Fredag

Ojojoj herregud va mätt jag är! Det är väldrigt lätt hänt att man trycker i sig liite för mycket när man äter lchf, det är juh såå gott! Nu till middag så gjorde jag cheeshamburgare med bacon, ägg sallad och lite wok grönsaker. Sjuuukt mätt, men sjuukt gott var det!

Imorgon är det dop för Elsa, så jag har nyss duschat, målat naglarna , noppat brynen och smörjt in mig i brun utan sol. Flsakan jag har köpte jag på ica med Madde vet jag får några år sen, Dove - för mörkhyade HAHA! Passar juh bra till mig ;), får väl se vad det blir för resultat.



Blårbärs paj alá LCHF

Eftersom sötsuget har varit på topp denna vecka så gjorde jag igår eftermidda en blåbäsrbaj alá lchf.Tänkte dela med mig av receptet.
Jag går efter ögonmått så det är lite svårt att skriva i gram, dl osv, men ska göra så gott jag kan.

2-3 dl Blåbär i en form
Blanda:
2 dl kokos
25g smör eller mindre
1 tsk kardemumma
1ägg
bre över smeten på blåbären och in i ugnen på 200 grader, ta ut när pajen har fått fin färg.
Släng på en gräddklick när du ska äta, mumma!


Nyss ätit en lite bit nu med kaffe och sötsuget är borta, gött. Har även gått en långpromenad med Wille nu på en timma + lite styrketräning på det. Gött mos. 

Babbel

Dricker mitt morgon kaffe och kollar på super g, riktigt bra tycker ja!
Funderar på vad jag ska hitta mig på med under dagen fram tills jag börjar jobb kl tre.
Allt jag hade på listan denna vacka är redan klart, damsuga,torkagolven och städa badrummet.
Det får blir att laga nån smarrig lunch och göra matlåda och ta en lång rask promenad med Wille. Är bara fyra minus ute. Vill att våren ska komma så jag kan få börja använda mina nya snygga stövlar och nya jacka. Men framför allt ser jag fram emot värmen, solen. Skulle inte sitta helt fel med en resa i sommar med ett gäng kompisar. Fasen va kul det skulle vara! 

Håller forfarande på med lchf, denna vacka har det varit svårare med sötsuget förmodligen för att jag fuskade i måndags och åt några gelé hjärtan och en mini kladdkaksbit. Triggade igång sötsuget, inte bra.

På lördag är det dop för Elsa och jag ska få äran att vara gudmor:) Ser verkligen fram emot det. Dock kommer jag inte att orka hålla henne för tjejen vägen över 8.5 kg typ, så det får bli min bror Linus som får hålla henne.



Planer på käk idag:
Frukost: Två ägg och en fincrisp skiva och ½ dl fil med linfrön
Lunch: Räksallad
Fika: Kaffe
Middag: Lax med grönt och nån fisk sås.


Kladdis

Efersom att vi har gått ner två kg var så firar vi det med att äta kladdkaka :) Bra va?
Nej men jag tycker det är tråkigt att inte kunna unna sig något. En dag i veckan får man faktist unna sig något, annars blir det ju tråkigt! Unna sig med måtta är väl ganska bra.

Nej nu blir det kladdis och sen springa bort och jobba några timmar, fin dä!

Puss

Lycka

Idag mår man som man förtjänar. Men det är lätt värt huvudvärk,spya och en mage som morrar.
Hade det riktigt trevligt igår i GODA vänners sällskap, ses alldeles för sällan vilket jag tycker är synd. Men kul hade vi iaf, dansade så att fötterna krampade. Gick hem dirket efter det stängde, vilket var tur annars så hade jag förmodligen varit sängliggande idag.

Har inte skrivit om LCHF dieten nått, har jobbat så mycket så jag har inte haft tid. Vi har kört LCHF i sex dagar nu och i morse när jag ställde mig på vågen fick jag en chock (stavning?). Jag har gått ner 2kg!!!
Kristoffer har oxå gått ner 2kg. Helt sjukt! Om det ska fortsätta i en sådan rasande fart så har jag inte många veckor kvar till mitt mål. Härligt! Fan va taggad jag är! Beach 2011 Woop Woop!
Kan ju säga att vi mår så himmla mycket bättre, man känner sig mycket fräschare och renare på nått vis.
Denna vecka har jag inte hunnit att träna så mycket som jag har velat, får hoppas att jag får mer tid till det nästa vecka.

Nu ska jag gå och mysa med mina killar, sen blir det en promenad i det sköna vädret innan jag drar på jobb!

Ha en fin dag hörrni!

Dag 3

Jobbat heladagen idag, från 7,30-15.30 skönt att få långa pass. Imorgon blir det ännu längre, ett 13 timmars pass väntar 7.30- 20.30.
Så idag har det inte blivit någon långpromenad eller styrka. Gick iaf till abbortorp fram och tillbaka 30 min sammanlakt, sen blev det en rask promenad till järnbolaget ca 40 min sammanlakt så det är väl bättre än inget iaf.

Frulle kl 06.00: Ett kokt ägg, 1 dl lättfil med linfrö och kaffe
Frulle två:9.30 Omelett rulle med bacon curry röra och två koppar kaffe.
Lunch: Stark köttfärsoppa från igår.
Mellis: En halv rå lunchkorv(?) två gukstavar och kaffe
Middag: Stuvad blomkål, en stekt lunchkorv och en stor sallad med fetaost.

Av denna diet så kan man bli trög i magen då läste jag att man skulle dricka te med två matskedar smör i, hur äckligt är inte det? Tror jag snappsar lite olja med linfrön i ist, kanske inte mycket bättre det?

Just nu gör jag tre saker samtidigt, bloggar med en hand, killar Wille på magen med den adnra och tittar samtidigt på halv åtta hos mig, inte beeeet ja^^,




Dag 2

Helt slut i kroppen! Nyss varit ute och en jävligt snabb promenad med Wille i en timma. Herregud den lilla hunden är  fan inte dålig på att gå fort ojoj, svetten lackade kan jag säga. Wille blev oxå trött efter promenaden han ligger på rygg i sängen och sover, dud!





Har även kört ett pass med styrka nu i 25 min, ben, armar och mage. Funderar på att ta en proteindrink men jag vet inte om jag får göra det nu när jag går på LCHF diet, nån som vet?

Idag har jag käkat:

Frukost: Turkisk yoghurt med lite grädde och massa blåbär, ett stekt ägg och två koppar kaffe.
Lunch: Kasslersallad med fet dressig och ett stort glas vatten.
Mellis: Kaffe och två finn crisp med ost och skinka på och smör givetvis.
Middag: Har vi inte ätit ännu, men det blir Strak köttfärsoppa med en creme fraiche klick i eller Köttfärsbiffar med tzaziki och en grönsallad.

Frukosten var grymt vidirg, konsistensen var som creme fraiche!


Flyter på med lite jobb nu och oxå, skönt. Ska jobba ons,tor,fre,lör,sön, gilla! Ska vara hos mina favvo pojkar :)
Mina favvo tjejer kommer hem oxå, Madde och Maria ingen bli lyckligare än jag :D Trotts mycket jobb så ska vi festa och träffas och umgås har jag bestämt! (Trotsar dieten med alkohol, kall ja)


Till måndagen så ska jag mäta mig och se om det har försvunnit nån cm, uppdaterar er om fallet är så :)

Herregud!

Har nyss kollat igenom min bilder och herregud vilka gamla bilader jag har hittat. Tänkte lägga upp några.















Ähh så gamla kanske de inte var, men det var tiden då jag var blond sedan och det känns som en evighet sen.

(Om det är någon som vill att jag ska ta bort nån bild så får ni säga till)




Dag 1

Tänkte att jag skulle dela med mig lite om hur och vad jag äter nu när jag går på "diet". Känns så oglammigt att säga att man går på diet låter bättre med förändrad livsstil :) men samtidigt så är det juh inte det hellre för jag testar juh mer eller mindre bara, jaja skit samma!

Idag så har jag iaf ätit:

Frukost: Tåv kokta ägg med en klick majoäs och en klick kaviar och fem halv bacon skivor (stekta) och kaffe
Lunch: Kokt torsk med äggsås och en näve ärtor
Mellanmål: Kaffe med mjölk
Middag: Två tunna kasslerskivor med broccili och blomkålsgratäng. En grönsallad med fet dressing på.
Kvällsfika: En kopp té med mellanmjölk i.

Egentligen så ska man juh ha grädde i kaffe och té men jag vill inte ha det så jag skippar det. Sen så tycker inte jag att man ska hålla på att överdosera grädde och creme fraiche bara för att man ska äta  mycke fett, jag kör som vanligt men har fetare produkter bara.

Har inte varit hungrig på heladagen.Dock var frukosten mastig i morse, då jag är van att äta gröt med mycket fibrer i. Sötsuget har jag inte ens tänkt på. Känns bra med andra ord! 

Promenad idag: 1.5 tim + massa spring i tropporna då jag har tvättat i sju timmar och bor på tredje våningen. Woop Woop!
 

                               

Nya möjligheter.

Ny månad, ny vecka, nya dagar! Fan va härligt, snart är våren här ska ni se :) Är riktigt trött nu på vintern och allt vad det innebär.
Idag har jag och min finaste varit i KD hela dagen från morgon till kväll. Var till Ikea och handlade lite smått och gott typ som toaborste, diskborste och värmeljus.
Åt thaibuffe på bervik och strosade i affärer. Slog på stort och köpte ett par skinn stövlar på scorett som jag har haft ögonen på länge men har tyckt att de har varit alldeles för dyra, men i dag slog jag till och jag är mer än glad. Hur kan man vara så galen i skor så som jag är?
Sen drog vi till Eva och Pontus på fika och kollade nya lyan, mycket trevligt!

Imorgon så ska jag och Kristoffer börja på en diet nämligen LCHF. För två sommarar sedan så körde jag Gi i två veckor har aldrig mått bättre kan jag säga. Men jag måste prova nått nytt, tycker det är kul och jag är nyfiken så varför inte?!  Så inga light produkter här inte, det ska vara 40% grädde, 34% crem frech, festa ostar osv. Tanken får mig att må illa med allt fett man ska trycka i sig, men jag ska prova. För om man aldrig provar så får man aldrig veta.  Rivstartar morgondagen med ägg, bacon och en kopp kaffe heslt med grädde i men det har jag ingen så det får duga med mellanmjölk.
Återkommer om det blir några nämnvärda resultat ^^,


RSS 2.0