Det blir bättre!

Att ställa klockan på 07.00 på min lediga dag är knappast ok. Då jag har jobbat 9 dagar i rad så skulle det sitta fint med lite lugn och ro. Men vad gör man inte för trollungarna i hagälven! Ska till mariebergskogen med deras dagis, syrran behövde en extra hand så det är klart man stället upp :) Ekman har nyss varit här, käkat godis och kollat DH, mys! Bra avslut på denna dag. Puss


Sorg

Att en människa kan ställa till med så mycket elände är helt sjukt, hela Hagfors är i sorg, stan är så mörk och tyst. Jag tänker på familjen wennerström varje minut, tänkert på Sandra och olyckan varje minut kan inte släppa det. Gråter så fort jag ser en bild på facebook med tjejen på, massa vänner som skriver fina saker till henne. Vill göra nått för att hjäpa till, men vad gör man?

Tänker på er varje minut <3

Vidrig dag

Idag har det varit en riktigt tung och lång dag. En ung tjej från hagfors har gått bort eller rättare sagt blivit ihjälkörd av ett rattfyllo! Känner inte tjejer personligen men hon bor två hus från mor och far, vet vem hon är och hejar alltid på henne. Att ett liv kan ta så snabbt slut är helt sjuk. Vilka jävla sjuka människor det finns som sätter sig i en bil när man har berusad, vart finns spärrren?
Sitter och gråter och tänker på familjen, vänner och släkt, livet är sjukt orättvist!

Ta hand om varann och tänk på att livet inte varar för evig, ta vara på familj, vänner, släkt<3

Vila i frid Sandra R.I.P


Du måste flytta på dig!

Med handen på hjärtat kan jag säga att man inte ska gå ut å dricka alkohol när man börjar sju på morgonen. Men wtf? ;) insåg förut att jag har trosorna ut och in, kom alldeles för tidigt till jobbet?, tagit fel piller på fel dag, tappat bort Wille när han i själva verket låg och sov hos mamma och pappa. Sagt fel namn hela dagen. Var ska detta sluta? Ha en underbar dag!


Va trött jag blir

Vad ska jag titta på när det INTE finns nått att titta på, verkligen inte nått/ någon. Kan säga med handen på hjärtat att det inte finns någon som tilltalar mig i Hagfors kommun, eller är jag blind eller bara inte vill se? Eller är jag fett kräsen? Dax att bege sig söder eller väster ut ;) puss på den!


Opps

Det är inte att rekommendera att gå iväg på ett spinning pass på en timma när man har druckit dåligt en sjukt varm dag som denna. Efter 45 min på hojen, sjöblöt i svett (bokstavligen!!) så tuppade jag av några sekunder, blev helt svart fö ögonen och jag började frysa i ett rum där det är 30 grader varmt. Allt gick juh bra, satt kvar på cykeln när jag vaknade till men det var sjukt bara. Men då vet jag till nästa gång att jag måste hinka i mig litervis innan jag tränar. Nu ska jag mysa ner mig i sängen bredvid världens finaste pöjk! Puss på er.


Sååå ja!

Äntligen har turen kommit till mig, nyss snackat med chefen och börjar på ett vik imorgon, hur underbart är inte det. Jag kan för första gången på fem år planera mitt liv. Veta när jag är ledig, slippa dåligt samvete för att man sagt nej till jobb, vara ledig varannan helg är juh lyx, brukar jobba 4-5 helger i rad. Ingen är gladare än ja och personalen i gruppen skrek rakt ut när de fick reda på att jag ska jag skulle till dom, då vet man att man är omtyckt! :) puss å er!


Underbart

En resa som bara kan beskrivas med ett ord, underbart :) Dock hade vi otur med vändret, tre dagar men sol och resten mulet. Men jag tjuter inte för det;) puss på er :)


RSS 2.0