Onsadag?!

Jag har blivit helt dagvild, vet knappt vilken dag det är nu mera. Blir väl så när man bara är hemma och är arbetslös. Hurra, men jag har att mina planer än då ja, jag ska verkligen göra det jag känner för att göra! Kämpa och ge det en chans. Jag hoppas att det kommer gå vägen för om några år då är mitt liv perfekt, då gör jag det jag verkligen vill göra och har kämpat för. Det låter väl nice?! :)

Idag har jag hållit igång heeela dagen, Började tvätta kl 7 i morse, rööjt i lägenheten, bakat kanelbullar, Varit ute och busat med Wille ja en hel jävla del. Funderar på att damsuga och en ge mig ut på en låångpromenad, det är så skönt att få rensa hjärnan rejält. Tror jag ska gå den rundan jag och maria gick igår på 1 mil :) Fin runda som fan det.
Går nog hem till mamma och pappa först å ser om nån av dem vill med mig ut, det vill de säker.

Nej fan, nu drar ja

Ha det så fint alla, längtar som faan tills i morgon tror det kommer bli kul som fan! :) Ha lite grillförfest och sen röja järnet, right?

PUSS PUSS

Häärliga Fredag

Heeeej!

Fan va seg jag är på att uppdatera! Men man kan inte vara duktig på allt här i livet!

Har börjat bli en riktig morgon människa ja, iaf när solen lyser igenom rullgardinen på morgonen, kl 06.30 på morgonen, då sprätter jag upp i sägen och gör mig fibergröt och kolla på vakna med the voice, jag älskar dom! :)
Sen somnar jag på soffan med Wille i famnen hihi :)

Idag så har jag varit till sunne, fan va jag gillar sunne på sommaren! kanske ska ta å flytta till sommarstugan under sommaren?! Det vore nått de!
Iaf så var jag med Elina och Sofie och firade Sandras Theo som fyller ett år imorgon, han fick en stor lastbil med massor av spadar hinkar krattor och vattenkannor, han blev glad, tror jag iaf . ;)

Nu har jag nyss satt på ugnen, ska göra strips och hamburgare, vet inte när jag åt det sist, gott ska det blir iaf!
Sen så kommer Ekman hit och myser ikväll, vet inte riktigt vad vi ska hitta på?! hoppas på en långpromenad.

Nej nu ska jag ge Wille pille mat sen ska vi ut och gå den längre kvällsrundan i det vackra vädret! :)

PUSS PUSS


Onsdag

Jävligt nervös inför i morgon ja, hoho jäklar vad det pirrar :)

Har varit med Ekman ikväll, var ute och gick i en timma och pladdrade som bara den, vilken vi allttid gör. Har börjat att gå i udde nu, mycket skönare miljö!

Nej nu ska jag noppa ögonbrynen, hatar att gör det för det gör så jävla ont! :S

PUSS

R.I.P


Min finaste ögonsten har idag lämnat oss med stor sorg! :( Jag kommer alltid älska dig gumman, du är mitt allt. Du har det bättre i hundhimmelen nu där jag vet att du spelar fotboll med dom andra hundarna, för det var det du var bäst på när du var ung och arlett. Du kommer alltid ha en stor plats i mitt hjärta! Du och jag föralltid min finaste ögonsten!
R.I.P Min finaste ängel<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Det har varit en sjukt jobbigt dag idag, har gråtit heladagen och jag mår skit! Tur att jag har mina andra två ögonstenar här hemma, vad skulle jag göra utan er?!  Jag älskar er. Kristoffer tack för att du är du! Du är Bäst.

Nu är det dax för sägen känns som om ögonen blöder, ska blir skönt att få sova.
Natti natt

Irri!!!!!

Grannen har spelat musik på högsta volym sen kl 16 i dag, måttligt trött på dunka dunka ljud! Hör tillochmed vad de sjuger i låten, normal volym för att bo i lägenten?! Tror inte det. Gaahhhhh!

Älskar att ha solen i ansiktet

Hello
Jösses  vilket fint väder vi har då, helt otroligt.
Vaknade kl 08.20 i dag, ut med Wille käkade frukost sen blev det en promenad på 8 km i det vackra vädret. Så jag har nyss kommit hem. Nu ska jag pressa mig lite apelsiner och gotta i mig :)

Idag så blir det påsk bord hemma hos mormor, bara 4 trappor ner perfect för oss :D haha

Funderar skarpt på utgång på söndag, nån som har planerat att dra ut?

Ska satsat på att vara mycket ute idag, för fan va underbart det är!

Puss Puss


Tisdag

Hoho, det var att ett tag sen jag skrev, Men jag har haft fullt upp hela dagarna så jag hinner knappt med att sitta vid datorn. Men nått inlägg då och då är väl inte så dåligt, bättre än inget.

Var juh och festade i KD i helgen, så jag tänkte att jag slänger upp lite bilder här sen! Jag hade iaf himmla kul :)

Nu har jag nyss käkat lite pasta gratäng, det var gottit. Lilla Wille ligger och sover han, Fy va söt han är när han sover Åhh! Men orkar verkligen inte låta bli honom när han ligger och är så go, men man ska juh inte störa valpen när han sover så jag får hålla mig i skinnet :)

Igår var Madde och Maria här, det var trevligt som fan!  Var så himmla länge sen vi tre gjorde nått ilag.

Är otroligt sugen på att grilla! Köpte juh en el grill i sommras som står nere i frådet, nästan så man skulle provköra den lite ikväll, kan juh alltid grilla korv :)

Nej nu ska jag googla lite på det latinska språket, för snart bär det iväg ;) hoho..

PUSS PUSS

Torsdag

Dagarna bara flyger förbi, det är skönt för då är det helgen snart:) 

Mitt paket från jotex har kommit NU, beställde det i början av feb. Hoppas bara på att det är rätt färg på gardinerna nu.
Sen bär det av upp till x-är ska hämta tapeterna och takfärg, för här ska det bannimej göras om:)
Ska göra i ordning hallen och "lell" rummet, Skulle hemskt järna villja ha nytt glov i hallen oxå, men en sak i taget. Ska iaf köpa en snygg spegel och sätta upp i hallen oxå.

Igår så var jag och sandra theo och wille hemma hos elina på fika, det var mys. Sen tog vi en liten promenad jag och Elina på kvällen.

Är så grymt shopping sugen, vill köpa mig skor, solglajor, massa fina vår kläder :) Det bara kliar i fingrarna.

Nej nu ska jag ringa till vetrinären i råda för 5 gången idag, herre!

PUSS

RSS 2.0