KD...

Hello, hoppas det är kanon med er!
Har varit i karlstad i dag hela dagen helt oplanerat, gillar att göra spontana saker ;) Kom på när jag var ute och gick i morse att jag vill förnya lite i bandrummet ( har en tendens till att tröttna på saker och ting väldigt fort). Vi drog i väg till kd och shoppade loss. Köpte en badrumsmöbel, riktigt snygg och stor och bra på alla vis! Köpte turkosa badlarkarn och handukar, 3 korgar, ljus, 3 krukor,3 kaktusar, torkade blommor som luktar apelsin och päron och 2 lampor att ha i sovrummet. och lite mera ikea skit :)
Köpte även nya träningkläder, 3/4 byxor och ett linne :) Och ett par vanliga vita schorts och ett par gladiator sandaler och en marinblå väska.
Jag är nöjd!!


Undrar vad vi hittar på för skoj i morgon?!

Btw, så har vi nu fått sålt våran fina sommarstuga i sunne, allt gick så himmla fort tog bara 2 veckor innan nån nappade. Imorgon skriver vi kontrakt och grejer.
Min gammelmormors mamma och hennes man var det som byggde stugan nån gång sent 1800-tal elelr tidigt 1900-tal, så det har juh gått i genarationer, så den stugan är juh sååå mycket värd för oss. Men shit the same, det blir bra!

Nej fy fan nu ska jag göra nått vettigt!

Kyss mä!


Natti natt

 
NU  ska jag strax hoppa i bingen, trött som en frusen ärta? Men ska upp i natt och hämta kristoffer ändå så vettufan om det är lönt att lägga sig än då? Bilr en riktgt bitch om någron ringer och väcker mig! bahh. Nej inte riktigt men jag blir sur och otrevlig, och sånt gillar jag inte.

Idag har jag smällt i mig alldeles för mycket skit saker, Var juh på dop så vi käkade juh smörgåstårta och vanlig tårta sen blev jag hungrig vid 9 så jag åt en halv pizza. Duktigt backman.
Nej blir attt cykla runt uddeholm till morgonen om detta ska gå vägen. :)

Puss på er!

Dop..

Imorgon så ska sötsen Ester döpas, det ska bli kul, ska vara gudmor å alla. Lite stolt är man allt ;)
Och så får jag juh äntligen använda min sjukt snygga klänning som jag köpte på mq när jag var i gbg. Sitter som en smäck!

Nej nu ska jag kamma håret, sen borsta tänderna och hoppas i sägen! God natt!

Puss puss

Fy fan va jag är bra!

För ett par månader sendan så bestämde juh jag mig för att börjar träna och gå ner i vikt, osv.
Har  haft ett långsiktigt mål sedan jag började att träna. Målet var iaf att jag skulle väga ett visst antal kg tills den 21 juli då jag fyller år, så imorse när jag ställde mig på vågen så fick jag se att jag bara har 9hg kvar, fy fan vad glad jag blev! Allt som alla har jag då gått ner 8 kg. Jag är riktigt stolt över mig själv och fy fan va jag är bra!

Många undrar hur jag har gjort osv, Ätit rätt och tränat som en hel del. Stavgång, löpning, promenader, cykling, kutat i trappor.
Man kan äta allt men med en måttlig mängd.

Alla bantningsmetoder som finns, tex att man bara ska dricka eller bara käka soppa är rena rama skiten! Man går upp allt man har gått ner + lite till säkert, när man har slutat med dieten och börjar käka vanlig mat. Det finns inga genvägar kom i håg det.

Nej nu ska jag dra iväg till jobbet, ha det så bra!

Puss puss
.
Haha

Oslo

Under helgen så har jag varit hos madde i oslo på besök, hade det as trevligt, massa fest och strinig :)
Slänger upp lite bilder, kameran var nästan full tog massor av bilder !






Lite halv ljus där da ;)







Sen drog vi ut på partaj på  puben, det var nice :)  Tror jag pratade engelska hela kvällen ;) haha

Lördag då:








Puss

En klockren helg som måste göras som snart ;) hihi

Puss puss

RSS 2.0