Fredag och valhall mys^^

Idag så har jag varit hos Ida hela dagen. Var ute och gick 9.2 km, vilket var jävligt skönt för jag har inte gått en enda långpromenad denna vecka. Sen beställde vi mat, gosade med Ester och Elsa som bara den, finaste flickorna det!
Nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar. Ska äta fläskytterfile med rosmarin, klyftpotatis och massa bea sås. Bli gott för magen dä.
Sen blir det att dra upp på hockey, Redskins spelar ska bli spännande :) Sen bli det nog hem och dyka i bingen är så himmla trött så jag tror jag stuper snart. 

Imorgon är det helloween fest, ska bli såå kul. Lägger upp bilder imorgon kväll på min outfit ^^ kommer bli så jävla nice! 


Broder


Studenten

Sjukt lett är jag idag! Hittade en skit snygg bil i uppsala, men har ingen som  följa med oss å kika på den. Det suger! Har letat efter en sådan bil sen i sommras. Nån som känner sig manad att följa med? ;)

Tar "studenten" idag oxå eller studenten kanske man inte kan kallade det men vi har avslutning med kalssen idag. Vi ska till Bruksmästaren och äta mat sen ska vi till skolan å äta tårta och få stependium och betyg. Kommer bli en bra dag. Kommer sakna alla roliga prickar i klassen.
Men vi ska på julborde ilag och ta en natt i karlstad i november :) Blir kul det.

Nej nu ska jag fixa till det sista med håret sen bli det kalas :)


Måndag

Ja nu är det på tiden att jag tar och dammar av bloggen lite. Var ett tag sen sist. Tappar lusten rätt så snabbt men vi får väl se hur länge det håller det här gången.

Posten damp precis ner på golvet i hallen. Tog upp den och där låg ett brev från oslo, jag tänkte att jag hade nån räkning från nordea eller nått men så var det inte. Det var från skattekontoret och jag får tillbaka 8500kr på skatten, det var fan inte dåligt det jag hade gett upp hoppet om att ens få en krona tillbaka med tanke på att jag bara jobbade två månader år 2009. Tack och bockar för det!

Till torsdagen så har vi avslutning på skolan oxå, vilket också innebär att jag blir arbetslös. Men det ska bli så skönt att slippa alla studieenheter, det har varit sjukt mycket ett tag nu. Men jag är en utbildning rikare iaf och går som benämningen USK nu och inte VB, det känns jävligt bra, högre lön och mer ansvar det gillar jag!
Men jag börjar redan å bäva mig för att vara arbetslös, det finns fan inget värre. Hatar att bara gå å dra runt och vardagarna är segare än kola.

Funderar på att ta en rejäl långpromenad nu, fast med eller utan Wille? Rädd att det blir för kallt åt honom, den lilla skrutten. Han tål säkert mer än vad jag tror, men det är bara det att jag är så himma rädd om honom och vill inte att han ska bli sjuk igen. Får ta hans täckjacka och smörja han med tass salva så kanske det går bra.

Ni får ha en strålande dag!


RSS 2.0