Folk hit och dit?

Folk kommer å går hela tiden, eller inte hela tiden dær ljøg ja. Men folk få sparken hit å dit, anstæller nytt kontors folk hit å dit, men vet aldrig nått. Snart kanske man sitter sjælv nere hos chefen?! Den ær juh en jævla fart på folk hær!

På bussen hem till sverige så kommer nog jag att somna rætt så fint, jag har varit så himmla trøtt den hær veckan. Å fan va gøtt det ska bli att få sova ut i morogn, men det skulle inte førvåna mig om jag vaknar vid 9 :S
Och då væcker jag kristoffer med, elak som jag ær, men jag tycker det ær roligt haha.

Kommer nog inte vara i hagfors førens 12  i natt tænker ja, men vad gør de? inte ett dugg ;) før min goding ær med.

Vad ska man hitta på under helgen då? lørdag søndag? har inte en susning. Jag ær faktist jævligt sugen på fest, och bli full å galen å bara ha jævligt kul!

 Puss

Is kaffe

Bannimej va gott det ær, Fick smaka av dzeneta i går och det var jævligt gøtt. Tror att jag ska springa bort till 7 11 och køpa mig en :)
Låter jævligt æckligt men ack vad jag misstog mig!



Smakade den till vænster mummmma :)

God morgon

I dag så ær det FREDAG :D and i'm happy, før i kvæll så får jag æntligen se min underbara honey. Vi skulle juh å kolla på bio, batman men han rinde å sa till mig att filmen var 2 timmar och 32 min och han vet att jag inte kan sitta sitll sååå længe så det fik bli mumien ist den var på 2 timmar iaf. lite bætte men 2 timmar ær nog långt det! Det får gå.

Ja lekte juh med dzeneta i går, alltid lika kul :) æven om vi inte gør så mycket æn å går och slænger i oss en fika , men våra käftar ær inte tysta en sekund :) haha de e kul. Jag berættar allt som hænder i hagfors och dze bli lika førvånad varje gång, men som hon sa "inget førvånar mig længre".

Nu kom " Familjen" Langset hit oxå, och det blev ett jævla liv ett tag haha, De ær rika, snæll och hungriga!

Nej jobbet kallar.. pusss

Supert :)

Jag ær lika trøtt nu som i morse om inte trøttare. Fasten va trøtt jag ær.
Snart slut på dagen og fan va gøtt! Veckan har gått så jævla fort och det ær jævligt gøtt. men det tråkigt ær att helgen går lika fort oxå. Men jaja..

I morgon så ska jag och honey kolla på bio dierkt jag kommer hem från oslo. Ska se den nya batman,  sæger denska vara bra. så 21.10 bli det bio i kd før våran del. Ska bli mys som fan, bara han å jag<3
Sen vet man inte vad som hænder efter bion? Åker væl hem till hagfors på dirren kanske, men stannar iaf å æter på donken :)yammii.

Kl 18.00 ska jag vara med dzeneta i dag, vi ska ta en fika å stri lite skit! Och sækert gå en massa. Det bli nog bra. Drar sæker till sas hotellå kollar på utsikten oxå, som hon vill gøra vaje gång, haha..

Nej om 10 min så slutar ja då ska jag hem å æta nudlar :)

Klæm

God morgon solstrålar

Jag ær jævligt trøtt, Æven så gå vi å lægger oss tidigt på kvællarna typ 21.30. I kvæll så blir det att vara uppe længre ska juh packa å så infør Sverige resan + att jag ska træffa Dzeneta i dag oxå. var jævligt længe sen. Vi bor i samma storstad men ændose så ses vi knapp 1 gång i månaden. Men jag tycker om att umgås med henne, før hon ær så jævla stølli å prat glad och man bli alltid på bra humør. :) + att man får komma ut och rør på sig oxå.

Nu ær kl 9 om 30 min har vi var lilla rast gøtt.. kanske piggnar till efter den. hoppas..

Nej ska jobba lite i arkivet nu.

Puss puss

Slut på dagen

Fan va skønt :) Tror att jag ska dra å køpa en kofta på gina och sen dra hem å ladda hem några filmer ^^ de e niccce ^^

I kvæll ska min honey ringa till mig, jag længtar. Man uppskattar ett helt vanligt telefon samtal enormt mycket nær man hær i norge utan sin honey.  Tråkigt ær att man inte kan prata alls længe hellre, før det ær svindyrt att ringa till mobil i sverige, så det blir høgst 5 minuter nån dag i veckan. Men till fast telefon ær det billigare och vi har juh ingen fast telefon hemma :S Så ær det.

Nej nu ska jag faktist surfa det sista av dagen :) vilket ær 5 min.. PUssssssseLi


HAPPY!!

Jag har stor anledning till att vara  Sjukt lyckligt och sjukt Glad , det pirrar lix i hela kroppen och jag gillar det som fan :)

Helllo

Snart ær det lunch, och jag ær lika hungrig i dag som i går, Juh mer jag æter på morgonen dessto fortare blir jag hungrig!
I går så kollade vi på  L world, aldrig sett den serien førut, men den var bra, vi har några avsnitt framfør oss.
Tråkigt bara att det inte var svensk text, men der gick att æn då :)

I dag så har jag bestæmt att jag ska gå hem från jobbet:) Ska bli jævligt skønt. Bara det inte regnar, men chansen ær stor.

Rætt så lungt å gøtt uppe på mitt kontor i dag, madde , sylwia och kjell johnny sitter i matsalen på visma undervisning. Ingen som babblar i telefon på polska. Skønt åt mina øron det. :)

Nej nu ska jag gå ner till matsalen å sætta mig i kæn på vismagubben, han ær så go :) Snygg ær han oxå ;) haha.. Och hans andetag går juh inte att missa.. æch...'

Mat i magen nu ja..

Ha det bra godingar<3


Tatto

Nu ær det bestællt och gissa nær vi fick tid då?! 16/4 2009 haha løjligt juh. NÆSTAN ett år kvar. Men då har jag væl tid att tænka. Och hon skulle rita en åt mig iaf :)

Puss på er godingar

Allmænt lix

Jag ær jævligt hungrig nu och det ær 45 min kvar till lunch , jag tror jag dør! Tiden har gått sakta nu på førmiddagen.
Det tok regnar hær i oslo, det bara øser ner! Tråkigt men ændåmysigt! :)

Kristoffer ær tamafanimej værldens goaste han<3 Han gør mig alltid så himmla glad av hans gulliga sms. Han ær det bæsta jag har och kommer aldrig slæppa han aldrig någonsin!

I går så kollade jag och madde på "Hata gøterborg" Rætt skumm film Rætt hård och grym och framførallt dampig. Men det gick juh att se iaf. Får se vad som ska laddas hem idag, vi ær rætt duktiga på att ladda hem, ;)

Nej jag har ingen lust att skriva nu kænner jag. allt før mycket spring runt om mig så jag kan inte konsenterara mig. ^^

Førresten så ska jag och min bror dra i væg och tatta oss ;) Han ska ringa och bestæll tid  idag pirrit :)
Men åse ska iaf få rita en till mig, før vill juh verkligen inte ha nån tatto som nån annan har, skulle aldrig dra dit å bara ta nått i en perm som 500 andra har. Nej nej. Ska det va så ska det. Och min tatto kommer bli jævligt snygg, det ær jag sæker på :) Om jag får som jag vill så :)

35 min kvar tess lunch orkar ja?! knappt..

Puss puss

En dag avklarad

Japp før nu går jag hem. Slutar før dagen. Och det har faktist gått rætt så fort i dag æn då. Hoppas hela veckan går fort nu bara :) Så jag får komma hem å mysa med honey<3

Nej nu gick vi, hørs senna. puss puss

Utbildningar?!

Och jag ær tillbaka i oslo. Åkte hem till sverige på tisdag kvæll så gøtt att få vara HEMMA nær man ær sjuk.
Honey kom å æmtade mig i karlstad, han ær så jævla go som stæller upp jæmt! Min goding dæ<3
Men nu ær jag somsakt tillbaka.

Men nu så saknar jag honom som en tok! Værre æn vanligt faktist. Men ja øverlever nog sen hær veckan med ska ni se, som de senaste 7 månaderna.  ;)

Har funderat mycket nu nær jag har varit hemma å varit ensam hela dagarna,  allt mellan himmel och jord, Men jag har kommit på att jag tror att jag vill utbilda mig till något som jag brinner før. Och ni vet vad jag brinner før, Hundar  och mænniskor i alla formar. haha.  Med mænniskor vill jag jobba med Læsa till underskøterska? På distans på ælvstranden? Søkte juh førra året å kom in men tackade nej i sista sekund och drog till norge ist. Men nån som  vet nær det drar i gång, høsen våren? Nån som vet? Skriv isf.

Men ja hundar var det oxå, vad kan man bi innom hundar?! Får ta å kolla upp det hær kæner ja. :)

Polis har jag vela bli sen jag har varit liten, men jævligt svårt att ta sig in och jag kommer inte ha en chans.

Føresten så har jag brutigt mitt godisløft oxå. haha klarade 1.5 vecka utan godis. haha bra jag ær..  Men jag tænkte så hær " Nær man ær sjuk så FÅR man æta godis" OOch det gjorde jag oxå. Det ångrar jag oxå før det var inte så gott som jag trode att det skulle vara, Jag skulle kunnat ha avstått från det helt. Sånt æt livet.

Om ni vet nått om dessa utbildningarna som jag har tjatat om kan ni væl slænga in en komentar?! Tack

Puss på oss<3

Sjuk :(

Skrev inget hær i går, kom inte in på blogg.se ens. Men ska væl skriva några rader i dag.

Kan væl børja med och sæga att jag ær sjuk tråkigt nog. Kænns som om mitt huvud væger 1 ton, febrig, och spyfærdig. Jag vill heeem. Så jobbigt att sitta på jobbet å vara sjuk, Kænns som om man måste se gald ut æven om man mår piss. Så jag fyller i ett egenmeldig hær på jobbet och drar hem till sverige. Entra i dag eller i morgon. Kommer nog inte hinna med 17.00 bussen i kvæll  och den andra hem till sverige går vid 23.00 ær framme vid 02.00 och då går det ingen buss til hagfors. Så jag åker nog till morgonen tror jag. Vi får se.

Ska gå å ta mig en kopp kaffe nu fryser som fan. Tuppskinn? Ja, fy fan vilket äckligt ord. Tuppskinn.. Tuppskinn...  Men ær gåshud så mycket bættre???

Kaffe var det..

puss på er.

Tårta

Nu snart ska vi æta tårta på jobbet, det ska bli dritt gøtt.



Vet dock inte vad vi ska "fira" Att alla har kommit tillbaka från semestern eller så ska vi inviga de nya sofforna vi har køpt.
Ska sitta å mysa å æta tåra och prata. Perfect avslutning på en fredag va? mmmhm

Trøtter

I dag så ær jag riktigt sleten, Ska bli så skønt att åka hem till sverige i dag, Kænns dock som om det ær onsdag eller nått, men tur ær væl att det inte ær så. I kvæll nær jag kommer hem så ska jag Tok pussas med min ælsking. Åhh vad jag saknar honom. Kænns som om det vore en evighet sen jag såg honom.

Vi var juh å stædad hos chefen i går. Det gick lætt som en plætt må jag sæga, Damsøg skura golven dammtorka lite och stæda toaletterna. Det gick på ca 1 timma, Och vi fick 1000 spænn var. Det satt fint i det. Trode knappt att vi skulle få 300 haha va fel jag hade. Så under tiden hon har ont i benet barbara så ska vi stæda hos henne. Lætt att jag gør :)

Jag har inte ætit godis på hela veckan, ååååhhh vad jag ær duktig. Det kænns att blodsockret inte åker upp och ner hela tiden nu iaf. Skønt..

Nej måste jobba var det ja..


puss puss

Börja träna?

Jag ær otroligt sugen på att børja træna, Jag har varit en trænings mænniska sen jag var 5 år och jag ælskade det verkligen.
Tror att jag børjade med gymmnastik nær jag var runt 5-6 år sodær.. Sen nær jag var runt 10-11 år så børjade jag med friidrott kanske høll på i 2-3 år sodær. Vid 13-14 år ålder børjade jag att spela is bandy i ett tjej lag, efter ett år gick jag øver till pojkarna och spelade med dom, det var tufft tro mig jag lærde mig ett å annat dær. haha men hade så kul. Slutatde med bandy och gick øver till  tjej hockey, Dær trivdes jag som fisken i vattnet åhh vi hade så kul och vi var så duktiga, Hoppade in i serien och vann hela skiten! Nwt skrev om oss varje helg och många trode att vi skulle gå upp till elitserien om 4 år. Vi spelade i 2 år och hade super kul. Sen ballade allt ur, folk kom kom å gick svek laget och till slut var vi bara 5 st trogna hockey tjejer kvar och tjej hockeyn las ner. Tænk va bra vi skulle ha varit nu om vi hade fortsatt. Sorligt  nær man tænker på allt, men faan va kul vi har haft.

Så nu vill jag børja træna igen. Har inte trænat på riktigt på ca 3 år. Gym hær i norge ær inte ens att tænka på, Sjukt dyrt.
Får væl børja nær jag flyttar hem till sverige. Men jag ær så sugen!



Städa hemma hos chefen?

I morse nær jag kom till jobbet så hade jag fått ett mail från katina, dær det stog.

Hei dere!

Mamma spørte meg forsiktig i går om jeg kunne spøre dere om noe. Siden hennes fot er ikke bra, kan hun dessverre ikke vaske hjemme og Arve er ikke noe flink. Så hun lurte på om dere har lyst å vaske litt i leiligheten deres i dag. dere får selvsagt betalt for det. Dette er bare hvis dere vil såklart. Det er lov å si nei:-)

Hun tenkte at dere vil kanskje tjene litt ekstra penger. Og så klart må jeg spørre dere om sånt for de synes at det er kanskje litt dumt siden vi jobber i lag og ja blablabla. (Fråga om ni inte førstår texten)

Det tyckte jag var vældigt oførskæmt av var egna chef. och saken gør den juh inte bættre nær chefen (barbara) sæger till sin dotter att hon ska fråga oss om vi vill stæda hemma hos dem? Varfør kan hon inte komma å fråga oss sjælva? Ær hon rædd før oss svenskar? Nej hon tyckte att det var lite dumt att fråga oss eftersom vi jobbar ilag, men ændose ska hon ha dit oss och stæda deras enorma lægenhet. Så nu idag ska jag och madde hem till chefen å stæda. Vi kanske ska handla till dom oxå nær vi ændose redan ær dæ. haha. Nej men va fan det blir en slant exta lix + att vi får se deras lyx våning.  Toaletten ska bli ett ren nøje at stæda. Haha.

Nej nu ær det dax før en liten rast. Øgonen børjar børjar sakta slutas,

Btw, jag och madde la oss rekord tidigt i går. 20.55 låg vi i bingen. Det var jævligt skønt må jag sæga.

Puss puss


Vem Är Snyggast? San Remo Glam



San Remo Glam.
Ø 47,5 mm.
Swarowskikristaller.
Nu 1498:-
Ord. pris 1698:-


Eller..



San Remo Glam.
Ø 47,5 mm.
Datum. Vattentät 50 m.
Nu 1198:-
Ord. pris 1298


Har lust att køpa nån av de hærr, men vilken? Vilken tycker ni? Var inne på den med silver først , men nu børjar jag tycka att den i guld ær fin oxå. Gaah!


Rubrik??

Onsdag i dag vilket innbær??  Bestælla biljetter hem till sverige, dock åker vi hem kl 17.00 på fredag, kænns mindre kul. Men då har vi något att se fram emot till næsta vecka. :)
Vi har æven funderat på att fråga chefen om vi inte kan få børja åka hem på torsdagarna ist. Før vi hinner inte att vara hemma nått lix. Och det børjar kænnas vill jag lova. 
 I dag så saknar jag min baby otroligt mycket. I går nær jag rinde till honom så var han sådær trøtt å go :) Då ville jag bara dra hem till sverige och ligga å mysa med han. Han ær en goding nær han ær trøtt. Och jag ælskar att væcka honom på morgonen, bara før att han ær så himmla go då  <3 Men dock så tycker inte han att det ær lika roligt antar ja. Haha.

Det ær mørkt å kallt och regning i dag i oslo, Himmla trist. Æven om jag faktist gillar regn, det ær lite mysigt sodær. Fast dock regn med måtta!

Just ja, vi var juh på Tusenfryd i går och det var jævligt roligt må jag sæga. Man kænner sig som ett litet barn igen nær man springer till karusellerna.  Folk funderade væl nær det kom 21 åringar å sprang som galningar. haha men kul var det att vara 12 igen iaf.. Sen gick vi ut och åt mat på Egon, jævligt gott var det. Lægger in bilder sen nær jag har fått dem av madde.

Ha en fin dag mina fina vænner<3

Passionsfrukt och Physalis

Sitter jag och avnjuter nu. Det ær så jævla gott :) Bættre æn godis? Ja før fan! haha..


                            

Årsdagar och massa strunt..

I dag så ær det tisdag, och jag ær jævligt trøtt. I går eftermidda så fick jag sån satnas sprængande huvudverk, sællan jag har ont i huvudet faktist men sen førra veckan har jag haft det varje dag? va fan kan det bero på? Sitter juh vid datorn från 8-16 varje dag. Kanske har nått litet litet brytningsfel eller nått, men jag tycker juh sjælv att jag ser perry^^
Vi får væl se vad som hænder.

I dag så ær det en liten spc dag, Jag och honey har varit tillsammans i 3 år och 9 månader. Åhh fy fan va många år å månader det ska bli framøver. haha.  Jag ælskar honom av hela mitt hjærta. Han gør mig så jævla lycklig. Han ær mitt allt, det bæsta jag någonsin har haft. Måste komma på nått spc att gør på varan 4 års dag oxå.

Nær vi hade 1 års dag så Gav vi varandra en varsin present lagade mat och hade det super mysigt. Andra året då  slog vi till rejælt vi drog till gran canaria i en vecka. Tredej året så slog vi till på stor dær med, Vi åkte till London. Och 4 år, vart ska vi åka då? Tror inte att vi åker så himmla långt, jobbar juh å grejer och kan juh inte ta ledigt før att vi ska fira våran 4 års dag.

Førresten så kommer Alex å Elm hit i dag till oslo. Ska bli kul. Kanske drar till tusen fryd (stavning) Eller så drar vi på bio eller nått. Får se. Eller så kanske vi kan dra till frognerp....? Vi får se vad som sker.

Nej nu ska jag ta mig i kragen å børja jobba litttte.

Have a nice dayyy babes<3

Godis och polska

Igår så bestæmde jag mig før att jag ska ha ett litet godis uppehåll i 1 månad. Vet inte vad som for i mig, men jag ska førsøka iaf å se om jag har någon sjælvdeseplin?!
Vet att det kommer vara jobbigt de førsta dagarna men det handlar max om 3 dagar som søtsuget kommer ligga på topp. Alltså den 11 Augusti till den 11 September ska jag hålla upp men godis. Haha lycka till lenne.

Men har med mig massa god frukt hit så det ska væl ordna sig :) Ja før fan det gør det. Kommer nog dock vara sur å grinig ett tag, men det får ni stå ut med. Jag ska fan klara det, Hallå 1 månad?! Taggad!

Jag har gått å Lært mig polska av alla språk hær i værlden oxå, de ær kul med ett nytt språk. Så jag ska skriva lite till er och se om ni førstår nått..

Witaj
Nazywam się Lina, a ja mieszkam w Szwecja, ale pracuje w Norwegia.
I właśnie osiągnęły wiek 21 lat i zaczynają się stary.
Teraz pracuję, ma wiele do gøra.
Cześć


Øversættning:
Hej
Jag heter Lina och jag bor i sverige men jobbar i Norge.
Jag har precis fyllt 21 år och börjar på att bli gammal. ^^
Nu ska jag jobba, har mycket att gøra.
Hej då


Jobba var det ^^

Kot på er :)  (puss)

Bloggich

Tjollahopp tjollhejsansaaaaaaaa!!

Back in norway ^^ Sitter på kontoret nu och ær lite sliten! I morse nær jag vaknade så høll jag på att frysa i hjæl, sover bara med ett påslakarn før att det ær så jævla varmt i lægenheten, och madde låg med ett duntæcke så jag hade lust att krypa intill henne! hahaha..

Orkar inte dra vad jag har gjort under helgen, men det blev væl som palnerat iaf. Dock så drog vi inte till karlstad på bio, orkade inte. Men vi kollade på massa filmer som jag har laddat gem, Bla. Hancock, blev besviken, trodde att den skulle vara mycket hæftigare, En alkis som hade superkrafer osv... Well.. Var æven ut å åkte i Hondan oxå, synd att det inte var så fint væder så vi kunde ta av taket.

Nej vi hørs sen..

Pusss pusss

Canon



Ska køpa mig en system kamera framøver har jag tænkt. Och tænker inte køpa nån billig= mindre bra kamera. ska det va så ska det va. Och då måste jag spara pengar^^

Äntligen, snart åker vi..

Jepp snart ni mina vænner så åker jag madde hem till kæra sverige! Ska bli underbart vill jag lova. Saknar min baby så mycket <3 Ska bli skønt att træffa han, massa mys å rajtantajtan ;) haha..

Hænder under helgen då?

Jo, I dag så kommer jag hem kl 18.00 till hagfors, Å då drar vi direkt till Anna -eva och micke. Vet dock inte vad vi ska gøra. Slåss mot myggen  å chilla å må gøtt. Kanske kan ta med mig datorn dit, har laddat hem filmer hela veckan. Och det som ær så bra med min dator ær att det går å "dra in filmen i tv:en" så slipper man hålla på å brænna å køpa dyra skivor sen. Btw så ska vi åta donken mat i dag på jobbet, Jag och madde springer å køper å tar med till kontoret. Ska bli mummma! :)

Lørdag: OM det bli fint væder (vilket jag inte tror) så ska vi åka till sunnevattenpark. Annars så drar vi på bio i karlsatd. Ska bara vara jag och kristoffer:) ska bli mys som fan <3 Och sen så går vi sæker ut och æter før eller efter bion.

Søndag: Sværmor fyller år, så ska væl till x-ær å gratta henne litte.Vet dock inte vad jag ska køpa :S Synd att vi inte har The boddy shop i hagfors :P Dær finns det massa gerjer. Ælskar den affæren.

Ja det ær væl så i princip min helg ser ut. Ganska så bra med andra ord.
Hørde att det skulle bli værsta ovædret i værmand i dag oxå. Uch fy fan. Varnar juh allmænheten att vara inne.

nej ni får det bli jobb drar juh om 3 timmar. Ha det så bra.. puss pusss


Glader, trøtter,butter, prosit...?

Tror att jag ska ha ett namn før varje dag som rubrik, eftersom jag ær så dåligt på rubriker. Men jag kommer inte i håg vad alla heter, så ni ska få hjælpa mig nu och komma på vad alla heter :)

I kvæll så packar vi. Och det kænns så jævla skønt. Før vi jobbar bara till kl 12.00 i morgon. Sen så sitter vi på bussen hem till sverige kl 13.00.
I morogn så kommer sean banan till baka till jobbet, Å det blir væl mindra kul kanske. Visst han ær jætte snæll å trevilg på alla sætt å vis MEN han ær så otroligt stridig! Jobb jobb jobb hela tiden! Man blir stressad av honomm helt enkelt.  + att man ska vara så duktigt hela tiden. Orka. Nej men det blir væl bra hoppas jag.

Nej tror att jag ska gå ut å få mig lite luft. Blir trøg i skallen av det hær..

Pusss

Torrrsdaggg :) And i'm happy

Fick nyss:
Order från Barbara: Min chef!



Barbara: Lenne, du må oppdatere bloggen din litt oftere.

Dette går ikke bra for firmaet.

Jag : Uppfattat "chefen"


B: Big Smile

Jag :  Da må du sæge en ting jeg skall skrive om ^^

B: Skriv noe snuskigt! Det er det mest morsomme man kan lese om

Jeg liker snuskeri veldig godt.

haha

Morsom chef jeg har va?! Ikke sant? Min chef liker snusk historier. Så jag ska inte gøra henne besviken.

Till deg Barbara:

Det är första gången för dig. När du lutar dig bakåt och lägger dig ner
spänner sig dina muskler. Du låter honom få vänta lite, med en dålig
ursäkt, men han vägrar att bli bortvisad när han närmar sig dig. Han
frågar om du är nervös, och du skakar modigt på huvudet.
Han är
mycket mer erfaren, men det är första gången hans finger hittar rätt.
Han kommer längre in och du skakar till; din kropp spänns hårt, men han
är försiktig, som han lovade att vara. Han tittar djupt in i dina ögon
och säger åt dig att lita på honom, han har gjort detta många gånger
förr. Hans snedvridna leende gör att du slappnar av, och du öppnar dig
mer, så han får mer plats så han lättare skall komma in.
Du börjar
böna och be att han skall göra det fortare och skynda sig riktigt
mycket, men han tar långsamt den tid han behöver för att orsaka så lite
smärta som möjligt.
När han trycker på hårdare känner du hur din
vävnad ger vika; smärtan bubblar upp inom dig och känns som ett
knivhugg, och du känner den kittlande känslan av blodet som sakta
börjar rinna. Han tittar oroligt på dig och frågar dig om det gör för
ont.
Dina ögon är fyllda med tårar, men du skakar på huvudet och
nickar åt honom att fortsätta. Han börjar röra sig ut och in med
skicklighet, men du är nu alldeles avtrubbad av smärtan och känner inte
längre att han rör sig inom dig.
Efter några fruktansvärda minuter
känner du att något går sönder inom dig och han drar ut den ur dig. Du
ligger nu helt avslappnad, glad över att det äntligen är över. Han ser
på dig och ler varmt och säger att du har varit hans mest envisa, men
också mest lönsamma upplevelse. Du ler och tackar din tandläkare.
Det var trots allt första gången du drog ut en tand.


 


Onsdag

Jag har sjukt tråkigt rubriker har kag mærkt. Men jag kommer inte på nått bættre æn att skriva måndag tisddag onsdag.... osv. Vilken jævla fantasi jag har då. haha.

Jag glømmer bort att blogga typ. Jag ær bara å surfra runt på andras bloggar å nørdar mig. Har æven en favorit blogg oxå som jag ær inne på flera gånger om dagen. Bög Robin. Han skriver jævligt roliga saker som hænder i hans liv! Får mig ett gott skratt i varje inlægg ^^ i like him :) Kanal5.se/gaybloggen.se

Vædrer ær kaos hær i oslo. Regnar blåser och det ær jævligt kallt. Åsmart som jag var så tog jag inte nån jacka med mig hit och inga rediga skor att gå i hellre, flippflopps ær ratt kallt att gå i nu kan jag lova.^^ Men jag klarar mig ska ni se. Bara 2 dagar kvar nu, sen far vi hem å kommer lika fort tillbaka typ. Men så æt det att ligga på topp!  Vill man tjæna pengar så får man fanimej stå ut! Ska juh inte vara hær hela livet lix. Positivare instællning i dag till norge.

Vet ni vad revbenspjæll heter på norska? "Pinne køtt" Jag høll på å dø av skratt. Kloka hær i norge må jag sæga. Haha.

Och en anna grej som hænde i dag på min å maddes lilla rast.
Jo, Madde står under taket på "huset" och jag ute på "gården" Då skulle madde komma ut till mig, och sæger høgt å tydligt  " Jävlar vad jag fes da, å jævligt lång var den oxå, trode aldrig den skulle ta slut" Och så kommer det en man bakom henne och kollar fundersamt på henne och rynkar på næsan å går snabbt førbi. Jag høll på å dø av skratt. Dagen bæsta førmodar ja.. Hahah..

Nej nu tror jag att vi ska dra hem. Børjar bli lite trøtt på det hær nu. ^^

Ha det så bra puss på er.


Roliga vidriga bilder


Coolt træd haha!


Uhaaa!





Aldrig dumt me två! haha.. Sjukt!

Tisdag

Jag ær sjukt kissnødig! Men madde e å sprut lackerar toan nu, så jag får vænta litte. Hahah

Tisdag i dag och i morogn ær det onsdag vilket innebær att vi bestæller bille hem, Sen ær det tordag å då packar vi. Sen ær det fredag då sitter vi på bussen hem till sverige! Skønt då var en vecka gjord. MEN det ær juh bara tisdag i dag så jag får att lugna ner mig litte å inte vara så hettsig på Sverige. høhø..

Har inte tænkte på førut att jag har ett DISTANSFØRHÅLLANDE Det kænns mindre bra. Jag ær juh trots allt I ett  helt annat land. Jag har mitt "liv" i norge och kristoffer har sitt "liv" i Sverige. Det kænns fan jævligt hemskt. Och så vill ja inte ha det i framtiden. Jag kør mitt rejjs hær sen får det vara nog! Sen ska jag vara bara med min honey i all evighet!

Funderade en svæng på att børja læsa till något jag verkligen vill bli. Nått som jag brinner før. Och nått jag verkligen brinner før ær djur! Særskilt Hundar. 
Funderad på att bli djurskøtar ett tag. Men nej flytta upp till linkøping? Nej tack.
Får væl utbilda mig till underskøterska?! Vilket skit jobb! Nej fy fan..
Nej nu skiter vi i det hær, det gør mig fan bara deprimerad.

Om en timma så slutar jag och då ska jag hem å titta på Änglagåd, Det var fan år å dag sen. Laddade hem den i går. 
Så nu jævlar. :)

Nej nu ska jag fortsætta med min jævla bil å besin lista.





Du och jag førevigt honey! Jag kommer Älska dig før alltid!
Du är det bæsta jag har, du ær mitt allt, mitt liv, min ögonsten.You make me happy baby. <3<3<3<3<3<3

 

I'm Back in norway

Och jag vill bara hem till min honey å mysa! Jag trode att jag skulle ha værldens ångset i går nær vi skulle åka hit, eftersom jag typ har haft ågren sen i torsdag. Men det gick fint som snus hade inge ångest alls å det var skønt. Snart ses vi i gen dock bara ett par få dagar! vi får ca 1.5 dag tillsammans, och det får man ta vara på noga!!!

Det var faktist lite kul i komma till baka hit till jobbet, Men ændå. Kan jag inte få vinna 100 000000 kr å bara få vara hemma med min honey? Skulle kanske bli tråkigt i længden, men man kunde juh ha ett jobb som man gick till lite då å då.. :) haha..

Nej jag har en høg med paper hær som sykar mig, så jag få ta å ta tag i det hær nu och børja arbeta. :S

Fresten i går så låg jag å tænkte på nær jag ska sæga upp mig det får bli den 28 okt och då har jag 3 månader uppsægningtid så den 28 januari 2009 læmnar jag norge och time personale før gott. Då har jag precis jobbar i 1 år. Och då ska jag bo hemma i sverige i min fina lægenhet ett tag. Sen får vi se vad det blir. Flytta? læsa? Vi får se inget ær planetar det ær bara planer. Jobbar kaske længre eller kortare vi får se.

RSS 2.0