Sant


Puss

Att komma hem och inte göra nått<3
Fixa lite käk, gå med Wille, mysa, duscha, sova lite och bara va är ju underbart! Att jag inte har kommit på det tidigare? Alltid fullt upp annars.
Tror det handlar om att komma till ro med sig själv och kunna koppla av och att det är "okej" att inte göra nått.

Jag och Wilson tog oss en tupplur förut efter jobbet. :)


<3

Skrotigare än någonsin!


Nov. 23, 2012

Igår slängde jag ihop en sockerkaka ala mormor:) Den blev riktigt god!
Dock skulle jag ha bakat saffrans bullar med mandelmassa, men glömde köpa saffran när jag var upp till Ica och handlade, såklart!!

Ledig hela helgen, hockey och utgång Karlstad imorgon. Men vi gör oss en tur till Karlstad idag med för att köpa kläder, tapeter och en present till min lilla lille bror :)

Puss!


Torsdag

Idag har jag bestämt att jag bara ska vara hemma och skrota runt i pojkvännens mjukisbyxor, typ iaf. Är så jävla trött nu för tiden så jag skulle kunna sova hur mycket som helst.
Ledig är jag idag oxå, tråkigt!! Har inte blivit så mycket jobba denna månad, inte så mycket som jag är van vid iaf, van att jobba heltid varje måndag i princip, men nu kanske jag bara har jobbat 70% om ens det? Känns som om det är dags att göra nått åt det här nu.
Drömmen är väl att ha ett fast jobb, veta när man ska jobba och när man är ledig och framförallt få ha semester!
Orkar inte ha det så här längre! Gahh!


Nov. 21, 2012

Hade tid hos frissan idag, klippte av Halva håret och gjorde slingor. Så gött att fräscha till det lite :)


Love

Vad vore jag utan dig min vän?!


Jeffrey campbell

Min lilla JC samling. Att man kan ha en sådan kärlek till skor?!


<3

Inga som helst problem att hoppa upp ur sängen imorse, trivs oförskämt bra på mitt jobb, underbara arbetskamrater som är så goa! Det är arbetskamraterna som gör jobbet trivsamt och roligt!
Alltid lika roligt när de frågar när jag ska komma till dom och jobba för se saknar mig, det värmer i hjärtat att man är omtyckt av både personal och vårdtagare/ brukare :)

Ikväll kl åtta tar jag helgen, då hoppas jag på att de e nått kul påställt! Inte varje söndag jag är ledig inte, så måste ju passa på när chansen finns :)


Bortskämd!

Efter att jobbat en hel dag och kväll är det jävligt skönt att komma hem till en fin pojkvän, bli över öst med kyssar och kramar sen utföst i vardagsrummet med en kall öl i väntan på att maten ska bli färdig :) I Love Him!!


Måndag

Imorgon eller ja ikväll blir det väl rättare sagt, så ska jag renbädda med mitt favorit bädd set, ta en lång varm dusch, smörja mig med body butter och krypa ner i sängen med mina favorit pojkar, hur skönt ska inte det bli?! Men först ska jag avsluta detta jobba pass hem och gå med Wille sen krypa till kojs i en kall tom säng, huua!


Gaah!!

Skrev faktiskt ett jätte långt blogg inlägg, men allt bara försvann, så jag pallar inte skriv om allt!!


Love


Zzzzzzz??!?!

Jag är så trött så jag vet varken in eller ut!!! Nu vill jag bra hem och krypa ner i sängen. Det är till och med sjukt jobbit att tvätta ansiktet och borsta tänderna, och nu ska jag även ut och gå morgon rundan med Wille, hoho?!!


Du och jag baby!

Att hitta känslor man aldrig har känt förut är underbart. Går inte med ord att beskriva hur lycklig jag är och hur mycket jag älskar Jimmie<3 Du är mitt allt älskling.


RSS 2.0