Midsommar

Hela midsommar helgen består av jobb. Alla nära och kära är ledig med jag ska så klart jobba. Men jag ska väl inte tjuta för det  för jag tjänar  över 200 spänn i timmen nu hela helgen ;) Woop woop!
Ska strax gör en rabarberpaj till flickorna som vi ska ha och mysa med ikväll :)

Fick lönebesked igår tackar och bockar till kommunen för att de gav mig en rejäl hacka, visserligen har jag väl slitit röven av mig  för dessa kroner!
Snart ska BMW stå och blänka ute på parkerigen, måste bara övertala Kristoffer första att sälja bettan men det går inte så bra. Men som pappa sa " Vill du ha en BMW så köper du dig en BMW" Tycker jag var mycket kloka ord från min far.

Ni får alla ha en fin Midsommar, Puss! 

                               

Löradag

Det blir lite glest mellan inläggen med det blir nått inlägg när jag känner för att skriva av mig lite.

Det är så himmla mycket jag vill göra i sommar, med med mitt sommar schema så finns det inte planer på att jag kommer någon stans, det står med stora bokstaver NO LIFE! Lite deprimerande med plånkan bli juh glad iaf. Men mad alla pengar jag kommer tjäna under sommaren så kommer jag kanske kunna göra allt jag vill göra i september när sommaren är slut vill säga. Fan va negativ jag är. Men man kan inte bli annat, men jag får skylla mig själv egentligen jag har sakt att jag vill jobba mycket och det vill jag med lite ledigt är juh skönt :)
Men jag har iaf planer på att dra på min årlig tur till Oslo till min fina och grymt saknade vän Madde, Gbg vill jag oxå hinna med, ullared mad familjen och en utlandsresa skulle sitta på sin plats.

Igår var jag och Kristoffer och Jonas på gladiatorerna i LLA, jävligt drygt men ändå kul att se det live.
Blev sjävla jävligt sugen på att få en fit kropp men det ligger sååå himma mycket tid och träning bakom, sen är jag en alldeles för stor livsnjutare som gillar att unna mig gosaker titt som tätt. Träningen tror jag att jag skulle fixa med resten blir svårare.

Nu ska jag ta Wille under armen och gå å lägga oss under täcket, finns inget bättre än att ligga och mysa med honom på kvällen och morgonen. Han är en riktigt mamma  gris så han ligger hos mig hela natten och på morgonen så kommer han och pussar mig och talar om att det är dax att gå upp och ta den första promenaden.
Finns inte ord som går att beskriva all den kärlek jag har till denna gössen, han är verkligen mitt allt<3

Onsdag

Jag är såå glad över att jag har ett jobb och underbara arbetskamerater och att jag jobbar nästintill varje dag. Vad skulle jag annars göra?, vem skulle jag annars umgås med?, vem skulle jag annars skratta och prata med?
Jag har iaf en trogen vän i ur och skur som alltid är med mig och det är Wille, fan va patetiskt med det är så jävla sant!

Nu ska jag åka och jobba med ett gäng sköna killar, de får mig alltid att vika mig dubbel av skratt! Gillört!
Efter jobbet så ska jag dra med mig kristoffer på en löptur på mana + intervaller, skönt!



Mostersgullong!


RSS 2.0