Måndag

Morrn morrn!
Hoppas det är bra med er, själv är jag helt skakis!
Förut när jag var ute med Wille på morgonrundan så sprang det en en STOR mastiff hund från en gård i full fart mot oss, Tog upp wille i famnen och skrek till hundjävelen att gå hem. Jag tordde helt ärligt att han skulle käka upp både mig och Wille. Fy fan va rädd jag var! Skakade när jag gick hem sen. Och lilla Wille blev juh oxå rädd han pep och skrek!
Vanligt vis brukar jag aldrig vara rädd för hundar oavsett storlek/ras! Men  idag blev jag fan riktig rädd!






Nu vet iaf jag att jag aldirg mera kommer gå förbi det huset med Wille igen iaf.

Ska jobba idag oxå, har jobbat sen fredagen! Men nästa helg så bär det av till norge hem till Maddi :) Ska bli kul som fan! :)

Puss puss

Lördag?!

Just nu sitter jag ute på ballkongen men datorn i knät och en kaffemugg i handen.  Har nyss kommit hem från ett dopp i ullen:P
Fick nått ryck i morse att jag ville iväg och äta en mysigt frukost vid stranden bada och sola lite innan jag börjar kl 14 idag, sagt som gjort, gjorde äggsmörgåsar kokade kaffe, tog upp bullar och drog iväg till vårat "hemliga" ställe :) Är alltid ensamna där så skönt! Hur skönt som helst med ett morgondopp.

Nu ska jag snart börja med maten, blir laxfile romsås och färskpotatis

puss

Meen Tjaa!

Det var inte igår :) har varit ledig i två dagar nu, hur skönt har inte det varit på en skala 0-10 i stekande sol?! Hoho i feel good!

Har varit på rådastrand idag, året första dopp blev det idag oxå. Det var rätt så skönt med det tog kanske 20 min att komma i. Har blivit en riktig badkruka på senare tid! :(
Ska dit tidigt imorgon med ekman, Ska packa en god matsäck med pastasallad och div grejer, Göddi!

Idag så fick jag se en orm som slingrade längst grusvägen vid järnverket, som tur var så cyklade annars vettufan vad jag hade gjort?! var helt skakis i benen och mådde skit konstigt/dåligt. Är verkligen skit rädd för ormar!

Nej nu ska jag ducha och käka lite jordgubbar och vattenmelon.

Ha det bra, Puss


Jobbar...

Sjukt dålig på att uppdatera, jag vet! Men jag jobbar och sliter om dagarna nu för tiden så jag hinner lix in sitta så mycket vid datorn som jag brukar.

Men nu måste jag iaf dra, börjar jobba kl 14.15 - 21.30 ikväll. Var egentiligen planerat att jag skulle till sommarstugan idag, men är man vikarie så är man :) Får la ta det en annan dag.

Puss och hej

Sooool

Äntligen har solen trott sig fram, det var på tiden. Jag sprätte upp kl 07.30 idag och blev riktigt glad när jag såg att det var klar blå himmel och skinande sol.
Gjorde en brak frukost till mig och honey i morse, Fibergröt, kokt ägg, smörgås, grönskaer och kaffe var mumma det!

Håller på å tvättar nu, men om 30 min ska jag och Eva, Kristoffer, Hugoponken och stavarna bege oss runt sjön i morgon solen.
Jag och honey har bestämt att vi ska gå varje morgon  i två veckor :), Eller ja ,det var väl jag som kom på de.

Nej ska springa ner till tvättstugan nu, har ett ton tvätt i toktummlaren nu som ska vikas!

Puss puss


Gran canaria

Studenten


Liten bil stor :)

Studenten var helt topp! Massa spring, byta kläder skor hit och dit, ösregn osv. Men kul var det att.
Efter utspringet så drog alla hem till mamma och pappa å käkade massor av god mat  kaffe och tårta, åt så mycket så jag var tvugen att knäppa upp byxorna haha :)

Sen var det in i dimman som gällde, drog ner till Madde å gänget, sen parken som söög i vanlig ordning! Var där i en timma kanske och det räckte gott och väl :)
Drog hem till Honey och wille å la mig, hade dock fått i mig alldeles för mycket mintu, Vilket resulterade i att Ullrick kom på besök, hoho. Att man aldrig lär sig! :P

FASEN va resorna har blivit dyra nu då, Bara för att det är skit väder i sverige! En sista minuten resa kostar lika mycket som en vanlig charterresa. Ska vänta tills augusti tror ja, blir mycket billigare då.

Nej nu ska jag gå å blåsa håret, sen ska jag ta en promenad med Wille.

Pusspuss

Forever<3


Saknar dig så det gör ont min bäste vän <3

Student present.

Min bror tar juh studenten på fredag och jag har inte köpt nån student present till  honom ännu.
Kan ni inte ge mig nått förslag på en present?! Jag blir galen, det är så himmla svårt!

Kom i gen nu förfasen, ge mig tips :) Vad gav ni till eran bror/bröder, pojkvänn etc..


Snuttis <3


En trött och skäggig goding :)

Söndag

Nu sitter jag här i soffan ny duchat och go. Har kletat på en ansiktsmask i fejan oxå, fan va nice det är.
Idag så har jag umgåtts lite med Eva, Vi cyklade från hagfors till Rådastrand där vi hade picknick brevid stranden. Heltplötsligt så började det spöregna så vi cyklade bort till lekparken och satte oss i ett litet lekhus och fikade och tarjade som bara den, det var mysigt. Folk i husvagnarna brevid började nog fundera när det satt två vuxna tjejer i ett lekhus och fjantade sig. Men mys var det. :)
Sen när regnskuren var över cyklade vi hem till hagfors mätta och belåtna, dock gick det tungt hem.

Göteborg trippen var hur härlig och hur underbar som helst, Var gött att bara få komma bort och koppla av ett par dagar.
Besökte Liseberg dirket på tisdag kväll när vi kom fram, Så sugna på liseberg var vi. :) Trodde att jag skulle få åka alla värsting karuseller själv, men Maria hängde att på efter MÅNGA om och men, Kul som fan hade vi Iaf. EMD var juh där och spelade oxå, det hade vi juh inte en aning om så det var juh ett jävla pluss. I slutet var vi så snurriga i huvudet så vi mådde pyton, med det är väl så det ska vara när man har varit på liseberg en kväll.
Reserande av dagarna ägnade vi åt till Shopping, fika och chill och mat på uteserverignar, Hur mysigt som helst.
Fick iaf tag på 3 klännigar, En klännig som jag köpte på MQ som jag ska ha på systers dop, det var nog den finaste klänningen jag har köpt och den satt som en smäck, mycket nöjd. Två klännigar från hm En till min brors student och en klännig till en varm sommardag bara. Brillor,Klypor, tubtopp å nån tunika hit och dit. Shoppade en hel del iaf.










EMD i Like ;)










Var väl några bilder iaf :) Ska få flera av Ekman sen.

Ha en bra kväll, nu ska jag och Wille kolla på film

Puss pusss

Härliga varma dag.

Nu har jag nyss gått runt sjön med maria, det var jobbigt med alla mygg som var runt oss hela tiden. Själva rutten är inte alls jobbig längre med stavar (8km). Man märker fort att konditionen bli bättre och bättre. Skulle lätt kunna dra ett vara till :) bara jag har någon att gå å prata med.

Ja nu är det inte länge kvar till jag dra till götet hellre. Har inte packat all än. Har lakt fram lite på sängen men vettufan alltså vad man ska ha med sig. Tar nog lite av varje så blir det nog bra.

Gjorde en ugnspankaka med hallon och blåbär  till kvällsmat föut och en klick vaniljglass, Fy 17 va gott det var.

Nej nu är det dax att börja packa, ska upp tidigt till morgonen.

Ha det så bra under veckan, Vi hörs till helgen när jag kommer hem! Kommer ikke ta med mig daton till götet!

Puss puss

Underbara väder!

God morgon eller god förmidda kanske man säger vid den här tiden?

Fan vilket underbart väder det har varit under helgen! Nu är det synd att man inte bor i hus så man kan lägga sig på en filt på gräsmattan i bekini! För här går det inte att lägga sig ute på gräsmattan! Hoho.
 
Helgen da, Fredag så gjorde vi inte nått spc, grillade lite på ballkongen å hade det mysigt.
Lördagen så var vi ute hela dagen, Fikade på tele huset, var ute och gick å så. Sen kom Eirk och Marucs och Maria hit, Satt och drack öl och snckade på ballkongen. Vid 11 nån gång så drog vi till bryggan, där var det sig väl likt. Hagförsinger och är dret full och göör tuff och spöker sig som baar fan.

Söndagen så var vi på Nemos dop, det var jätte fint och kul att bli bjuden på dop :)

Hoppas det blir lika fint väder nu under veckan som det har varit i helgen, Jag ska juh nämligen till Götet  i morgon:) Stannar en extra dag, för liseberg hade stängt mån tis ons, öppet tos fre lör sön.
Nej tror jag ska dra hem till mamma och pappa nu och hämta en resväska innan jag börjar tvätta nu kl 12 :S
FAN å ha tvätt tid en sån fin dag :(  Men tvättkorgen  är överfull så det är behövligt.

PUSSPUSS

RSS 2.0