Snart så..

Sitter nu på Arlanda, väntar på att på checka in bagaget. Fett nervös inför flygningen, nått Som inte känns bra. Vad som än händer så älskar jag er, ni vet vilka ni är! Ni är bäst! Puss på er!


Trött

Något trött, sov fyra timmar igår natt, sovit små studer inatt och på flyget pallar jag inte sova. Fräsch tjej! Påsar under ögonen och svälld i ansiktet. Positiva klubben här!! Tur att jag har semester i en vecka :) puss


Torsdag

Bakade nergbullar i måndags, var så sjukt godis sugen men hade inget godis så det fick bli nerbullar. Tänkte då fan va gott att ha alla för sig själv och bara mummsa i sig. Men nu när tallriken är tom och nerbullarna i magen så spelar samvetet in, JAG har ätit upp alla negerbullar själv, har liksom gått i mig 150g smör 3,5dl havregryn 2 dl socker 4 msk kokao 2 msk vaniljsocker, det kommer sätta fint runt magen och låren. Synd att jag är sjuk så jag inte kan dra å träna bort allt.

Jaja, skit samma! Hoppas det är bra med er iaf, nu ska jag rusa till jobbet :)

Puss!

Skratt

Är det fult att skratta åt nån inombords? Hände nyligen, satt på jobbet och pratade om spel på iPhone och jag sa att jag var besatt av rumbel men att jag var rätt kass, då sa tjejen att hon var rätt bra på rumbel och att hon får ca 70 poäng varje gång, HAHA. Jag får minst 300 varje gång. Men kunde inte skratta åt henne för jag såg på henne att hon tyckte själv att var duktig;) stackars tjej..
Imorgon innan jobbet är det dax att packa resväskan, för jag ska jobba ca 38 timmar nu under helgen så jag kommer inte vara hemma nått i princip. Spännande :)


Zzzzx

Det här med att få sova när man är ledig är juh oerhört skönt! Men varenda jävla dag under helgen och nu under veckan så har nån jävel ringt och väckt mig typ mellan sex och sju varje morgon och jag har inte orkat att somna om. Åh inte får jag sova te möran hellre, ska och hämta pass i Torsby tidigt. Men torsdag får jag sova och då ska jag stänga av mobilen, puss på den.


Nu kommer jä..

Cypern nu är jag redo!!! Sex linnen, ett par jeans shorts, body butter med doft av kokos, body spray, fet jävla resväska, en bikini, två ringar, leggins och en tröja. Kan inte bli bättre. Dock är jag juh sjuk så höll på att svimma inne på hm, svettig och vit i ansiktet. Men jag var juh tvungen ha dessa sakerna. ;) Kommer bli en bra resa det här, precis vad jag behöver efter en sjukt tuff vinter psykiskt. Puss på er!


Gapskratt!

Skrattar fortfarande ihjäl mig från helgens bravader! Poppar upp lite då och då, får mig iaf ett gott skratt varje gång. Fan vilka underbara arbetskamrater jag har!! Tog dock inte en endaste bild, hade väl inte tid! Mer vild än tam! Ska berätta en rolig grej för er snart när jag har lite bättre med tid. Puss på er.


Herre!

Bra jobbat Tjejen! Bara att gå till jobbet och se glad ut!

Jordens fylla!

Får inte nog!!!

Nyas varit och hämtat ut min skor som jag har beställt. De satt som en smäck begge paren. Fick bli ett par Jeffrey Campbell skor "sandaler" och ett vanliga fred Perry dojor :) behåller begge paren :)


Roligheter är det bästa jag vet:)

Har så himmla mycket att se fram emot nu. Det gillar jag verkligen, livet går så mycket lättare då. Till helgen vankas det personen fest, blir go mat, spela spel och dricka massa vin och därefter utgång i lilla Hagfors, vart går man en fredagskväll? Det märks, men man vill juh ut och svira lite ;) puss!


Skomani..

Har jag alltid haft och kommer alltid att ha. Älskar skor, verkligen!
Klickade hem två par från Nelly nu, hoppas dom kommer fort och att de sitter som en smäck :)

Håller på å laddar för ett hårt pass på styrkan, blir body combat ikväll. 60 min av blod svett och tårar framförallt svett måste t.o.m ha men en liten handduk att torka mig med i ansiktet. :)

Puss

Trött tjej

Är nog en av de få tjejer som går upp 15min innan det är dax för jobbet. Kl är ställd på 06.43 kl 07.00 går ja till jobbet. Måste juh sova så mycket som möjligt, har blivit så sjukt morgon trött!


Sjukt bra dag.

Eller den kunde ha börjat bättre. Tog bilen till jobbet idag, så jävla trött så jag orkade inte gå. Satt i godan ro i bilen och funderade, åkte för bi asplundskolan, tranan, nice in och när jag var bort vid Altans ungefär började jag och funderar på vart jag egentligen ska?! Fick tvärvända bilen och åka tillbaka mot tranan. Herregud virrig tjej!
Helgen har satt sina spår tror ja minnsan.

Slutade kl 11.00, åkte hem och tog en långpromenad med Wille. Sen har jag bara legat i soffan och kollat BB hela dagen typ. Var bort till styrkan en sväng förut men var så jävla omottiverad att träna så det fick bara bli 30 på löpbandet. Men som jag alltid säger, bara jag tar mig dit och tränar lite så är det bra. Så lätt hänt att man bara stannar hemma för att man inte orkar komma iväg.

Nu ska jag titta på "En stark resa" med  Ullareds pöjkan ;)

PUSS!


Om sanningen ska fram, vill du ligga med mig då?

Finns det någon knapp man kan trycka på så man kan sluta tänka så jävla mycket. Vill inte och pallar inte att lägga ner energi på oviktiga saker. Men det är väl så vi brudar funkar, tänker så jävla mycket, föör mycket.


Påsk

Har en känsla att helgen kommer bli riktigt bra :) skratt, smink, hår, klackar, drinkar, bärre, cigg å en massa snarjing! Blir bra det här. Puss


Invigning

Till helgen har jag bestämt att det är balkong häng hos mig. Har dammsugit, putsat och tagit ut möblerna. Till helgen blir det drinkar och öl i solen på min balle. Jag och Wille var ute och provsatt förut, vart fint :)


RSS 2.0