Måndag

Vad är det för fel på vädret? Vi befinner oss i slutet av juli och det känns som hösen. Det är juh nu vi ska ha strålande sol och 30 grader varmt. Springa runt i bekini och klänningar men istället så sitter man i mjukisbyxor och en munktröja?!
Till helgen så är det fryksdaglsdansen och jag ska dit. Får hoppas att det är lite varmare än 14 grader som det var denna helg. Tragiskt!

Skulle behöva ut och röra på fläsket, men jag pallar inte! Jobbar för mycket och sover för dåligt. Måste lyssna lite på kroppen.
Funderar på att köra tjej klassikern nästa år, skulle vara grymt kul. En sak har jag bestämt iaf att jag ska cykla vätternrundan.

Nej ska ta och fixa i ordning mig och hemmet för att sedan dra till jobbet. Ni får ha en fin dag.


Lever?

Just nu så suger jag på att blogga, men det är sommar, sol, arbete, resor som gäller så jag har inte så jävla mycket dö tid nu förtiden.

Under veckan som varit så har jag varit i varberg/ Ullared och shoppat alldeles för mycket, men välbehövliga saker. Åkte dit med mamma, pappa och syster och den lelle krabaten hon har i magen :) Förmiddagarna och eftermiddagarna spenderades flitigt inne i ullareds varuhus och på kvällarna sörplade vid öl och vin inne i stan i varberg. Gött att bara umgås med familjen :)

Nyss landat hemma i soffan efter en hård arbetsdag, ibland så känns det som om jag jobbar på en psykavdelning men så är inte fallet. Har ett alldeles för dåligt tålamod för att jobba med sånt, ibland så känns det som om jag skulle kunna sprängas av ilska.
Sen så har jag otroligt svårt för personer som vill ta på en och prata upp i ansiktet på en, Herregud låt mig va!
Och övertrevliga jävlar tål jag inte hellre för den delen.


RSS 2.0