Näst sista dagen!

Håller på å städar å plockar på mitt kontor nu! Fasen va mycket dret man sammlar på sig på ett år! Hade sjukt mycket paper, klisterpapper, gammalt godis, godis papper, gummisnoddar osv! Men nu ær det gjort iaf. Kænns skønt, men det ær så tomt?!

i dag så ska jag køpa tårta som jag ska ha med och bjuda på i morgon! Finns dock inte så många sorter att vælja bland, men nån lær jag væl hinna.

Fick LÖN i dag oxå, Jævlar vilken løn jag fick! løn + feripengar, sitter fint som fasen i plånkan nu det :)

På lørdag åker jag hem till Sverige kl ett nærmare bestæmt.
Kanske Kanske Kanske blir ørebro till søndagen oxå, om allt passar før alla osv! Om inte så blir det næsta helg!

Nej nu ska jag jobba!

PUS!S!

Mannen i mitt liv?

Ja, jag tror att jag har hittat mannen i mitt liv. Han bor i Dalarna i Falun! Det var kærlek vid førsta øgonkastet!
JAG VILL HA DIG HEMMA HOS MIG NU! <3 Fan va sööt han är!


PUS!S!

Sista veckan nu!

Hej på er, hoppas det är fint med er. Med mig ær det kanon! Gør juh min sista vecka nu på time personale. Skit va fort det har gått, sen den dagen jag sa upp mig, herre! Men ack vad skønt det ska bli att få flytta hem till sverige igen och leva "normalit" liv med min kæaraste.
Så fort jag gør något så tænker jag i dag ær det sista måndagen i hela mitt liv som jag ligger i den hær sængen, sista søndagen jag går på taoletten hær osv osv, lite sjukt! Men va fan jag ær gald :D

Det kænns som om jag vill hinna med och gøra allt nu under veckan, fika, æta ute, træffa kompisar å så, Men va fan, det ær juh inte sista gången jag ær i oslo direkt.

Solen skiner och himmelen ær blå, hærligt væder som fan! Det firar vi med en fika efter jobbet  tycker ja :)

PUS!S!


FREDAG!!!

I dag ær det fredag! FAN va skønt det ska bli att komma hem. Længtar efter skrutten Ester. Men imorogn så får jag se henne, dud!

Gud va timmarna går sakta på jobbet i dag då! børjade 07.30 idag så jag antar att det ær dærfør! + før att jag vet att jag ska åka hem idag.
Är en ritkgt trøttis idag, har sovit oroligt inatt. Vaknat inatt vid 04.50 av att det ramlade fullt av flaskor inne i duchen! Fy vad rædd jag blev! Men jag somnade om rætt så fort ændå.

Ikvæll ska honey gøra hembakad pizza tills jag kommer hem, mumma va gott!
Gruvar mig næstan før att gå ner till bussen sen, har så mycket packning och det ær så jævla tungt! Men jag klara mig nog.

Nej nu ska jag førsøka jobba lite, men det tar emot! :P

PUS!S!


Torsdag

Nu har alla dragit ifrån jobbet, sitter hær ensam! Lungt å skønt må jag sæga:)
Ringde nyss å bestællde pizza på Dolly, jag blev riktigt glad i hjærtat nær jag pratade med killen i bestællnignen, Han var så glad och trevlig. Blev så toktigt att jag børjade prata norska! Haha. Men men så kan det gå!

Efter jobbet ska det bli en lite shopping runda på majorstuen! Ska till veromoda och køpa en skjorta och sen ska jag till the body shop och køpa grejer :) Blir nice det!
Sen blir det væl att packa ducha fixa håret osv och sova! Ska bli så skønt att komma hem!

Det ær sånt jævla skit væder hær i oslo! Det har snøat hela dagen! Sjukt mycket snø ær det, minst en halvmeter! blir så lett, vill juh børja anvænda min nya fina vårjacka snart!

Vissa helger har man massor att gøra, andra har man inte ett dugg att gøra! Som nu till helgen ær vi bjudna øverallt! Hellre det æn att sitta å uggla hemma bara! :)

Nej, måste jobba lite nu innan jag dra, massor men saker som ska in i arkivet! bara att jobba på!

Hoppas ni får en fin dag!

PUS!S!


Onsdag

Nu har jag nyss käkat korv och makaroner, makaronerna blev överkokta och det är fan det äckligaste jag vet, så det fick bli lite korv ist.
Snart har jag bara en en vecka kvar på jobbet, känns så jävla sjukt att jag ska sluta, men fan va skönt det ska bli att slippa att pendla!! Åhhh, den söndagen jag skulle åka igentligen kommer jag må som en prinsessa, det kan jag lova! :)

Till lördagen så är vi bjudna hema till syrran å roger och fisen ester på smörgåstårta! Guuud vad jag ska snosa då! Sen efter det bär det av till Sunne, till Sandra och Peter och Teo. Vet inte riktigt vad vi ska göra, bara umgås antar jag. Det blir juh inte så ofta nu för tiden! Ska blir trevligt iaf. :)


Sitter och kollar på mr bean nu, han är juh inte lite dryg. Men ibland så finssar man väl till. Jag älskade honom när jag var mindre men har väl vuxit i från antar jag.

I dag så kom perra och hans dotter hit å kollade så att lägenheten var hel, och det var det. Han var super nöjd, var trevligt att träffa hans dotter oxå.

Nej nu ska jag slänga mig in i duchen tror ja. Ha det så bra

PUS!S!

Bild på Ester

Mosters stolthet<3


DUD I MIPPEN SÄGER JA! 
Var nog ca 12 timmar etfer hon kom ut.

Tisdag

Tjenare!
Hoppas det ær bra med er, Bara fint med mig har dock en mage som spøkar! Vettu tusan vad det ær? Morrar å kocklar hela tiden. :(
Har fan inte lång tid kvar hær på jobbet hellre, gør denna vecka och sen næsta vecka sen flyttar jag hem :D FAN va skønt det ska bli att få lite ordning å reda på mitt liv. Har kænnt mig som en jojo i ett år, men det har varit mycket lærorikt och jag har lært mig en massa. Jag ångrar mig inte en sekund!
Ær bara lite rædd før att jag ska bli rastløs nær jag væl kommer hem. Ær juh van att ha nått att gøra hela tiden! Men jag ska børjar på styrkan igen tror ja, har juh nått erbjudande nu 2 før priset av 1, det ær juh sketa bra.
Och en liten voffsing får det bli lite længre fram, men bara lite! :)

Nej nu slutar jag før dagen snart, då ska jag Madde Markus och David dar ut till ikea :) Ska bli skøj. Sen blir det hem å putsa upp lægenheten!  Før i morgon så kommer han vi lånade lægenheten av, han ska væl typ kolla så vi har skøtt den bra och inte førstørt nått.

Fin Fin dag men andra ord! :)

PUS!S! Ha en fin dag alla vænner!

Pärlan

Igår kvæll satt jag och surfade runt på nætet, då kom jag på att jag vill børja gøra egna halsband, armband, ørhængen osv. Tror det skulle vara jætte kul. Tycker om att pyssla, dock har jag inget tålamod, men det skall jag væl kunna ordna.
Så i kvæll ær det jag som bestæller ett start paket får hemsidan jag var inne och kikade på. Åhh va kul det ska bli. :)
Fanns massa fina olika pærlor i alla former. Nej det hær ska jag bannimej bli proffs på ;)




Jag ær riktigt taggad!

PUS!S!

Gullunge!

Helgen har varit underbar :) Och guldklimpen Ester är den finase bebben jag har sett! Duuuud! jag vill hem å tok snossssa på godingen! Tänk att de luktar så himmla gott, åhh sitter lite kvar i näsan än :) det får jag klara mig på heeela veckan. :(

Hände inte så mycket under heglen, Kristoffer fick ryggskott så vi kunde inte gøra så mycket. Slappade mest hemma i soffan, kollade på film, åt popcorn och hade mys.
Tror jag börjar på att bli sjuk oxå, har gått runt i flera veckor å sakt att jag har så bra emunførsvar å blablabla. Å bara før att jag har sakt det så ska jag væl bli sjuk oxå. FAN! Har ont i ögonen och känner mig allmänt matt å sliten å ont i halsen. Kan juh inte blir sjuk nu nær jag bara ha 3 veckor kvar att arbeta, ( haha høll på att skriva " nær jag bara har 3 veckor kvar att LEVA") Tokigt det kan bli.

Jævligt mycket snøg hær i oslo iaf, bahh jag som vill ha våren., jaja den kommer væl den oxå. Vill køpa en snygg vår jacka men det lær væl att drøja antar ja.

Nej har massor att gøra som jag måste ta tag i nu.

PUS!S!

VRAK?

Ett riktigt nervrak ær vad jag ær, Syster ær beræknad att få barn i morgon och jag ær så nervøs! Hoppas på att den blir en liten tjej, hoppas hoppas. Men jag tror att det blir en liten kille, man kan juh alltid hoppas :)

Hungrig ær jag oxå som en liten spjuver, blir mormors køttbullar å makaroner, mummma :)

Jag ær så sjukt Taggad på att køpa mig och kristoffer en resan utomlands, jag ær juh skyldig honom en resan, eftersom vi inte åkte i sommras. Så det blir førmodligen till kreta eller mallorka, det får han bestæmma  eftersom det ær hans resa :P Tror vi dra någon gång i slutet av maj. børjan av juni.

En vovve ska det juh bli oxå, men nær ær frågan? Nær jag kommer hem eller nær jag børjar skolan?
Om jag køper en nær jag kommer hem så kan vi inte åka utomlands och jag kan inte sommarjobba i norge, om jag køper en nær skolan børjar så kommer jag inte ha 100% tid till den lille valpen som behøver 100% nærhet!
Nej det får bli en riktig funderare!


PUS!S!


RSS 2.0