Jag är inte bitter, bara lite missnöjd med tillvaron..

Dagens fredags mys består av kokt vitt ris, tonfisk i vatten och en vit macka. Känner mig faktiskt bättre trotts nattens bravader, räknar med att börja jobba redan på söndag.


Faaaaaaaaaaaaaaaaan!

Vill bara ställa mig upp och skrika rakt ut!! FanJävjaSkitKukFitta va trött jag blir!! Skulle ha börjat jobba idag och hela helgen MEN magsjukan kom tillbaka inatt! Faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan, som hanna i bb skrek ute på gården!

Har inte orkat äta nått ordentligt sen tisdag,så här ynklig och klen var det länge sen jag var. Om nån så mycket som petade på mig skulle jag falla i golvet.

Sugen

Vet ni vad jag är sugen på? Dricka öl, bli jävligt full, röka, dansa, sminka mig fint, sätta på mig fina kläder å skor och bara vara allmänt skön å galen.
Nån som är på?


Onsdag

Värdens bästa mamma var och handlade åt mig, bad om lite blåbärssoppa men det blev en påse full med frukt, godis,mjölk, tidning, soppa, och godis till Wille:) Har nyss fått i mig varm oboy och en smörgås, satt fint dä efter 24 timmar på tom mage. Puss


Sjuk

Att bli så jävla sjuk innnom loppet av 20min är vidrigt. Magsjuka och spysjukan härjar fritt hemma hos mig åter igen. Bara att ställa in LLA planerna och bli hemma. Får lyssna på radio och dricka cola, fett jävla tråkigt. Får hoppas det går över fort!! Puss


Söndag

Fett jävla trött efter helgens jobb, ändå ska jag upp och jobba till morgonen igen. Men ska jobba med jordens piggaste, gladaste och positiva människa imorgon. Bara jag ser henne blir jag pigg, sådan människor gillar jag och det är sådana människor jag ska ha runt mig :) Godnatt puss!


Pinsamheten som uppstår

Känslan som uppstår när man drar ner rullgardinen, klär av sig helt naken, står vid sängen framför fönstret och smörjer läpparna med full belysning i rummet och rullgardinen åker upp...


Fredagsmys!

Skiter i allt vad fredagsmys heter och går och lägger mig! Visserligen slutade jag 21.30 så det är la inte så mycket kvar på kvällen ändå när man börjar tidigt till morgonen.
Hårt arbetande tjej, men va fan ska jag gör da när inte hagfors kommun klarar sig utan mig ;)

Ser fram emot Påsk, då jag ska vara ledig hela helgen :)


Puss

Letten

Inte okey att få sms när kl är 06.40 på morgonen när det var min sista sovmorgon för denna veckan! Lett blir ja!
Aja det hade iaf nått gott med sig, gick upp och kolla på vakna med the voice i soffan inrullad i täcket, gick morgon rundan med Wille, Drog bort till styrkan och körde ett jävla konditions pass hem och käkade frulle och nu sitter jag här ny duschat med en kopp kaffe i handen.

Ska strax gå upp och hämta göbba som ligger uppe vid ica och väntar på mig :) Senare idag bli det jobb och hela helgen består av jobb. Hade planer på utgång men tar igen allt när påsk kommer, då blir det all in girls :)

Puss

Känsla

Ibland blir jag rädd för mig själv! Jag kan läsa vissa människor som ett öppet brev! Har en magkännsla som heter duga. Utan att jag över huvudtaget känner människan ifråga så hade jag på känn hur hans relationsstatus ligger till, fick det nyss bekräftat. Läskigt! Bra för mig dock ;)


Nike pegasus

Nu har dom landat hemma hos mig, skönt med rejäla skor plus att de är jävligt färgglada, passar bra till våren dä:) kommer helt klart ha de snyggaste skorna på hela styrkan! Fett juh!


Pengar

Denna månaden har pengarna bara runnit mellan fingrarna på mig, herre gud vad jag "vrir å handler". Dock har jag lakt pengarna på bra saker som jag behöver, typ iaf :)
Jag har haft räkningar på 54000:- kronor! ehh?! Nu undrar ni säker vad jag har köpt för 54.000:- men det är inte så farlit som det låter
Har betalat av ett lån på csn helt å hållet, tycker det är sjukt onödigt att ha lån över sig om har pengar att betala tillbaka. Köpte en ny dator igår, eftersom min är 4 -5år gammal och seg, Blev ägara till ett par jeffrey campbell skor och  sen vanliga utgifter hyra, el, mobil osv..

Idag har jag min enda lediga dag på denna vecka, tänkte att jag skulle vara hemma och städa laga mat osv. Men ikke, promenad med mamma, åka upp till x-är och hämta mina nya löpar skor (är absolut de skönaste löpar skorna jag någonsin har haft på min fot, rekomederar de stakt) Nike air pegasus +28 black/vivid grape 1200:- de är värda varenda krona kan jag lova! Sen blir det träning och tillsist umgås med annie!

Stridigt inlägg, men ähh!

Puss

Ovärt

Har ett blodsocker som en diabetiker, Herregud. Blev akut dålig på jobbet förut, det svartande för ögonen, blev helt skakis och mådde illa. Har ätit dåligt idag, har haft mycket att stå i så jag har helt enkelt inte hunnit med att äta ordentligt. Fick ställa in träningen idag pga det, så jävla tråkigt!! Från och med nu ska jag alltid se till att äta ordentligt innan träning för det är A och O! 
Får åka hem till mamma och pappa och äta mat och se på hockey ist...

??

Inte visste jag att det fanns så smölii pöjker i x är nör? Nu blir det promenad, mat, jobb och sen ikväll blir det body combat som jag älskar de passen! Även om jag har spytt efter ett pass så finns det inga gränser, fullt ös!


Like a man

Efter en sjukt jobbig jobb helg så är jag så jävla värd pizza och en öl! Har varit hängig och trött hela helgen, kanske börjar bli sjuk? Men som vanligt har jag inte tid att bli sjuk, Har juh nämligen nu mera tre jobb att sköta om ;) Trivs som fisken i vattnet på det nya jobbet:)


Lycka !!

I morse damp äntligen en bröllopsinbjudan ner i korgen, som jag har väntat:) Ett jätte sött kort!! Två fina vänner ska gifta sig, Eva och Pontus! Kommer bli en fin midsommar i år:)


Natta

Idag gör jag en riktig långkörare på jobbet. Började kl 14.30 idag och slutar imorgon kl 7.30. Har sovande jour men tror ni jag kommer orka sova i en kuslig lägenhet själv och bara vänta på att det ska larma?! Svar nej. Har med mig två tidningar och bananer. Har dock glömt det viktigaste, tandkräm, ansiktskräm + tvätt, nått att sova i, virrig tjej. Puss


FET Helg!!

Otroligt fin och vacker helg i Oslo på alla sätt och vis, vädret, folket, fest och mys! Massa prat, dans, alkohol är en fin kombo. Jag längtar redan tills jag ska dra iväg nästa gång, då blir det all in :) puss


Oslo!!!

Lämnar Sverige över helgen för att ta norskarna med storm;) Hoppas på en lång och grym helg med min fina vän Madde:) puss!


Protein delux

Efter ett pass body pump på 60 min är det massor av protein som gäller!! Jag är glad om jag orkar lyfta armarna imorgon!


Bild

Glömde lägga in bild så klart, men här kommer de iaf :)


Äntligen!!!!!

Som jag har väntat på dessa grymma skor! Helt otroligt att JAG lyckades få hem ett par, helt utsålda överallt. Jeffrey Campbell spike<3


Kläder

Har laddat upp inför hösten och en del av sommaren. Från hm och deval :) Allt satt som en smäck så ingen retur, skönt. Puss

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/575484/images/2012/pic_192663835.jpg" class="image">


Kläder

Har laddat upp inför hösten och en del av sommaren. Från hm och deval :) Allt satt som en smäck så ingen retur, skönt. Puss


Måndag

Har börjat varje morgon med en PW på 60, hur skönt och uppiggande som helst. Är ledig idag så ska bara göra roliga saker idag har jag bestämt! Ikväll blir det kampsport på styrkan( bodycombat) sjukt jobbigt och sjukt jävla kul! Passar mig perfekt ska vara fart och fläkt annars e ja inte me!


2012

Tänkte börja blogga igen, vad säger ni om det? Börjar litte smått sö får vi se vart vi landar. Puss


RSS 2.0