Rastlös

Är så jäkla rastlös, skulle ha varit iväg å simmat med det blev inget. Lika bra att jag inte anstränger mig nu när jag är förkyld, vill juh inte bli värre sjuk tess på lördag.
Men sen bli det att skaffa kort på miljhälsan.
Styrkan är alldeles för dyrt + att man är bunden i ett år. På miljöhälsan så är är det 3 månaders kort som gäller och det kostade runt 700. Blir perry för mig det. Tröttar så fort av att stå å tröö inne på ett gym.
Dock skulle det sitta fin med en tränings kompis, men man kan juh inte få allt. Finns nog några att välja på miljöhälsan ;)

Har vairt ledig i två dagar nu, börjar i morgon igen. Dock har jag inte fått så mycket läxor gjort, men så kan det gå när det finns så mycket andra roliga saker att göra. :P

Nej nu ska jag dra iväg till Norbergs, är juh kvällsöppet idag ;)

PUSS


Min lilla valpis ;) Här var han kanske 3 månader. Mammas pojke!

Tisdag

Jag är såååå taggad inför helloween festen till lördagen! Provade nyss min outfitt, detta kommer bli nice ;) HAHA!

Imorgon så ska jag och Annie umgås, vi ska ta en promenad sedan ska vi hem till henne och hon ska bjuda mig på lunch :) Ser jag fram emot! :D


Nej nu ska jag hoppa i bingen och läsa SOLO!

Ha det bäst, Puss


Torsdag

Varför ska alla vinterskor vara så jävla fula? Måste fan ha ett par innan  mina fossingar fryser till is. Vilket dom gjorde häromdagen, de var alldeles kritvita iskalla och jag hade ingen kännsel i tårna. ILLA! Andra gången jag förfryser fossingarna nu. Nästa gång får jag väl klippa av dom :(


Varma men ack så fula! haha.

Nu ska jag göra en kycklinggryta med grön curry och pasta till, sen ska jag kuta iväg till jobbet och bli yr i bollen av allt tjat ;)

Vanilla Coke

Det sitter jag och dricker nu! Den är faktiskt riktigt god :)
Idag så fick vi för oss att dra till KD en sväng för att fixa kläderna inför helloween festen, nästan allt är fixat några små detaljer kvar bara, men det beställer jag på nätet, så jäkla svårt att få tag på.
Var tvungen att prova kläderna förut när jag kom hem, haha vi fick oss allt ett gott skratt jag och honey :) Det ska bli super kul och jag längtar som fan!
Köpte även 3 par tröjor oxå, en som jag har letat som en tok efter och så hittade jag den idag, det är nån toppliknaden grej eller tunika kanske men sidenbandsknytning i nacken. Sååå snygg.

I morgon kommer det att hända grejer iaf, Kommer få fin besök av Annie och Tyra. Såååå jäkla kul att vi har tagit upp kontakten igen. När vi var unga så var vi som systrar, var alltid med varandra och vi hade så kul. Men nått hände och vi vet inte rikigt vad, men vi avslutade iaf vår kontakt bara sodär och nu efter 5 år så kommer hon till mig IMORGON, det känns sjukt! Men gud va kul det ska bli! Och lite pirrigt är det att, men det ska det vara om man inte har setts på 5 år. Vi kommer ha mycket att prata om :)

Nej nu pallar jag inge mer, ska krypa ner  i sängen med honey och Wille å bara mysa, tycker om mina pojkar sååå mycket!


Pusss


Fest och jagad i mörker!

Hade juh party här hemma i går innan byn. Ja Elina Evelin och Sofie kom hit:) Det var trevligt som fan att få umgås med alla på en och samma gång, för det händer såå sällan.
Vi drog iaf till byn vid 23 nån gång och vi trode att det skulle vara mycket med folk, men ikke!  När vi kom så var det  tyip 4 st som stog och dansade på dasgolvet och kanske 30 pers uppe i baren, HAHA! Men vi hade iaf kul än då. Vi dansade i princip heela kvällen så gissa om jag hade ont i fötterna när jag kom hem! hoho.









Haha liiite ihoptryckta, men alla blev med mer eller mindre iaf :)





Det var trots allt en lyckad kväll :)

Dock inte hemvägen från hagforspizzan för min del.
Linus släppte av mig vi pizzerian óch då hade jag kanske 200 m ner till min port. Mörkrädd som fan, men jag tänkte att 200 m klara jag att gå själv utan att kristoffer ska behöva möta mig. Iaf när jag kliver ur bilen och börjar gå in mot området så ser jag en man på vägen, tänkte väl typ att det var nått jävla fyllo som inte hittade hem. Började gå snabbare och då skrek han " DU DÄR, STANNA" och började springa mot mig. Jag började springa i ren panik blev skit rädd och hade klackar på 10 cm att springa i "lyckat". Han bara skrek STANNA FÖRIHELVETE! JÄVLA BLABLALBA!!  Jag sprang så fort jag kunde. Han kanske var 50 m bakom mig när jag försökte låsa upp dörren, jag skakade som fan och fick inte upp dörren direkt, men tillslut så gick det. Sprang upp för trapporna och kasade mig gråtnas i famenen på kristoffer :( Fan va rädd jag var, jag trodde att jag skulle bli misshandlad eller våldtagen eller vad som helst. Fy fan!
HATAR att gå i mörker själv !
 
Nu ska iaf jag och honey snart beställa pizza, får bli en vinedig från colluceum :) Fan va gott!

Hoppas ni har haft en fin helg iaf. I morogn så börjar allvaret, ska börja på lellåsen 7 te möran :) Yeha!

PussPuss



Jiiihaaa

Den lilla hemligheten jag har prata om var juh att Kristoffer har fått jobb, som alla redan säkert läst på ansektsboka :) Så nu blir det en Saab 93 någon dag framöver:) Som jag har längtat efter att ha en egen bil!

Nyss varit  till Lellåsen nu oxå, Allt verkade helt ok, men tro mig det är ett späckat schema, så hej då till fritid och fest nu på ett tag framöver!

Har nyss tryck i mig en pirog och nu ska jag bege mig till badhuset för att simma med Evelin i en timma.


Till helgen bli det fest, Jiiihaaa! ;) Förfest hos mig^^

Kyss

Kladdiskakis!

Jag har recept på den godaste kladdkakan som finns ever! Och den håller jag på och bakar nu, det ska bli mummmmsfiiliibabba de :)

Senare ikväll när det är mörkt så ska jag göra mig en springer tur med mp3 på högsta volym! Känner att jag har varit alldeles för slö idag + att jag ska äta kladdkaka ikväll och det är juh ajabaja de mitt i veckan! Men  det är nämligen så att jag och kristoffer firar idag, fick ett mycket glatt besked förut, det här kommer blir bra. Berättar senare om allt går som det ska! :)


My Love <3

Tisdag

Tisdagsmys med kaffe och ballerina kakor, Wille får smaka av det ljusa locket, eftersom hundar inte får äta choklad. Han springer och gömmer kakbitarna bakom stora krukor i fotöljen under mattan och bakom soffan, sedan efter några minuter så springer han och äter upp dom, haha han är så goo så jag blir tokig! :)

Idag i skolan så har vi fått mata varandra med kräm och mjölk och smörgås känndes helt sjukt, men förmodligen lärorikt. Vi beter oss så sjukt mot varandra, haha men det är kul. Roligt att jag har kommit i ett sådant härligt gäng!

Till helgen så är det juh en riktgt party helg oxå, hagfors iaf. Det är juh byn för 18 och så är det tjejkväll i parken. Byn lockar mest faktist men vet ingen nära som ska dit :S får la se vad som händer. FESTA vill jag göra iaf, det är en sak som är säker iaf. 

Klickade hem lite saker från eleven idag, så nu ska brynen färgas. Blev juh så bra sist när madde gjorde det på mig. Så jag ska prova själv nu, haha undrar hur det kommer att gå?!



 



Nu ska jag gå in och ducha och smörjar mig med body butter och bädda ner mig i soffan. Doftljusen är tända och en tekopp ska slinka ner nu.
Puss

Lördagsmys

I onsdags så var vi ute i skolgen med Wille och tränade. Tränar sök och lydnad och leker som bara den. Blir som en liten stöll i skogen. Nej men om man ska få en hund att tänka och förstå rätt så måste man tänka och nästan bete sig som en hund själv. Ni skulle se mig ute i skogen, haha ojojoj. Ni skulle få er ett gott skratt iaf.

Wille älskar att vara lös i skogen och han är så duktigt för att vara så liten/ung.


Letare efter blodpudding i barken


 Mi Lell röv detta :)


Mysss!


Titut.


Söt nöten :)

Ikväll kommer Eva och Ponyus till mig, ska bli trevligt. Kristoffer är i Karlstad hemma hos Robin å busar. :)
Är fest sugen som bara den. Har lust att dra till Wermlandia ikväll. :P

Nej nu ska jag ut och gå med Wille i bus vädret.

Ha en fin helg.

Pusspuss


Äntligen!

Är dom mina<3 I'm in love :)


Direkt hm fick in dom så var dom slut på en dag typ, Nu kom dom in med ett nytt lager och jag hann med att få ett par. Gaad i'm in haven! haha patetiskt för ett par skor men va fan jag Älskar skor, det vet ni ;)

Ucha har lite små ångets nu känner ja, har 4 st studieenheter som ska göra tills torsdag och jag har inte ens börjat. Orkar inte, vill inte!  Åhh..
Ska gå å käka en kanel bulle nu, det är juh trotts allt fredag idag :)

Puss Puss

RSS 2.0