Puss

Längtar tills klockan slår 15.15 då stämplar jag ut för denna helg. Ska iaf vara ledig minst en dag, kommer blir sjukt skönt. Efter jobbar drar jag vidare till Uddeholm för en ansiktsbehandling, fan va skönt och bli ompysslad efter jobbet, det är jag värd! :)

Nästa helg är tanken att jag ska vara ledig, längtar sjukt mycket! Har inte haft en endaste ledig helg sen juli, ska bli skönt att få umgås med honey en hel helg!


You and me

När ingen kan eller har tid att passa Willson fick jag helt enkelt ta med honom till jobbet! Finaste pojken<3


Mörbultad

Uppe med tuppen, ställde klockan på tolv och somnade halv åtta! Känner mig sjuk, tung i huvudet som in jag hade druckit rödvin hela natten. Skulle ha sovit längre om det inte vore för jag ska upp sex till morgonen.
Ska dra på mig träningskläderna nu och piggna till lite ;)


Behöver en kick!!

Har knappt sovit en blund idag, på sin höjd kanske 10min. Det börjar kännas nu. Dricker kaffe, äter och äter!! dricker red bull men blir bara tröttare. Gahh om jag fick gå hem och krypa ner hos skrot pojkarna, mys. Men får vänta tills klockan sju, då får jag knalla hem gå ut med Wille sen hoppa i bingen!!! Gött.
Puss


999

En dag som denna strömmar Kent ur lurarna. Lugnt och fint. Precis vad jag behöver!
För övrigt så vill jag bara säga att jag har värdens bästa familj, älskar er över allt annat <3

<3<3<3

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/575484/images/2012/pic_505f17ceddf2b35638004f11.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/575484/images/2012/pic_505f17ceddf2b35638004f11.jpg" class="image">


Inte utan dina andetag

Helg= jobb! Trist! Trist som fan! Nyss haft rast, Sov nästan hela rasten. Jätte trött i vanlig ordning. Vettu fan vad detta beror på, kanske för att jag har en hund som krånglar hela nätterna, ska in och ut under täcket. Och en alldeles för go pojkvän som ligger tätt intill hela natten<3 klagar inte! för vill ha båda tätt intill men man sover lite mer "oroligt" kanske, jag vet inte.


Sep. 20, 2012

Hockey, mat och mys står på tur i kväll hos mina fina föräldrar, precis som det ska vara<3


Pressa

Nyss hemkommen från svärföräldrarna, har käkat massa tårta och druckit kaffe, sjukt gott! Därför blir det en långis runt sjön nu med Madde! Fint fint. Ikväll Är det även träning på styrkan, så skönt att komma igång igen efter en alldeles för lång viloperiod:) Ska lura i Wille lite korv och skinka så han orkar med runt sjön:) puss på er!

Prinsen på ärten, ligger på tre filtar , goding!


Onsdag

Börjar funderar på om jag lider av kronisk trötthet. Är trött, så jävla trött jämt. Skulle sitta otroligt fint med en veckas semester nu i september/ oktober, någon som vill med? Kan fan inte vara nyttigt att jobba så som jag gör och att alltid gå och ha en ständig stress och oro i kroppen är inte nyttigt.
Bara få vara ifred i en vecka skulle vara så sjukt skönt, och få komma hem tillbaka utvilad och utsövd med massor av energi. GULD!

Hör av dig!


Pyssel

Fixade ihop detta höst mys nu på kvällskvisten:)


Rumpa

Tog en långpromenad i skogen förut med mamma och aston. Wille sprang lös hela vägen ,det är då jag tror han mår som bäst, springa vart han vill hur fort han vill, skönt att känna sig fri!
Nyss avverkat ett combat pass, kommer förmodligen inte kunna lyfta röven imorgon, men vill man ha ett Nice AS får man jobba ;) Nu blir det en dusch sen upp och hämta honey på jobbet!


Sova!!!!

Drygt tre timmar kvar av nattskiftet. Är så trött så jag tror jag svimmar. Socker kurvan går upp och ner hela tiden. Inte bra! Det enda jag vill nu är att gå hem och krypa ner i sägnen. Dock är den helt tom och iskall, mindre lockande men det får väl gå för några timmar sömn. Måste vända tillbaka dygnet till morgonen, så jag får gå upp kl tolv, bli endast fyra timmars sömn men men..


Trött tjej

Nu ska jag ta å tala om för er att jag är sjukt trött. Får nästan hålla upp ögonen med fingrarna. Om en timma är det dax att gå hem och krypa ner i bingen brevid baby, under duntäcket. Mys!!!!


ADHD

Nyss gått på mitt nattskift, ska bli kul å se om jag är e rekti nattblaack som jag alltid har trott. Har iaf med mig nötter äpple och redbull eller som mamma sa ADHD på burk, kan behövs;)

Kommer nog bli en Hel del inlägg inatt beroende på hur mycket jag har att göra. Häcken full förhoppningsvis

Natta puss!


<3

Nått som jag tycker är otroligt mysigt är att få sova sked med någon man tycker otroligt mycket om, mysa och snosa lääänge på morgonen sedan ta en lång promenad i skogen och därefter käka en god frukost tillsammans! Guld värt<3


Oj!

Ni vet när man är så jävla trött/lett/arg/vansinnig/ och allt vad det heter, så vill man bara flippa ur totalt, slå nån eller något och bara skrika så halsen blöder! Precis det har jag upplevt idag ,dock kunde jag inte Filippa ur totalt utan fick snällt sitta och bara le , när jag egentligen ville ge henne en smäll på käften och skrika! Gaaaaah!!!

Ni ska ni inte ta detta på allvar för om två timmar har det gått över och snart sitter jag där igen :) Men är bra tvungen att få ur mig lite.


Torsdag

Nyss borrat ner mig i soffan med en te kopp och en varm och go Willson tätt intill. Bara en som saknas!
Slutade jobbet vid åtta idag, gick en kvällspromenad i spö regn så det var bara att hoppa in i duschen när jag kom hem. La en ansiksmask, noppade brynen, smörjer mig med body buter och fixade barret, fint fint.

Imorgon jobbar jag bara till tolv?! Fett gött! Funderar stark på att dra till Torsby på marken med ett stopp i x-är för att äta plank stek :) Skulle vara mys det.


Blir såå trött

Störd jag blir att lättmjölk och filmjölks kartongerna ser lika ut. Hade nyss kokat EN kopp kaffe, häller upp allt kaffe i koppen och häller i massor av filmjölk, fy fan va lett jag blir!


Puss!

Ligger nerbäddad i soffan med duntäcket över huvudet, ny duschad och jävligt go! Väntar på att honey ska sluta jobbet så han kan krypa ner vid mig. Finns det nått mysigare?! Sjukt gla i den pöjken!<3

Imorgon blir det delad tur igen, helt slut i huvudet men ett pass till fixar jag lätt! Hoppas på att jag får vara liite ledig under helgen :)

Puss!!


Bääää..

Man drar bara in hot pantsen till string så löser sig allt!

Sjukt bra dag i Stockholm för övrigt, bra drag bra drinkar bra folk, gillört!

Så mycket jag har pratat ikväll/ natt har jag inte gjort på länge, en jävla massa bra snack lättar hjärtat betydligt!
Sedan har jag kommit fram till en sak, jag måste vara syns, känner på mig saker som ska hända och som sker nästa minut, läskigt!
Sedan att jag läser vissa människor som en öppen bok gör mig glad, typ iaf..

Nu är det Natta efter en mindre vild ute kväll ;) !!

Puss puss


RSS 2.0