Snottis

En kille som inte vill att jag ska åka till Oslo iaf är Wille. Men en han klarar sig utan mig och jag utan honom.:)



nej bussen mot kd går 9.30 så måste göra mig i ordning.
Ha en fin helg hörrni! För det ska jag baskemej ja ha :)

Taggad!!

Jag är så SJUKT taggad inför helgen för då bär det av till underbara OSLO hem till Maddefisen :)
Ska bli så himmla kul att få umgås med madde och vara lite galna, brukar alltid bli nått bus ;)
Var juh där i sommras över en helg, och vi hade sjuk kul!
Bussbiljetten är bokad och snart är det Fredag! JIIIIHAAAA!




Lördag

Herregud vilket väder det är i dag. Snöstorm utan desslike! De varnar på radion hela tiden om trfikolyckor, fy vad hemskt. Kan juh förtusan inte ens gå ut förns man blir översnögad. Men om man har hund så måste man ut i ur och skur. Så fort jag tar fram Willes koppel och jacka så springer han och gömmer sig bakom soffan och vägrar att komma fram. Stackars liten plutt! Han fäller bak öronen och springer och nyser hela tiden när vi är ute.

Jag och honey har gjort hembakad pizza idag, supergott och super onyttigt! Men vem bryr sig, det är lördag och då får man äta onyttigt.

Ikväll ska vi hem till Malin och Henrik en sväng. De skulle ha fest så vi åker dit och chillar en stund. Inte såå sugen på alkohol denna helg, sprar mig tills nästa helg då jag ska till Oslo och härja med bästa madde. Längtar så jag tror jag blir tokig! :)

Nej nu ska jag ta å fixa till mig lite sen gå ut och en några meter med wille!

Ha en underbar helg! Puss


Semeldagen

Vet inte riktigt vad det är med mig idag, trött och sliten som fan. Gick tom och sov i 45 min förut men är lika trött och seg än.
Ingen lust att dra till gymmet hellre, tror jag ska ta mig en redig promenad ist och få massor med friskluft, eller nej kom på att jag har ont i foten får bli gymmet än då. Pepp jag känner mig idag!

Kom på att det är fettistan idag oxå, heter det så? Eller heter det fettisdagen, fetdagen? Mannen men kollen, det är jag dä!
Men semlorna kan slänga sig i väggen, själv drar jag till gymmet!



Blir glad när jag ser den här bilden iaf :)

In my assss!

Det blev en fylla utom denna värld igår OMG, länge sen jag var så jävla bra i rööva!
Fick iaf gå hem tidiagare från jonte, hemvägen var läängre än vanligt och det kanske tog dubbelt så lång tid att ta sig hem. herre!
Imorse när jag vaknade så tänkte jag "herregud lever ja" trodde på allvar att jag skulle dö igår och var liv rädd. Tur jag hade värdens finaste honey hemma och tog hand om mig:) Mår som jag förtjänar idag, känns riktigt surt att man spliller en helt dag pga av bakfylla. Men men kan vara skönt att slappa ibland oxå.

Nu bakar jag och honey kärleksbrownies, luktar underbart i lägenheten:) Sen ska vi duscha och mysa dricka kaffe och äta brownies och spela alfapet :)

Btw, så är det nån jävel som ringer på doltnumer till mig var och varannan dag. Men jag svara aldrig när det ringer på doltnumer, så ni vet;)

Hoppas ni har en fin allahjärtans dag<3


Lööördag!

Var meningen att jag och K skulle gå upp och kolla på sprinten idag som gick 11.58, men insåg snabbt att vi inte skulle hinna. Så vi städade här hemma ist vilket var välbehövligt.

Ikväll står det paty på schemat, ska bli grymt kul. Har varit meningen att vi skulle ha festat i två veckor nu men hinder har uppstått, men ikväll tar vi igen allt och sattssar på en redig fylla :)
Ska hem till Elina vid sex tiden och ta några groggar innan vi beger oss upp till sunn för förfest. Kommer bli nice detta. Vet dock inte vad jag ska ha på mig, men det är väl alltid samma problem.

Idag är det inte hellre nån träning men en runda runt sjön ska vi att hinna med innan solan går ner. Måste bli nån grad varmare oxå om Wille ska kunna följa med.

Vi ses i dimman ikväll;) Ha en udnerbar dag!


Fredag

Underbart väder är det idag, var tänkt att gå runt sjön idag när det ör så himmla fint! Men så blir inte fallet.
Blir att dra till gymet ist, har juh tränings kompis i dag å det är juh inte allt för ofta. :)


Sitter för tillfället och pluggar sjukvård, har en mega stor uppgift som verkligen suger musten ur mig. Men måste göra den om jag ska få vara heeelt ledig i morgon.

Var å klippte mig i dag föresten, blev bra men liiiite liiiite för kort, men blir nog bra bara man få fixa till det själv.



Kväll blir det fredagsmys för hela slanten dock är jag sugen på öltält med et kostar väl  skjorta att gå in så lika bra att spara pengarna tills i morogn för då ärrä party!

Trosdag

Blir galen av att ha så många järn i elden hela tiden! De ringer från jobbet och vill att jag ska jobba, men kan inte för jag har as mycker i skolan just nu. Vilket dom inte verkar fatta för dom ringer var ocg varannan dag, och jag som hatar att säga nej oxå. Men men skolan går först vilket dom borde förstå.
Har träning i dag också, är så omotiverad så det inte är sant! Ont i huv och blir stressad bara jag tänker på skol arbete. + att det suger att träna själv. Men det är väl bara att ta tjuren i hornen och pallra sig till gymet. Vet juh att jag kommer bli motiverad när jag kommer dit och att jag kommer må som en kung när jag kommer hem. Men det är just  det att man ska ta sig dit oxå, Lyfta röven ur soffan och släppa ögonen från allt plugg. Aja skit samma!

Ska sobbla i mig en stor kopp med kaffe sen blir det plugg och träning. Jag och honey ska baka bullar eller brownies ikväll, mumma:)

Vill även tipsa er om ett te som jag tycker är sjukt gott. Lipton vanilj och ananas så gott och luktar himmelskt :)


Ha en bra dag!



Te helgen bli det party party! :)

Funderingar

Det sa bara klick och nu vet jag vad jag vill göra med mitt liv. Det innbär ännu mera plugg, men för att få ett riktigt bra jobb och bra betalt så måste man plugga!
Skönt när det bara blixtrar till sådär!





Nej nu blir det en kopp kaffe sen gå en runda med Wille. Träning ikväll oxå :)


Friday night

Återigen säger det klirr i min sko samling :)
Har nämligen köpt mig ett par sommar skor allaredan, så ni kan juh gissa hur mycket jag längtar till sommaren nu. Köpte iaf ett par ur kenzas sko kollektion och dom är grymt snygga.
Friday night heter dom och ser ut så här.




Enda nackdelen med hockklackat är att jag blir så himmla lång. Jag är 172 cm och dessa klackarna är på 12 cm så jag blir alltis 184cm, blir som en älg! Jaja jag överlever nog det hellre lång än kort ;)

Underbart väder idag, solen skiner och det är bara 10 minus ute:) Vill ut på en promenad, men ingen vill med och det är tråkigt att gå själv, så jag drar till gymmet nu.

Ha en fin dag :)

1 år

Idag så fyller mosters sötnos ett år, Herregud va fort det går. Tycker inte det var länge sen jag satt spänd på kontoret i oslo och väntade på att ida skulle ring och berätta att de fått en dotter. Hon går och springer som bara busen. Hon kommer alltid och rycker i handen och vill att man ska följa med till fönstret och kolla på bilen.



Nu bilr det plugg sen mat. Ska ta med mig wille och gå till hagälven sen, behövs efter pappa var här och fikade förut, semlor och kaffe. Mumms!!

Ikväll blir det träning, så himmla skönt att träna på fredagar. Blir intervaller + ben och rumpa :)

Ska köpa mig ett par snygga byxor att träna i imorgon. Får bli ett par Nike från stadium :)
Som sakt så är det roligare att träna med snygga träningskläder :)

Torsdag

Alltså fan va dagarna går fort nu, veckorna bara rusar förbi.
Ska ta mitt pickåpack å dra till skolan nu snart. Ska bara göra en kasslersallad först annars kommer jag inte att palla med dagen.
Var juh en snabb sväng till kd i tisdags, köpe mig ett par fin fina jeans för bara 199kr, satt som en smäck :)
Gått ner 3 stolekar i jeans, det känns bra :)

Idag stor det mellan och simma eller dra till gymmet. Men det är så himmla tråkigt att simma när basängen är 25 meter och man inte får göra nått annat än å vändra hela tiden. Så därför drar jag till gymmet ist :)

Nej kasslersallad var det ja. Ha en fin dag <3


Tisdag

Igår så fick jag hem Dior mascaran. Testade den förut och den är verkligen super bra. Är otroligt nöjd med den, fick långa och fylliga fransar som dom lovade.  Så om ni funderar på att prova en ny mascara köpa christian diors mascara!

Imorse så hade jag matteprov, var inte ett dugg nervös eftersom jag har tränat hela helgen typ. Men när jag väl får provet i handen och läser det första frågan så blev det black out, herre gud! Men bra gick det än då, fick nyss ett sms av stellan där det stog att jag klara och var 2 poäng i från VG, surt men glad att jag klarade det iaf :)
Det har firats med en semla och kaffe nere hos mormor.

Nu blir det promenad med Mormor, Hugo, Jag och wille, Mys! 
Ikväll blir det gymmet, ska bli så kul. Blir Löpning ben och mage :) Dock behöver jag lite tips på övningar som tränar insida lår, nån som vet nån bra övning?


RSS 2.0