Måndag

Dagen børjade bra må jag sæga, int. Våra månadkort har gått ut nu, och vi tænker inte køpa nått nytt førns vi kommer tillbaka från semestern. Eftersom det kostar 750 spænn norksa lixom. och vi kommer bara åka på det i 10 dagar. jaja well..
Så har vi iaf bestæmt oss før att vi ska gå till och från jobbet. Och sjælvklart så SPØREGNADE det i morse! Det verkligen øste ner. Och det har inte rengnat på længe hær.. Men bara før att vi ska gå i två veckor så ska det regna och vara svinkallt! Så vi kom dybløta till jobbet i morse! skorna var bløta strumporna gick det att vrida ur vatten, byxorna var bløta. Ja hela jag i proncip. Så vi har suttit men papper runt føtterna, och skor å strumpor på elementen! Haha.
Efter en stund så kom våran underbara kjell johnny men nya strumpor åt oss. Vet inte om han hade varit å køpt åt oss eller om det var arve kanske. Han tyckte helt enkelt synd om oss i vilket fall. :) hihi..

Det ær sjukt lugnt på kontoret hær i dag, katina sylwia och sean ær på semester. Så det ær lugna gata hær:) Det gillar jag..
Nej nu måste jag fortsætta med mina appendex så jag bli færdig nån gång.

Puss på er.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0