Lördag

Ja nu var det ett tag sen sist jag bloggade, tycker det är dax att damma av lite.

Kan börja med att berätta att jag om tre dagar är en bilägare! Äntligen va?! Kännde att det var fan på tiden, pallar inte att vara beroende av andra som har bil å man ska ringa å tjata om man får låna bil hit å dit.
Det ska bli en sådan jävla befrielse att få en egen bil. Det blev iaf en Opel Astra enjoy, det är väl typ "sport modellen", halvkombi.  Är sjukt nöjd, fin som fan och går som ett spjut, ännu finare kommer den bli till sommaren då vi ska köpa snygga fälgar. Några tusenlappar fattigare men va gör de?

  

Ny soffa är även på ingång, jävligt trött på den fula skinsoffan vi har och soffbordet slänger vi oxå ut på samma gång. Gott med lite förändrig i livet, det gillar jag.
Blev en rätt så dyr månad med det är juh bra grejer vi köper som vi kommer att ha länge (eller tills jag tröttnar och vill ha nya).
Har även fått honey med mig att bli Karlstad bo, Äntligen! När är ännu oklart, men innom en snar framtid!
Det går bra nu!


Nu ska jag krypa upp med Wille i soffhörnet med en filt runt oss, är jävligt sjuk! Har inte varit såhär sjuk på två år men när jag väl blir sjuk så blir jag jävlit sjuk.
Vaknade i morse och kunde knappt andas, sjukt svullna halsmandlar och tät i näsan. Fick panik och började gråta, med efter massa vatten, halstabletter och nässpray blev det bättre tack och lov.

Onsdag

Imorgon drar jag till Göteborg med Maria. Ska bli så skönt att komma bort från tråkiga Hagfors. Känner att jag måste få lite storstad luft i mig och lungna nerverna lite haha.
Ska bli jävligt kul och få en hel helg med Maria synd att Madde inte kunde vara med bara :( Men det går flera tåg.

Det blir att pimpla vin (boxen är med), dansa , snacka och bara ha det mysigt. 

Gammal bild för typ tre år sen.  Tycker nog att jag passar bättre i kort hår än långt hår, å ändå håller jag på att spara ut nu, jaja.



Ni får ha en fin kväll och en rolig helg PUSS!


Några bilder

Det blev iaf några bilder från jul och nyår. Delar med mig av några.




På juldagen hade jag mina två finaste vänner här på förkrök. Trion var återförenad, ni är guld brudar<3


Nyår firades hemma, bara jag och Kristoffer. Vi lagade tre rätter middag och bara hade det mysigt. Dock var jag sjukt övertrött så det blev inte måga seriösa bilder.  Men här kommer några iaf.




Sa till Kristoffer att han skulle se glad ut^^ söt kille haha




Vi gjorde en grym cheescake med hallonsås :)


RSS 2.0