Onsdag

Idag så har jag min första lediga dag på sex jobbiga arbetsdagar. Känner mig bakis och allmänt seg. Blir väl så när man jobbar intensivt i några dagar och är på olika ställen helatiden. Det går runt i huvudet.
Så i dag ska bli en riktig slapp dag, ska gå runt i myskläder, osminkad och o stylad, fan va skönt. Brukar egentligen inte tycka om att gå runt och vara ful och smutsig men ibland måsta man få vara det oxå, kan inte alltid vara på topp ^^

Är lite bitter över att jag ska jobba hela nyår, jag är alldeles för snäll men nästa år ska jag fasen inte jobba julafton kväll och inte nyår hellre för den delen. Vi får hoppas att jag har ett riktigt jobb innan dess.

Nu har den nya hm katalogen dimpat ner i brevinkastet, ska ta mig ytterligare en kopp kaffe och bläddra lite i den.



God Jul!

Klockan är bara ett och jag har redan öppnat alla julklappar, men bara från Kristoffer förståss. Eftersom jag inte slutar förns kl nio ikväll så gjorde vi så och sen så orkar jag väl inte hålla mig hellre ^^ är som ett litet barn än , herre gud när ska jag växa upp? ;)

Fick iaf en sak som jag hade önskat mig men som jag aldrig trodde att jag skulle få eftersom den är såå jävla dyr. Fick iaf en Burbrry halsduk i äkta cashmere, jag vill inte ens veta vad den kostade! Fick även lite annat smått och gott så jag är mer än nöjd kan jag säga.
Nu återstår det bara att vara på två ställen till och fira jul, men jag klagar inte, tycker det är riktigt mysigt.

Nej nu ska jag ner till mormor och fross julbord sen jobba!

Ha nu alla en fin jul, Puss!

Ruta ett




Ett sår som har varit infekterat en längre tid har läkt och blivit fint , plötsligt rivs det upp igen och blir infekterat.  

Torsdag

Herregud vad det snöar ute! Men det är bara jag glad för, älskar snö och vintern.  Får hoppas att jag får mig några åka på min brors nya skoter i år, sjukt kul juh!

Imorse satt så åt jag min första smörgås med julskinka och massa senap på, mumms va gott det var, passade fint att det snöade som tusan oxå extra mycket julkänslor.

Idag är det dax för jobb och i morgon oxå, ska även vara ledsagare på ett gruppboende på söndagen åt en kille, ska baka julgodis osv. 
Är så himmla gald att jag fick in en fot där för jag trivs verkligen men pojkarna och personalen. Jag tror även att de trivs med mig, en av killarna frågade mig om jag skulle jobba nått mer denna vacka och ja sa att jag inte skulle det. Då sa han att - då kommer vi börjar gråta om inte Lina kommer nått mer innan jul. Så himmla go! Det värmde i hjärtat må jag säga. För det är inte "bara" att komma in å börja jobba. Utan man måste juh verkligen passa in , eftersom att de är väldigt speciella. Vem som helst kan inte jobba där.

Skulle försöka mig på att färga mig själv igår, det gick juh som det gick. Köpte en ljus brun färg och smetade in i håret, hade det i en kvart och jag blev svart som natta i hår, kul liv!  Finns inga tider hos frissan förns efter jul, Bara att gilla läget.

Har varit inne på blocket och kikat lite och så råkade jag halka in på chihuahua valpar, hehe. Jag är så himmla sugen på att skaffa en kompis åt Wille och jag tror att han skulle tycka det var mega kul. För när han är med andra hundar så är han en helt annan hund. Får suga lite på den karamellen ett tag. Det är inte bara att skffa en en hund valp till.

Nej nu ska jag plugga lite matte x + y+ a2 det är sån skit jag håller på med och jag spyr galla varje gång jag öppnar boken.





Min finaste kille det och han är det bästa som finns <3

Cool

Har ännu en gång fått klart för mig att min granne är psykiskt störd, iaf på helgerna då han förmodligen super som ett svin. Vaknade inatt av att han skrek på sin flickvänn, kastade möbler i väggen, slängde glas i väggen och var allmänt störd. Hur fan kan man bete sig så illa var och varannan helg? Tröttnar man aldrig?
I sommras så kom han hem mitt i natten, drog på Erik grönvall på högsta volym och sjön halsen av sig, ska tilläggas att han förmodligen somnade så hela skivan spelade på hösta volym i nån timma. Dagen efter skulle jag upp kl sex, hade så go lust å plinga på dörren och ge honom en käftsmäll! Nog om detta! 

Vid fyra tiden så ska jag och Evelin dra i väg och simma, ska bli himma skönt :) Ännu sitter jag i morgonrocken, dax att hoppa ur den och sätta på sig kläder. Gillar inte att dra för länge på morgonen.

Beställde förresten ett par skor förut. Har kikat på dem länge så jag klickade hem dem, dyra men sjukt snygga.


Cool by Kenza. Dom är inte så fläckiga i verkligheten.

RSS 2.0