Chabbla Chabbla.

Helt slut är jag efter helgens arbetande, har varit tungt när man är lite ringrostig. Jobbar juh inte så mycket nu när jag pluggar så man glömmer lätt.
Har varit på introduktion i dag inför sommararbetet i SJU timmar. Herre gud höll på att få panik, hatar att sitta still en hel dag och bara sitta å lyssna. Lyssnar gör jag för den delen inte hellre, stänger av  efter halva tiden och drömmer mig bort, lite dumt kanske för det är juh så viktigt men pallar inte.

Så nu ska jag göra mig en jävla tur på min kärrinräser runt uddeholm, det ska gå som kula så jag blir av med lite energi. Ska ha honey i koppel efter mig! (Alltså inte Wille utan Kristoffer)

Imorgon så vill jag ner till KD och köpa lite grejer inför resan, typ strandklänningar, linne och böcker. Men vettutusan om jag har tid, har juh lite att pyssla med innan jag slutar skolan. Sen så är det så jävla tråkigt att åka dit själv oxå.


Tisdag

Idag så börjar skolan tillbaka oxå. Ska bli kul å höra hur alla har haft det på praktiken. Enligt läraren var det jag som hade fått det värst, men tycker det har gått bra för mig ändå trotts den virriga handledaren.

Nu när jag har haft praktik har jag varken haft tid eller ork till att träna, så idag ska jag börja tillbaka efter en månads uppehåll. Tänkte jag skulle cykla till våbacken springa 3km och cykla hem. Blir fint som snus det. Bäst att börja lite mjukt sådär.
Dock blir det inte bättre för det för mormor kom upp med en stor påse negerbollar igår, och man kan juh inte låta bli att ta sig en så fort man öppnar kylskåpet.

Nej nu ska jag borst gaddarna sen dra till skolan.


Har tråkigt så det får bli en drygis.

1. Fullständigt namn? - Lina Johanna Backman
2. Ålder? -  22

3. Vart bor du? - Hagfors
4. Bor tillsammans med? - Kristoffer och Wille
5. Hus eller lägenhet? - Lägenhet.

6. När är du född? - Den 21 juli
7. Vilket år tar du studenten? - 2006 tog ja
8. Något jobb? - Vikarie på sättragården
9. När gick du upp i morse? -  04.10
10. När ska du sova? - Vi nio, ska upp fyra igen.
11. Duschat i dag? - Japp
12. Kramat någon i dag? - Ja
13. Pussat någon i dag? - Ja
14. Vad har du ätit i dag? -  Mat
15. Dagens smink? - Mascara, id miniral.
16. Dagens sötnos? - Wille
17. Dagens roligaste? - Min andra handledare anette, så jävla skön brud.
18. Har du många vänner? - Jag har dem bästa.
19. Vem kramade du senast? - Kristoffer.
20. Har du pojk-/flickvän? - Japp
21. Vem pratade du med i telefon senast? - Kristoffer.
22. Vem fick du senast sms ifrån? - Pappa.

23. Hur många glassar har du ätit på en dag? två tre kanske?.
24. Vem ska du träffa i morgon? - Alla på avdelning sju.
25. Vem vill du sova jämsides med i natt? - Honey och Wille

Favorit:

26. Spel?  Svårt
27. Låt? - Valbeat´s låtar
28. Mat? - Pasta med HET köttfärsås.
29. Dryck? - Is Vatten.
30. Färg? - Korall.
31. Stad? - Oslo
32. Land? - Sverige.
33. Människa: Kan inte välja

Senaste: 
34. Personen du kysste? - Kristoffer
35. Gången du spydde?  I helgen ^^
36. Gången du grät? - Två veckor sedan
37. Pizzan du åt? - Kebab spc!
38. Gången du var i Göteborg? - Fyra månader sen kanske.
39. Gången du var i Stockholm? - Två år sen.
40. Gången du var full? - I helgen.

Antingen eller:

41. Svart eller vitt? - Svart.
42. Hund eller katt? - Hund.
43. Ut och festa eller hemma och mysa? - Båda
44. Singel eller upptagen? - Upptagen.
45. Har du blåa ögon eller bruna? - Blåa.
46. Choklad eller lakrits? - choklad
47. Göteborg eller Stockholm? - Gbg såklart!
48. Högerhänt eller vänsterhänt? - Höger.
49. Coca cola eller Fanta? - Cola
50. Pizza eller kebab? - Kebab på pizza?.
51. Randigt eller prickigt? - Randigt.

Vad:

52. Gör dig glad? - Posetiva, glada, spralliga människor och djur :)
53. Gör dig ledsen? - Raka motsatsen.
54. Vill du helst göra nu? - Sova
55. Önskar du att du slapp göra? - Gå upp kl 04.10 imorgon
56. Vill du ha nu? - En kylig lägenhet
57. Önskar du dig i födelsedagspresent? - Tre par skor, en parfym, Pengar
58. Längtar du till? - Tills vi flyttar
59. Är det bästa som hänt dig? - Kristoffer och Wille såklart.


Måndag

Nu har jag bara fyra jävla dagar kvar på praktiken sen är jag färdig, fatta va skönt. Jag har lärt mig så otroligt mycket och det har varit såå nyttigt för mig.
Nu sitter jag och Wille och äter äppelpaj med vaniljvisp  från samma tallrik, såå mysigt. Snart ska ni se att vi dricker kaffe från samma mugg oxå ;) Vi dricker iaf vatten ur samma glas, alltid på kvällen så tar jag med mig ett vattenglas till sängen och när jag ska dricka ska han oxå dricka ur glaset, han tycker det är jättehäftigt. :)
Ni tycker säkert att det låter äckligt med för mig är det kärlek<3

Nej nu ska jag ta å göra mig i ordning för bussen går om 40 min.
Ha det så bra

Frukost

Jag är verkligen en frukost människa, iaf på helgen. Idag så bullade jag upp med massor av mjukt bröd, gurka, tomat, rödlök, paprika, juice, nybryggt kaffe, kokt ägg och annat gottis. Så jävla gött att äta en stor och god frukost på morgonen, det är en riktigt bra start på dagen. :)

Igår kväll så kom Äva och Pontus hit på rajraj. Var riktigt roligt. bra Musik, gott vin, och gott sällskap kan det bli bättre? Vid tolv snåret gick vi till My pub, köpte oss varsin drink och satt å chillade ett tag. Var mest bara gammalt folk så vi gick hem rätt så fort. Men helt klart en lyckad kväll :)

Snart blir det en promenad på 8 km. Kommer sitta fint i benen det :) därefter blir det plugg hela dagen :( Så jävla tråkigt med måste göras.

Ha en fin Söndag :)


Lördag

Vaknade kl 06.03 i morse och var pigg som en mört! Men jag somnade om till kl tio iaf. Skönt att sova länge.
Känns som om jag har varit med om värsta fyllan, känner mig bakis som fan, ledsen, slö, huvudvärk, mensvärk och orkeslös. Kanske ett bakslag efter veckan på sjukhuset?!

Har legat i sängen i två timmar nu och halvsovit med Wille i man famn, såå mysigt. Han är verkligen det bästa som finns min lilla hund :)

Känner mig så sjukt äcklig och ful så jag ska ta och gå ut och gå runt sjön nu sen hem och duscha och göra mig i ordning för ikväll. Ponny och Lenny kommer i kväll och dricker vin med oss, ska bli trevligt:)

Puss




Rörigt..

Jag har överleva veckan mot all min förmodan. Har gått upp kl 04.15 varenda jävla dag den här veckan och vairt hemma kl 18.00 på kvällen, legat i sängen kl 21.00, liv.se Fy fan!
Men den här veckan har varit otroligt lärorik, har fått varit med om så mycket, dödsfall, akuta hjärnblödningar, stroke, stråling, hjärnröntgen, BLOD, sorg, Dödsångest, Panik ångest det var till och med en patient som bad på sina bara knän att jag skulle ge honom  en överdos av morfin.
Nu tror väl ni att jag är på nån jävla psykmottagning, men ikke. Man kan inte sätta sig in i situationen om man inte är där, är nått helt annat när man är där. Och jag förstår dem(delvis isf) att de ber om en överdos för cancer är en hemsk sjukdom, sådant jävla lidande.
Jag är glad över att jag är en sådan stark person som klara av all den här röran. Annars så skulle man inte klara av en timma ens på den avdelningen som jag är på.

Te möran har jag bestämt att jag ska sova ända tills klockan tolv, ska inte gå upp förns kl tolv iaf, även om ja vaknar vid nio :P
Därefter blir den frulle, ute på en lång promenad med Wille, plugga sedan cykla till våbacken sedan cykla hem. Då kommer jag vara som en människa igen :)

Ha det bra folket.


Måndagmorron

Gomöran mörafiser! På vidrig hagforsdialekt. Huua.

Har haft sovmorgon hela helgen, så jävla skönt att få sova ut och känna sig utvilad. Har en sinnesjuk vecka framför mig nu. Från och med tisdag så ska jag gå upp kl 04.00 i fyra dagar, är det inte sjukt? Ska man verkligen behöva slita ut sig totalt för en praktik plats? Blir så jävla lett på det här. Tur att veckorna går fort redan inne på andra veckan. Trivs som bara den på avdelningen men det är just pendligen som dödar mig. Har en sjukt virrig handledare oxå, ska sånna som hon få jobba på ett sjukhus?!
Åker med bussen nu 11.50 och är framme på sjukhuste vid 14.00, jippi! Ska sova hos Sofie och Eddie i natt, så himmla snällt att jag få komma å sussa vid dem:) Guld värt, är otroligt tacksam :)

Nej jag måste upp till ica och köpa en bagge som jag ska äta på bussen. Virrigt inlägg, men hey man bli som man umgås^^ Ha det gött alla, hörs när jag piggnat till efter veckan :P



Så här glad är jag inte egentligen men man kan väl försöka.
:)

RSS 2.0