Pip sa pippi

Pippp Pippp...

Fy fanderittan va trøtt jag ær! Om jag skulle gå å lægga mig nu så skulle ja førmodligen sova tills i morgon, så trøtt ær jag!
Har inte haft ont i huvudet en endaste sekund den hær veckan, førmodligen har glasøgonen gjort susen! Skønt som fan!

På søndag kvæll så ska ni få se hur många bilder som helst från julbordet, det lova jag. Då får ni se alla mina kolegor!
Svenskar, norskar, polacker, cypern folk, ja en jævla blandning helt enkelt. Det kommer bli sketa bra det hær!
Men dock ær jag orolig nær vi ska børja prata engelska men alla, Åhh herre gud, då får det att bli 2 -3 groggar innan jag øppna kæften iaf.

PUSS!

Torsdag!

I dag så kommer min honey hit till Oslo! Længtar som en tok till i kvæll nær jag får ligga å pussas å kramas en massa!
Men det ær att några timmar innan han kommer, bussen kommer 21.20 till oslo s.
I morgon ska vi upp super tidigt oxå, Sean (chefen) kommer å hæmtar oss vi 07.00 på morgonen, åker till gardemooooon då :) å flyget går vid 08.45. Är inte ett dugg nervøs før flygresan nu, men jag vet nær jag kommer till flygplatsen så kommer det att pirra i magen och ha spyan i halsen, Hahah..

PUSS!






BTW, om ni vill se nått jævligt vidrig så gå in hær.
Gå dock inte in om ni ær rædda før blod.


http://www.ostfrallan.com/link.php?id=3058 


Fem saker jag . . .

Fem saker jag önskar jag kunde

1. Prata med djur
2. Flyga
3. Läsa andras tankar
4. Fotografera riktigt bra
5. Bli osynlig



Fem saker jag önskar jag hade

1. En system kamera
2. Mer pengar ;)
3. En hund
4. Ett jobb i Sverige
5. Att ha honey brevid mig varje natt

Fem saker jag saknar


1. Krisoffer så klart!
2. Familj å vænner
3. Min lægenhet
4. Hundarna
5. Att vara hemma i sve

Fem saker jag hatar


1. Otrohet
2. Falska människor
3. Svek
4. cancer
5. Finska

Fem saker jag älskar

1. Min honey
2. Mina vänner
3. Min Familj
4. Djur
5. Jul


Fem saker du inte visste om mig

1. Min vänster fot ær större än den andra
2. Jag lider av tinituss
3. Pallar inte høra det finska språket, det äcklar mig verkligen!
4. Rätt så feg av mig
5. Tror jag är en riktigt bra flickvänn :)


Måndag

Ja, nu ær jag tillbaka i Norge igen, åkte jag inte nyss hem till Sverige? Helgen gick så fort så jag knappt hann med att tænka.
Vi har børjat åka med en ny kille nu till Oslo, å Fanimej va skønt det var att kunna slappna av hela resan från hagfors till oslo :) Dær gick det inte i 140 iaf, utan han kørde som folk. Fan det så skønt. Skønt att slippa vara rædd å nervøs varje søndag iaf.

Klippt mig har jag oxå gjort, har iaf haft den tråkigtste frisøren någonsinn! Fått mina glajor oxå, Och køpt Outfit till fredagen oxå. Køpte en kjol och en skjorta, det var hel naajjs dock var kjolen førstor i midjan, men man ska juh æta en massa julmat så det jæmnar nog ut sig ændå.
Længtar riktigt  mycket till julbordet, det ska bli så kul.
Får æven løn till fredagen och det gør juh saken mycket bættre. :)

Nej nu blir det jobbing, har dock inte så mycket att gøra, men nått finns det alltid.


Fick ett sms från kristoffer i går kvæll. Han gick næmligen till erik efter att jag hade åkt till norge. Å nær han kom hem så fick han se ett bombnedslag orsakat av mig, Då fick jag ett sms av honom :
- Var så kul att komma hem å se alla saker du ha spridigt øver sængen :) Jag børjade le før mig sjælv och mumla att du ær så himmla søt, Jag älskar dig baby<3

Det ær nog inte alla killar som blir glada av att deras flickvænner har støkat ner hela lægenheten.haha GO ær han iaf och værlden bæsta Pojkvænn<3 I Love Him

KYSS

Rubrik?!

Helloooo.
Hoppas det ær bra med er, jag ær trøtt som en liten skit! Ont i magen har jag oxå, haft sen igår kvæll typ.

I dag ska jag klippa mig, fan va skønt! Har så jævla slitet hår nu, så bli skønt att få det fint igen. Tror jag ska ta å slænga i lite færg nu under helgen oxå, det blonda håret håller på å komma fram, å de e inte snyggt!

Uch vad tråkigt det ær nær man inte har så mycket att gøra på jobbet. Hellre har jag mycket att gøra æn inget alls!  Blir så jævla drygt då. Men ska ta å scanna lite å skicka lite mail å så! Sen ær jag færdig før dagen :) Då ær det bara att resa till sverige med gott samvete :)

Mina glajor har kommit oxå :) Hoppas dom ær lika fina som jag tyckte førut! Dock ær inte bågarna så snygg dock, men va fan, dom syns inte så væl ændå nær jag har ner slæppt hår!

Om 1 timma och 45 min så drar vi ner till bussen jag och maddi, FAN va skønt det ska bli att kommer hem till pojken :)
Længtar som en tok efter han nu! <3

Ska se på idol i kvæll:)

PUSS!


Massa tjat typ..

I dag ær det torsdag, viket innbær? ja det borde ni veta vid det hær laget :) Ska iaf packa infør hemresan till Sverige i morgon.
Och i Morgon ær det Fredag, Vilket innbær?! SVERIGE. Weeee hoooo TJOfadderittan va skønt!
Veckorna går så grymt fort! Det ær sjukt hærligt! :)

Har faktist inget planerat denna helg, førutom att brochan fyller 18 :) ska væl dit med present å få tårta å busa med hundarna.
Alltid nær jag och kristoffer kommer hem till vintervægen så blir hundarna hel galna, dom blir så uppspelta å glada. Aston springer direkt och hæmtar leksaker, før han vet att nær vi kommer så blir det busing speciellt med kristoffer hihi, å jag gosar med fia tjejen ja, hon ska alltid sitta å mitt knæ jæmt nær jag kommer :) det ær mys.
Det ær Tjejen i mitt liv det<3

Snart ær det julbord oxå, fasen va kul det ska bli:) Gammel mormor ska sy upp min klænning på fredagen oxå, hoppas det blir bra, hon ær 88 år och førjævligt på att sy å hålla på. En riktigt rääser kärring är det:)

Nej nu ska jag dra i gång med arbetet,
PUSS!

Årets första julmust

Japp det drack jag igår, och det var underbart gott får jag lov att sæga, så jag långtar riktigt mycket efter jul nu vill jag lova! Vi kommer å vara långlediga under jul oxå hela 16 dagar ska jag får vara hemma, kan det bli bättre? Knappast. Jag Är iaf lycklig som fan, før førra julen så jobbade jag kvæll på sættragården.

Mumma!!


Sprade lite igår så jag kunde dricka lite på jobbet i dag oxå, men det skulle jag inte ha gjort, det smakade skit i dag, ingen kolsyra och så var den sodär besk! Nej hela på en gång om det ska vara nått :)

PUSS!

Högvarrrvvv.....

Hjærnar går på høgvarv idag kænner jag, Jag hatar att jag ska vara så jævla velig å inte vet vad jag vill med mitt liv. Allt ær kaos kænns det som.
Fick svar från skolan nu oxå utbildningen børjar inte førns till høsten 2009! Säkert i september eller nått. Kænns juh lite knæppt att sæga upp sig nu, och gå hemma utan att gøra nått i ett år?! Var inne å kollade på lægenheter førut, jag får panik nær jag er de små ettorna som knapp ær på 25 m2 och kostar 5000-7000 i månaden. Pallar inte att sitta i ett litet jævla rum. Och jag har inte lust att kasta ut 10 000 på en  større lægenhet. hellre! plus att jag har en lægenhet i sverige oxå. Uch jah hatar nær jag håller å beklagnar mig hela tiden..... Men så är nuläget så ni vet!

 JAG SPYR SNART PÅ DET HÄR!!!




Tur att jag har min honey, han finns alltid där till 100%.
 Han är den enda!!

Helgen osv..

Hej mina små pluttar, lite dåligt på att uppdatering, ja vet. Men har faktist inte haft tid eller lust helt enkelt.

Har nyss haft lunch nu, mormors korvstroganoff och ris blev det idag, mycket gott. Min mormor ær en riktigt pærla hon, hon stæller alltid upp och jag behøver hjælp med något eller vill ha något osv. Aldrig hørt ett nej från henne!

Helgen var underbar med honey, Eftersom vi hade 4 år dag så møs vi extra. Fredag nær jag kom hem så hade han tænt ljus i hela lægenheten och i værdagrummet så stog det 10 st rosor i en vas och ett prosling hjærta med massa torkade fina blommor i hjærtan å massa annt fin, sen hade han lakt ut gel'e hjærtan på bordet format till ett hjærta då så klart. Åhh det var så himmla fint så jag blev tår øgd. Fick oxå en ram som vi ska sætta in 3 kort på oss oxå:) Mysigt han min Prins. Han som hatar att vara med på kort! haha..
Sen så åt vi kyckling klyftpotatis med bea  och sallad, det var mommmsi, Sen mös vi som fan hela kvællen med kex å ost lite øl och lite cider och hade en stor filt runt oss. MYS!

Lørdag morgon var væl inte så kul, vi hade tvætt tid från kl 07.00 - 12.00, men det gick bra æn då.
Senare så drog vi till karlstad, åt lite på max och gick runt å kollade i affærer fikade och hade det mysigt.
Sen hade vi tænkt att vi skulle dra in å æta på typ plaza eller nått, men det blev inget, vi var alldeles før mætta och orkade inte så mycket som en mummsbit till. Så jag kom på att vi ringer till sofie å hørar om vi får komma å hælsa på, men hon svarade inte så jag rinde till robin, och vi fick att komma :) Sakt som gjort så stog vi i deras lægenhet efter 15 min, får se på en øverlyckligt sofie rusar fram mot oss<3 Hon blev gald att vi kom, ses juh allt før sællan nu gummsi. Men nån gång då och då ær bættra æn att inte ses alls isf. :)
Var dær tills bion skulle dra i gång, så vi drog tillbaka till stan och kollade på patik 1,5, den var bra men jag trodde det skulle vara bættre ( bara før att jag har haft så høga førvæntnigar) Men det var bra iaf:)

Søndag= Ångesdagen, handlade till norge, bjød ida roger mamma å mormor på fika satt å snarjade å åt kakor å glasstårta å så:) Sen ringde madde till mig å sa att kristna (hennes mamma) inte slæpper ivæg henne till norge, før det var svin halt ute, Så hon ringde till KJ å berættade allt å han sa att vi kunde komma imorogn ist. Jag blev øverlycklig, en natt till med honey<3 det var guld værld får jag lov å sæga.

Nej nu har jag jävlar annama skrivit før en hel vecka tror jag, så nu ska jag dra igång å arbeta lite.

PUSS!


Honey bunny<3




Snart kommer jag hem honey, då bli det massa MYS!!

PUSS PUSS jag älskar dig min godning! Snart blir det du och jag dag in å dag ut! Jag längtar så jag kissar nästan ner mig!

Sköööning

Nu börjar på att få lång tråkigt här i lägenheten, vet inte hur många andra avenyn avsnitt jag har sett, minst 10 st iaf, har typ 5 kvar, Men de tar vi inte i dag inte.
Ska väl krypa till kojs snart, ska upp 05.56 till morgonen så skjortan är struken, har dock inte packat, men ska väl göra det snart, det går juh fort.

Jag är trött på att vissa vänner sviker, all the time nine to five! Mann känner sig inte så viktigt å behövd!



Tur jag har mina Änglar iaf<3






God natt å puss på er, sov så gott, det ska jag göra iaf.


Torsdag

Nu sitter jag och äter nudlar, ingen vidare matlust har jag iaf.

Förut när jag var ute på utegården, så kom det en drös med polacker och gick ner i våran källare, och nu babblar dom som bara fan där nere, borrar bankar slår, röker å är jävligt högljuda. Jag gillar dom inte.

Har suttit å kollat på några avsnitt av andra avenyn, jävla va bra det är :)

Nu ska jag gå å ta mig en varm å skön duch, fryser lite! Ska ska jag krympa ner under täcket men en bra film :)

Jag saknar honey som bara fan oxå, Åhh vad jag vill hem till honom nu! NUNUNU! :) men snart så, ska ska det bli massa massa mys, vi ska inte vara ifrån varanda en endaste sekund denna helg har jag bestämt. hihi


PUSS!

Framtiden ligger i mina händer.

Helloo..
Idag så är jag hemma från jobbet! Är förkyld som en tok. Kännde mig febrig i morse, så jag tänkte det är lika bra attt jag stannar hemma en dag och vilar upp mig lite, så att jag blir bättre nån gång. Hatar att vara snorig, och jag hatar att använda nässpray, så jävla äckligt när man får ner det i munnen!

Kom på nu att jag inte har lakt upp några bilder från madde fest, så jag lägger in  dom lite senare i dag hade jag tänkt.

Den här veckan har varit lite omtummlande, fast på ett posetift vis så klart.

Har kommit fram till att jag ska säga upp mig på jobbet! Blir förmodligen nästa vecka. Jag har juh 3 månaders uppsägningstid oxå, så jag kommer å flytta hem till sverige den sista februarie/ förast mars. Har juh tänkte att tag att jag ska säga upp mig, men har lixom aldrig blivit av. Men nu känns det himmla bra må jag säga.
Glad för att jag har bestämt mig nu. Sjukt glad för att jag ska flytta HEM HEM till sverige igen, Hem till min å kristoffers lägenhet! Uppleva en vardag hemma i sverige´, Det ska bli underbart. Bara få vara hemma i våran lägenhet.
Och framföra allt slippa all jävla ångest, slippa gruva sig för allt, slippa tok handla på söndagar. Slippa allt!

Glad för madde och marcus oxå som ska flytta ihop här i oslo! Det ommer bli så bra tror ja:)
Och lita på att jag kommer å hälsar på er :)

Nej nu ska jag ta å gå å snyta mig, för jag är en riktigt snor unge den här veckan.

Vem vet vad som händer, jag och kristoffer kanske oxå flyttar till oslo om några år?! Jag tycker juh verkligen om det är staden tok mycket.




PUSS!

Ensam, eller nja...

Ja nu sitter jag har ensam på kontret, och idag så har vi konstaterat att det spøka hær. Det ær faktist lite obehaglit att sitta hær sjælv, men dom gør mig nog inget, jag tror dom ær snælla dock kanske lite væl livliga?! Kutar runt å knackar på dørren stup i kavrten, kastar små sten på golvet och traskar runt hær, slænger upp ytterdørren osv. Men jag øverlever nog. Sylwia har varit så rædd i dag så hon har gråtit 3-4 gånger idag, gumman då :P. Madde sa att "det ær bara du ringer om du ær rædd" nær hon gick från jobbet idag.  Så ringde jag till henne å svara hon då? nej!! Och så ringde jag till kristoffer, svarade han då? Nej!
Jag kænner mig trygg^^ haha nej då, det æ faktist inte så farligt, sean sitter juh våningen under mig så jag får væl kuta ner till honom om det skulle hænda nått. haha.

I kvæll så ær det rajtantajtan hemma hos oss:) Katina susanne och nån mer brud gry?! och david  kommer till oss  vid 19 tiden, ska bli nice.

Nej nu ska jag ringa till honey en gång till, se om han svarar. Det ær juh trottts allt våran 4 års dag i dag. hihi..
Å inte har ni sakt grattis hellre, førutom Lenny da. Det ær dåligt stil det, Uch fy å blä før er! hah.

Nej honey var det,
Kärlek till min bäste vän :)

PUSS!

L <3 K = Sant


I'm in Love<3

4 År i dag

Idag så har jag och Honey varit tillsammans i 4 år. Jag är så sjukt jävla kär i han! Han är min första riktiga kärlek och jag älskar honom mer än någonsin! Blir bara kärare och kärare för varje dag som går! Han gör mig till den lyckligaste kvinnan i hela världen. Han är mitt ljus i mörkret, min själfriend, mitt allt, min bästa vän, Min bästa pojkvänn. Jag ÄLSKAR honom mer än något annat på denna jord, det går inte att beskriva men det är menat att det ska vara vi för alltid.
VI har lova varandra evig kärlek!


JAG KOMMER ALLTID ÄLSKA DIG KRISTOFFER<3

Presenter, ge førslag

Idag så är jag riktigt trøtt, beror nog på att jag har åkt på en hejdunrandes førklyning! Inte kul, kænner inga smaker eller lukter och sjælvklart så har jag ingen næsspray hemma hellre, så jag får dra å køpa det efter jobbet.
Var jobbigt i natt, fick ligga å flåsa men munnen øppen,å då blir man torr å jævlig i munnen!

I morgon så har jag och min älsking varit tillsammans i 4 år! Dänni :) Men vet dock inte vad jag ska køpa till honom?! Kænner lite panik dær. Så om ni har några førslag så kan ni væl skriva det?! Tack!

Mjaaa, har nog inte så mycket mera på <3:at nu , så jag sæger ciao ciao!

PUSS!



Kärlek!

När jag kænner mig trøtt/lett/ledssen så går jag alltid in på blocket å kollar på hundar! Då bli jag pigg och glad som en mørt. Har hittat 2 st godingar som jag vill åka å hæmta nu på dirren! Åhhh vad jag vill ha en liten buse.



Bara før att jag ær liten så kan jag gå sjælv, behøver inte hænga på armen!!!!!

Jag ær redan kær i dig! hihi ;) Kärlek

Ni kan kalla mig JOJO

Ja nu ær jag tillbaka i norge igen! Fasen vad jag flænger runt Sverige, norge, sverige, norge, sverige, norge, sverige, norge.........
Jag kænner mig som en JÄVLA JOJO! Det kænns som om jag inte existerar, jag bara "føljer strømmen" Lever i en liten bubbla kænns det som, som kommer å spricka vældigt snart hoppas ja, då kommer jag bli glad igen! Inte før att jag ær ledssen/depp nu, men nær bubblan spricker så kommer det bli som vanligt igen. Den dagen længtar jag till offantligt mycket. Men jag har det bra hær ændå på nått vis.
Dock ær jag lite rædd før att jag kommer å kolappsa snart, Jag orkar inte ha ångest hela søndagarna, jag vill inte vara rædd før att jag ska dø.
Igår var det en resa i Helvetet! Jag trodde att vi skulle dø på vægen till oslo! Jag tænkte " I næsta skarpa kurva smæller det, å då ær det klart" 

Nej nu blev det ett deppigt inlægg, jag vill inte vara den som deppar. Men nån gång då och då fåra man vara det oxå.

Ni kan børja kalla mig JOJO!

PUSS!

Go morrron Go morrron

I dag är jag uppe med tuppen, hade klockan på 05.56. Men ack va trøtt jag var i møøørs. Men nu ær jag pigg som aldrig førr, eller nej det ær jag inte, men jag ær inte dødstrøtt iaf.
Och vet ni vad som hænder i dag? Vi åker hem till sverige, wiiieeee Hoooooo. Jag saknar min honey som fan, ska bli skønt att komma hem å tøk mysa :) Dock ær killen sjuk, men det gør inget bara att jag har honom vid min sida så ær jag glad OCH bara han inte smittar mig.

I går var jag och Maddi och solade, jag har inte solat på ja jag vet inte hur længe sen det var men iaf øver ett år. Det var skønt iaf att få lite færg på kroppen, men ska att sola några gånger till innan julbordet.

Nej nu blev jag helst pløtsligt trøtt, ska ta å gå å lægga mig borta i sofforna och sova ænda tills 11.30 då pizzan kommer. Gad va skønt det vore, men jag får væl sova lite på bussen ist. Alltid efter jag har sovit på bussen så får jag så jævla ont i nacken:S antar att jag sitter å hænger med huvudet. jaja..

Nej nu ska jag gå å hæmta mig vatten.

Ha en fin dag allihopa.

PUSS!

......




Varje 75:a en människa dricker ur är en dröm om en bättre värld som vi sedan pissar ut!





Glajor...

Om ni vill veta nått "roligt" så ska jag få glasøgon, Jag var tydligen översynt. Det var svårt som fan å vælja vilka bågar man skulle ha, men till slut så fick det bli ett par i från FACE, dyra var dom oxå, men va fan jag kanske kommer å anvænda dom jæmt så då ær det væl lika bra å køpa ett par som man tycker om. Men bågarna var juh inte så snygga med framifrån var dom fina iaf. Det duger nog iaf.

Hoppas det blir bættre men min trøtt het oxå, Jag håller på å somnar på jobbet næstan varje dag, bara før att jag anstrænger øgonen så mycket. + att jag blir så jævla trøtt av att køra bil oxå, kan knappt køra till å från x-är.
Hoppas på det bæsta iaf.

Nej nu kurrar magen så nu vill jag att klockan ska vrida fram sig 30 min ska jag kan gå å äta :)

PUSS!

Tisdag

HEJ GODINGAR!

Hoppas ni mår bra, jag har dock lite ont i tungan tror jag skrapade den før hårt førut, men jag överlever att :)
Madde fisen är sjuk i dag hon, stackaren. Hoppas inte hon smittar mig bara, men risken ær stor, eftersom vi är med varandra 24 timmar om dygnet. Men får dra hem å käka vitløk, så kanske jag klara mig. Før finns det nø tråkigare æn å vara sjuk?!

Fick nyss ett så fint sms från honey nu, som gjorde mig vældigt glad. Det pirrar i hela kroppen i nær jag tænker på honom. Han är det finaste jag har och han är mitt allt, jag vet att det ær han jag kommer gifta mig med och skaffa barn med.
Jag hoppas att han går med på att skaffa en hund oxå, men det tar vi ær jag har bestæmt mig før  att jag ska sluta hær och flytta hem till sverige før gott. Men den tanken skræmmer mig faktist lite oxå før, jag har førmodligen det bæsta jobbet jag någonsinn kommer att få. Kommer aldrig att få ett lika jobb i sverige och kommer absolut inte tjæna lika bra. Jag trivs som fan på jobbet, men om jobbet skulle vara i sverige skulle det vara en annan femma.
Tycker juh synd om honey å sitta ensam i lægenheten hela veckan.
Men ja nog om det, jag vill inte tænka på det just nu, men det finns juh i tankarna hela tiden.

PUSS!


I'm In LOVVVVVE




Lite söööt va? Jag vill ha nu!!!!!!!!!!!!!

7 Sanningar om mig

Så fort du läst den här texten är du UTMANAD!
Berätta 7 sanningar om dig själv, annars får du otur i 7 år



1, Jag är sjukt rädd før ofentliga toaletter. Håller på å spyr varje gång.

2, En riktigt Djurvän

3, Rätt vimsig av mig

4, Min högra fot ær en storlek større æn den andra

5, Har en släng av telefonskräck (som håller på att gå över nu)

6, Jag kan INTE ljuga, Man ser direkt om jag ljuger. Så jag är en väldigt ärlig person, som man kan lita på.

7, Jag är sällan sur eller arg. Jag ær en glad mænniska



Helgens bravader

Jag tycker faktist att det ær lite tråkigt att sitta å skriva  vad man har gjort under helgen.
Men kan væl dra det kortfattat iaf. Var juh i ullared iaf å handlade som idioter. Var in en svæng på fredagen och sen hela dagen på lørdagen typ.
Jag handlade før 2000 kanske, jag som trodde att jag skulle handla før minst 4000 men jag fick det jag ville ha iaf och jag ær nøjd. Dock hade dem inte så mycket dam klæder. Men men, man kan juh inte få allt!

I går kvæll kunde jag inte somna, låg å tivinna i 2 timmar kanske. Låg å tænkte på allt mellan himmel å jord.
En sak som døk upp ær juh att jag ska tatuera mig "snart", och jag vet juh inte vad jag vill ha ænnu.
Låg å funderade om man skulle skriva nått på nacken, nått fint citat eller nått. Men jag vet fan inte. Svår detta.
Får googla lite å se om jag hittar nått.

Nått mer jag funderade på ær att jag vill å hælsa på sandra i sunne! Var länge sen.

Nu ær det snart lunch och magen skriker efter mat! Hongriiiii :P

PUSS!

RSS 2.0