Tisdag

Vaknade imorse av att jag hade ont i hela kroppen, vilket är ett teckan på att jag har sovit alldeles för länge. Ont i armar,huvud, ben och nacken, känndes som om jag bara har sovit i 30 min i natt. 

Har iaf pluggat matte i 2 timmar nu på förmiddagen och allt går runt i huvudet. A1+A2-B3 ^3x+4y = dra åt helvete!
Nu ska jag dricka kaffe och ta tag i sjukvården ska försöka bli klar med 6A och så gör jag 6B på eftermiddagen. Herregud, känner jag mig rätt så blir hälften gjort halvhjärtat. Är så trött på att plugga nu. Allt gå så fort så jag hinner inte med å tänka vad jag har gjort eller lärt mig, Tummen upp! 
Ser fram emot praktiken i Karlstad nu vecka 17, Ska vara på Onkilogi avdelningen. Det är där alla cancer sjuka är och de som har tumörer osv. Kommer bli jävligt hårt och är inte säker på att jag kommer palla med allt psykiskt. Men det kommer blir otroligt intressant och jag ser verkligen fram emot att få lära mig nya saker.

Imorgon så ska jag och Madde dra till Karlstad på shopping, ska bli jävligt nice! :)

Nej nu väntar plugget!

Ha en fin dag hörrni!


illa!!

Har nyss ätit en halv kebab special och är sjukt mätt, det står mig upp till halsen Fy fan att man aldrig lär sig äta pizza med måtta. Men även om jag är mätt som en gris så har jag och honey köpt en godis påse för 60 SPÄNN på nöjesbutiken som jag sitter och små äter ur. Känner mig som ett riktigt fetto!
Men som tur är så blir det en löpar runda dirket till morgonen, vilket ska bli hur skönt som helst och en riktigt bra start på dagen.

På tal om fetto så ställde jag mig på vågen imorse och gick av med ett leende på läpparna :) Har bara 8 hg kvar så har jag nått mitt "mål". Dock är jag inte nöjd så nått kg till ska vi klämma innan sommaren :) Tror man aldrig blir riktgt nöjd, men man kan juh inte hålla på i evigheter. Men nöjd är jag att jag har gått ner 12.8 kg :D

Ni får ha en rikgt bra kväll mina vänner, PUSS!


Tatto

Vet inte vad som har flugit i mig men jag är sugen på att göra en tatto till, en tredje alltså.
Trodde att jag var nöjd när jag gjorde andra tatton, men icke sa nicke! Är sugen på att bygga på den andra tatton jag gjorde men det gjorde så sjuk ONT så vettufan om jag utsätter mig igen. Men viljan finns och om jag vill nått så brukar det oftast att bli så, om jag känner mig rätt.
Tror inte jag har visat mina tattos här i bloggen, så kan väl göra det. Är iaf super nöjd med dem :) Dock bli det ifyllning på den senaste snart.


Min första tatto.




Min andra tatto




Är nästan ovanligt att se dem själv eftersom jag nästan aldrig ser dem. Vilket jag tycker är bra för då tröttar man inte. Fatta va trött fan skulle bli om man hade en tatto på hanleden, ser det jämt. Men det är juh upp till var och en ^^

Sko freak, jag vet^^

Nån mer än jag som är en sucker för Kenzas nya skokollektion? Jag är uppe i taket varje gång jag ser dem och vill bara klicka hem dem direkt.


Dom ska bli mina, dock kan jag juh inte köpa alla på en gång. Så jag har bestämt att ett par ska jag köpa mig själv och två par ska jag önska mig i födelsedagspresent.

Blir galen på alla jävla snö!!

Ja vet, så jävla dålig på att uppdatera!

Sitter och dricker kaffe nu och tittat på hur snön verkligen värker ner! Blir så jävla lett jag trodde juh att våren var på väg. Var i KD i helgen och köpte mig ett par röda vår skor som jag trodde jag kunde börja använda till veckan. Men icke hellre, bara att plpcka fram vinter dojorna igen och dunjackan igen.
Plus att jag och kristoffer har kommit i gång med löpningen riktigt ordentligt nu så förstör det pga av all snö. Visst kan man väl springa ändå men det går tungt och så är det jävligt halt. Så nu har jag klagat färdigt! ;)

Anledning till varför vi åkte till KD i helgen var för att titta/ köpa en soffa på wermlandsmöbler.. Så jävla maffig och snygg soffa. Vi ska mäta lite här hemma och se om hon får plats och om så är fallet så blir det köp :)


Det var den bästa bilden jag kunde hitta, men ni ser juh heltheten iaf. Ska ha sammafärg oxå :)


Nej nu ska jag slänga i mig lte lunch, blir kassler gryta och bulgur, sen bär det av till skolan för andra gången idag, tur att jag har nära.  

Skön dag

Gud vilken härlig dag det har varit idag, strålande sol och plus grader ute. Började dagen med en riktgt brak frukost och tittade på bröllopsfotografen :)
Därefter en massa matte plugg och lunch.
Mamma ringde och frågade om vi ville med upp till slalombacken å grilla korv å mysa och det tackar man juh inte nej till direkt. Så vi gick upp till slalombacken jag, kristoffer och Wille. Grillade korv drack kaffe och bara satt i solen och mådde gött. Busade som bara den med hundarna, Wille var helt galen :)
Hade med mig kamerna så kan lägga upp några bilder.














Wille har koll på läget^^


Skor till salu :)

Jag och kristoffer är så himmla sugna på att dra upp till branäs eller sälen och åka skidor över en helg, hyra stuga å grejer och åka skidor och må gött hela dagarna. Någon som är taggad på att följa med?? Fatta va skönt det vore!

Har nyss kommit hem typ, Har varit ute och gått med Wille nu i en timma. Så jävla underbart väder, ville bara gå längre och längre älskar dessa dagar som är fyllda med sol och värme!

Förresten så har jag ett par skor till salu! Beställde dom från nelly förra veckan men dom var för små till mig. Beställde stl 40 så man kan säga att det är stl 39. Dom är helt utsålda på nelly så ta chansen nu. 399 kr klackhöjd 14 cm








Torsdag

Ja nu var det ett tag sen jag skrev. Men har faktist inte haft tid TROTS att jag har sport lov. Eller ja man kan inte säga att jag har lov hellre för vi har lika mycket skol arbete än då.
Har nyss sätt i mig en rejäl frukost bestående av havregrynsgröt, en mjuk smörgås och en kopp kaffe. Brukar annars bara äta två knäcke bröd och en kaffe kopp. Men om man äter en rejäl frukost på morgonen så står man sig läge och man håller blodsockret på en jämt nivå hela dagen.
Ska ta och börja plugga lite smått nu mednas frullen lägger sig, sen blir det gymmet.
Blir att sitta på en spinningcykel idag och köra järnet. Ska köra mycket kondition nu ett tag framöver så jävla trött på att vågen inte rör sig. Men är väl förmodligen för att jag styrketränar och bygger muskler.

Tänkte att jag skulle lägga upp några bilder från Oslo helgen men det blev inte många bilder knäppta, hade fullt upp med annat vi :)





RSS 2.0