Fredagsmys med en fyrbent är inte fy skam.

Ikväll blir det en riktigt mys kväll i min ensamhet, fast jag har juh världens finaste Wille hos mig och det är ett fint sällskap det. Trots att han inte kan prata så tror jag att han förstår mig rätt så bra ändå och jag förstår honom.
Har laddat upp med chirre och dirre och cola + lite natur godis + att jag har ätit tacos för fler än en person ikväll, men är det fredag så är det. Blir idol för hela slanten ikväll, sen blir det nog en rulle innan dom två blå stängs.

Fy fasen va mysigt det blev när allt advent mys kom upp i fönstrerna och så har jag tänt fullt med levande ljus i hela lägenheten, mysfaktor på hög nivå här^^

Nej nu ska jag stänga av dumburken som kristoffer så fint kallar min dator.

BTW, vad händer på nyår? kanske lite tidigt ute men jag vill göra nått jävla lajbans iaf :) Bäst att vara ute i tid om man ska smida lite planer.

Ha en fin kväll hörrni, Puss


Den här bilden diggar jag som fan :)  Jag och Eva drog till nöjes en lördagkväll spiknyktra, bowlade och dansade röven av oss, vi hade så kul ,så som jag och Eva bara kan ha.

Tankar hit och dit.

Det finns så himmla många saker jag vill göra och som jag kommer att göra har jag bestämt, men måste få tummen ur och ta en dag i taget.
När man är arbetslös så har man så mycket tid till att tänka och jag gå hela dagarna och tänker så det knakar. Men oftast så är det nått som alltid säger stop, nej så kan du inte göra eller så kan du inte tänka. Jag är väl en liten feg skit egentligen.

Imorse kom Ida och Esla hit på kaffe. Det var mys även om lilla Elsa är en brakskitare och gnällfia så är hon sötast i världen. Hon är så himmla likt Ida, så söt och så himmla go.
Det är så roligt att se Wille när Elsa gråter eller skriker för han springer dit och pussar henne i pannan och lägger öronen bakåt och viftar nervöst med svansen. Han märker verkligen att det är något som är fel, mammas lilla skrutt.

När Kristoffer kommer hem så ska vi ta tag i städning och pynta lägenheten lite inför första advent. Är sugen på att baka lite saffrans bröd också men det får vi se hur det blir med.
På söndag blir det skyltning och mys med flickorna, tror vi har gått ihop varje år sen lågstadiet kul att vi har en tradition :)

Nej nu ska jag gå ner i källaren och rota fram grejer.


Gubben/göbben

Gillar verkligen inte när människor i min ålder säger "gubben" till sin pojkvän/sambo. Med "gubben" så menar jag juh inte gubben som  "lilla gubben" i en gullig benämning utan gubben som en gammal osexig gubbe typ.
Det är okej om en 40 åring säger att nu ska jag hem till gubben men inte okej om en 20 åring säger nej nu ska jag hem till gubben å äta.
Onödig fakta men what the fuck.

Nyss pratat med Maria i  över en timma i telefonen, herregud vad vi babblar. Även om vi inte har hörts sen jag var hos henne i gbg för en månad sen så känns det som det var igår vi snackade, känns skönt. :)

Nu ska jag gå ut på kvällsrundan med Wille, får förmodlien bära honom ut för han vägrar mer eller mindre att gå ut nu när det är kallt och snö. Stackaren som knappt har nån päls på sig nu.

Imorgon så hoppas jag att de ringer från jobbet så jag får jobba lite under veckan och helgen, men det ser mörkt ut. Så jävla tråkigt att gå å bara vänta på att de ska ringa. 

Nej nu ska deppen gå ut, ha de! 


Lördag

Nu är maten strax färdig. Har gjort fläskkotletter i ungenen och potatis, ska bli så jävla gott. Typ ett år sen jag åt det. Sen blir det en långpromenad med min kära mor och hundarna. Wille har nyss blivit trimmad så det blir att sätta på honom jackan. Mina lilla fryslort.

Ikväll så ska jag umgås mad världens bästa Madde, ska bli kul å träffa henne igen :) Vi har dock inget planerat så jag vet inte vad som händer. Man jag är på allt :) Är att liite liiite fest sugen ändå :p


Haha, härlig dubbelhaka jag ligger inne med, ujuj!

Ryck upp dig för faan!

Sitter i soffan å är arg. Dåligt väder, kallt, arbetslös, tankar och tjafs som jag inte pallar med + att jag har fått en finne mitt på käken och i mungipan så det ser ut som om jag har munsår. Kul liv va? Har väl bara varit arbetslös i två dagar men tanken på ordet arbetslös får mig att må illa.
Nej fy fan här kan jag inte sitta och spy galla men nån stans måste man göra det.
Skulle vara skönt med en riktigt jävla omgång med löparskorna på och springa på för glatta livet. Brukar alltid bli på bättre humör då, men jag orkar inte. Ist ska jag göra mig en kopp te med smak av passionsfrukt, mango, grädde och kola och en mörk choklad bit, stänger dom två små blå och vaknar till morgonen pigg och glad.

Hoppas ni får en fin kväll!


Finaste killen i hela världen!


Maskerad

Jag är alltid sjukt seg med att lägga upp bilder från olika fester får lixom aldrig tummen ur. Men tänkte visa några härliga bilder från helgens maskerad.






Sandy och Danny från grease ska vi föreställa ;) Peruken som jag hade gjorde mig galen den kilades konstants så mot slutet av festen så åkte den av.


Värdparet Pontus och Eva. Eva var var min idol hela kvällen nämligen Karlsson på taket :)


Det kryllade av gröna gubbar.


Idolbild.

RSS 2.0