Feb. 28, 2013

Klipp och slingor idag, så bli Nice :) Sen dax för jobb, igen!


Strålande sol

Morgon promenad med Wilson i det fina vädret :)


Feb. 25, 2013

Lite bilder från helgen. Skoter tur i strålande sol med vänner och okänt folk :)


Tjejer?!

Blir sååå trött på tjejer som kapar halva huvudet, bara för att få med så mycket bröst som möjligt på kortet och för att få så många like's på Facebook som möjligt.


Vi bara myser<3

Oxfilé, hasselbackspotatis, rödvinsås, vitlöksfrästa champinjoner och körsbärstomater sitter som en smäck i kistan nu ,OCH ett glas gott rött vin till :)
Mår otroligt bra med den här pojken:)
Love!


Honey

Kos med hjärtat<3


Drömmen om Norrland

Skulle hemskt Järna åka till Norrland på semester. Föreställer mig att det är så lugnt och rent där uppe och dialekten gör det ju inte sämre :)
Skulle tom tänka mig flytta dit upp :)


Om man inte har nått bra att säga så är det lika bra att vara tyst!

Antar att det märks att jag försöker fördriva tiden lite, inte ofta det blir en massa blogginlägg såhär mitt i natten. Men just nu är jag så nöjd och trött, vill bara hem och hoppa i sängen och dra täcket överhuvudet och försvinna i några timmar. Men det är 2,5 Tim kvar, nedräkningen har börjat!

Det jag ser mest fram emot nu är,


Fråga Olle!

De jag jobbar tillsammans med på natten har varit helt anti fråga Olle dokumentären. De tycket det är som porr, det är äckligt, snuskigt, opassande, ja de tycker att de är helt omänskligt det de håller på med. Men ÄNDÅ sitter vi och kollar på reprisen nu, de sitter och fnittrar som 12 åriga tjejer, och det var inte jag som satte på kanal fem om jag säger så;) snacka går ju.


Feb. 14, 2013

När det inte blir som man har tänkt sig, blir man en dryg och vrång tjej! Precis som det ska vara.
Dumt och bygga upp förväntningar, man blir bara besviken. Baaah, dryg tjej.se

Ätit fett dåligt idag oxå, en liten paj bit ligger endast i kistan. Inte mycket att leva på de. Tur jag har så Goa arbetskamrater som bjuder på bär paj och vaniljhjärtan och kaffe och massor av skratt, happy girl!
Ledig fredag och lördag, undrar vad man ska hitta sig på med?! Det märks..


Feb. 13, 2013

Ingen hund och ingen pojkvänn hemma. Vilket betyder att jag får sova hur länge jag vill i princip ;) men måtta får det vara!


Så jävla trött på det här!

Den dagen vi flyttar till hus kommer jag skratta mig lycklig! Sitter för tillfället i soffan och slö surfar lite, är sjuk och allmänt slapp och lyssnar på Lars winnerbäck. Då börjar grannen helt plötsligt dunka på värsta party musiken som överröstra min musik. Skriker och vrålar i vanlig ordning. Så sjukt jävla less på det här! Hus nästa honey? ;)

Feb. 12, 2013


Jag mår illa, illa!!!

Helgen har varit en av de bättre! Många fina och roliga skoter turer, umgåtts med vänner, skrattat, gråtit, festat och massa mys och pussar. Riktigt bra helg. Första helgen jag varit helt ledig på länge! Guld!
Men nu börjar jag bli lite sugen på att jobba igen. Får väl se när jag ska dra igång.
Puss


På riktigt!

Det bästa jag har!


Feb. 07, 2013

Mot Karlstad!!!


Trött

Förhoppningsvis sista gången på denna vecka jag går upp tidigt! Det stavas LEDIG!!!!! Ända tills måndag :)

Har inte varit ledig en endaste helg sen 7 december typ.


Puss

Varm oboy, leverpastej smörgås med gurka på och Nyhetsmorgon, kan min lediga dag börja bättre?
Ja faktiskt, om jag kunde ha fått sova tills kl tio iaf men vaknade kl fyra och var pigg. Men men det är väl inte hela världen, bara att lägga sig tillbaka när jag blir sömnig. Puss


Kärlek och respekt.

Hur okar man leva i ett förhållande där man bara bråkar hela tiden? Skriker åt varandra, gråter, säger massa fula saker, ber varandra dra åt helvete osv.. Vart är respekten för varandra? Blir nästan mörkrädd över hur mina grannar beter sig mot varandra!
Hela helgen har jag vaknat av att grannarna bråkar och skriker och är fullkomligt galna!
Tycker det är hemskt. Varför ens leva tillsammans om man bara bråkar heltiden, och när man har tappat respekten för någon har det gått överstyt. Tänk på det!


MBMJ

Klickade häromdagen hem en riktigt fin klocka. Har länge varit sugen på en men aldrig fått tummen ur. Blev iaf en sådan här! Några tusen pix fattigare men är otroligt nöjd och super fin :)


I love shoes

Internet shopping på arbetstid!
Blir lätt så när det för en gångs skull är lugnt på bygget.
Blev ett par skor från scorett, riktigt fina! Hoppas dom passar :)


Kärlek

Varje morgon när jag är ledig så ligger vi såhär varje förmidda och myser ända fram till lunch tid. Så Jäkla mysigt!
Men det bästa av allt är att jag får krypa ner till väldens godaste honey när jag slutar sju till morgonen, kommer bli underbart<3


RSS 2.0