Tisdag

Åhh jag längtar tills det nya året kommer så jag blir galen. ska komma igång med träningen och kosten då osv. Man har juh inte varit allt för nyttig under December månad.
Har iaf beställt hem en röd löpar jacka från craft och så ska jag köpa ett par svarta löpar byxor.
Jag tycker att man blir så mycket mer motiverad när man har snygga träningkläder :)

Fick hem hm kattalogen igår oxå, fy fasen va mycket fint de hade, ska betälla en massa ;)

Nu ska vi dricka upp deta sista av glöggen sen blir det film med älsk :)

Vem fan?

Förut när jag var ute och gick med Wille så kom den två st gubbar som var ute och sprang och jag tänkte högt för mig själv " Vem FAN tränar på en SÖNDAG??" Söndagar är juh för tusan veckans slappaste dag. Men så förut så kom jag på att jag tränar juh förfasen på söndagar.

Aja whatever, ska iaf dra till badhuset nu och simma i 50 min sen unnar jag mig bubbel och bastu, fint avslut på denna vecka.


Allerigchock




Jag har ätit papparkakor med mögelost på, tydligen så tålade jag inte det!
Hej negerläppar!

Naww...

Jag tror att Wille känner att jag ska åka iväg. Eller rättare sakt han vet att jag ska åka iväg, (en hund känner juh till och med om man har lågt bloddtyck).
Han är hos mig heela tiden, sitter i knä så fort jag sitter ner, följer med när jag är på toaletten, Kommer med leksaker hela tiden som jag ska kasta iväg. Dud min doding. Kommer sakna mina pojkar :)

Nej nu ska ja gå ner till mormor med Wille och sedan kila upp till bussen. Ucha vet inte varför jag är nervös?!

PUSS

TorsdagDenTredjeD

Honey tvingade upp mig kl sex i morse och käka frukost med honom, det blev kaffe pallar inte äta på morgonen.

Kl 9.30 Åker jag till Karlstad. Sedan tar jag bussen 12.40 till Göteborg och är framme runt fyra tiden, halv fem kanske. Herre gud vad jag kommer ha ont i röööva när jag väl är framme. Tur att Edward gör mig sällskap på bussen, annars så hade jag nog blivit jävligt rastlös. Har även köpt mig en SOLO tidning + att jag har matat in massa nya låtar i min mp3 så det ska väl gå smärtfritt igentligen.

Ikväll blir det nog bara mys och snacka med brudarna men imorgon blir det Idol för hela slanten, fy fasen vad jag längtar! Hoppas på lite party oxå! Är extremt party sugen :)
Lördag blir det nog även liseberg och kolla runt på julmarknaden osv, Härligt.

Nej nu ska jag faktist packa det som fattas sen när det har ljustat lite så ska jag ta en promenad med Wille, det är juh förtusan inte ljust förns kl nio.

Ha det så bra så hörs vi nästa vecka!



Trion i gbg, kan inte bli nö an än stöllit dä!

Äckligt!




Ett ord som jag verkligen äcklas av är ordet Fisljummet eller fesljummet. Men Fisljummet är äckligare!


RSS 2.0