Fest och jagad i mörker!

Hade juh party här hemma i går innan byn. Ja Elina Evelin och Sofie kom hit:) Det var trevligt som fan att få umgås med alla på en och samma gång, för det händer såå sällan.
Vi drog iaf till byn vid 23 nån gång och vi trode att det skulle vara mycket med folk, men ikke!  När vi kom så var det  tyip 4 st som stog och dansade på dasgolvet och kanske 30 pers uppe i baren, HAHA! Men vi hade iaf kul än då. Vi dansade i princip heela kvällen så gissa om jag hade ont i fötterna när jag kom hem! hoho.









Haha liiite ihoptryckta, men alla blev med mer eller mindre iaf :)





Det var trots allt en lyckad kväll :)

Dock inte hemvägen från hagforspizzan för min del.
Linus släppte av mig vi pizzerian óch då hade jag kanske 200 m ner till min port. Mörkrädd som fan, men jag tänkte att 200 m klara jag att gå själv utan att kristoffer ska behöva möta mig. Iaf när jag kliver ur bilen och börjar gå in mot området så ser jag en man på vägen, tänkte väl typ att det var nått jävla fyllo som inte hittade hem. Började gå snabbare och då skrek han " DU DÄR, STANNA" och började springa mot mig. Jag började springa i ren panik blev skit rädd och hade klackar på 10 cm att springa i "lyckat". Han bara skrek STANNA FÖRIHELVETE! JÄVLA BLABLALBA!!  Jag sprang så fort jag kunde. Han kanske var 50 m bakom mig när jag försökte låsa upp dörren, jag skakade som fan och fick inte upp dörren direkt, men tillslut så gick det. Sprang upp för trapporna och kasade mig gråtnas i famenen på kristoffer :( Fan va rädd jag var, jag trodde att jag skulle bli misshandlad eller våldtagen eller vad som helst. Fy fan!
HATAR att gå i mörker själv !
 
Nu ska iaf jag och honey snart beställa pizza, får bli en vinedig från colluceum :) Fan va gott!

Hoppas ni har haft en fin helg iaf. I morogn så börjar allvaret, ska börja på lellåsen 7 te möran :) Yeha!

PussPuss



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0