Fuck..

Vilken jäkla skit dag jag har haft hittils i dag! Åhh..
Började redan kl sju i morse, Tog upp Wille i sägen för att vi skulle sova vidare efter frukost, Helt plötsligt så blev han på ett tok busigt humör och bet mig som fan i näsan, det gjorde så jävla ont att tårarna började komma. Då tänkte jag den här dagen kommer bi en skit dag, vilket det har varit än så länge oxå.

Skulle hoppa in i duchen förut och när jag tog av mig trosor och strumpor så slängde jag dom i toaletten ist för tvättkorgen! HAHA! Då började jag skratta för mig själv.

Vi busade med en leksakförut, jag slängde i väg den Wille hämtade den, han kom i rasande fart mot mig, upp i mitt knä och jag fick hans huvud på läppen så den sprack!

Sen skulle jag göra omelett, knäckte en massa ägg i en bunke, "knackade" dom mot diskbänken/slasken för att det skulle gå lättare, Knäcker ägget "häller ut det" i slasken och äggskalen i buken! HAHA!

Undrar vad som kommer hända mer i dag?!

Nej jag tror att jag ska ta å gå å lägga mig nu, det är inte min dag i dag!

Tack för mig

PussPuss

Ätardagen

Ja det kan man lugnt säga att det har varit för mig och Kristoffer idag! Herregud!

Morgonen började iaf med att jag vaknade av att det luktade nybakat i hela lägenheten, trode att det kom ut i från gången eller nått, men ikke sa nicke! Det var min underbara Älskling som stog och bakade scones till frukost! Hur underbar är han inte?! :)

Sen var jag ute ensam och tog en rejäl promenad i det gråa vädret, Skönt att få komma ut och lyssna på musik på högsta volym och gå så fort bena bär.
Sen så gjorde jag fanimej den godaste kycklinggrytan ever! Super go verkligen. :)
Och nu har vi nyss tryckt i oss pommes med lövbiff och bea, det var ganska så gott. Men vart lite för mycket kännde ja.
Därför ska vi avrunda kvällen med en hallon och blåbärs smothi :)

Föresten så har vi börjat ha Wille lös nu, Åhh herregud vad han springer oj oj oj. Förut så har inte inte velat gå en meter med koppel, Men nu jävlar går det som kula. Skönt som fan.

Har laddat hem en film som vi ska se nu ikväll, let the right one in kanske den hette?? Tror den ska vara bra iaf.

Wille ligger precis intill mig nu och tuggar på ett grisöra, det luktar sååå gott och mina byxor kommer lukta sååå gott sen. NOT!

Jag längtar otroligt mycket tills Lördagen för då vankas det fest i Karlstad men flickorna! Åhh var såå himmla länge sen jag festade så det ska bli så kul att få komma ut på nått riktigt för en gångs skull.
Kristoffer stannar hemma och tar hand om Wille skutten.

Nej nu bli det fim och massa MYS!!

Puss puss

Tjoflöjt

I dag så har jag varit riktigt duktig, jag har dammsugit hela lägenheten skurat hela lägenheten och gjort rent hela badrumet, Fan va duktigt jag har varit. Fick gå ner med Wille till mormor för han blev helt tokig när jag tog fram moppen och började skura. Han trodde antagligen att jag lekte med honom. Tokfrans!

Igår så gjorde jag en så himmla god linssoppa :) Har inte gillat linser såå mycket förut men det här var rena rama helgmaten det :) eller nej inte riktigt men den ligger topp 3 på min sopp lista iaf :)

Recept: 4 pers
2 msk olja
2st lökar
3 dl röda linser
1 msk curry
4 st morötter
2 tärningar buljong (görnsak)
1,7 liter vatten
salt peppar

Tillagning

1. Skala och strimla morötterna fint. Skala, finhacka och fräs lök och strimlade morötter tillsammans med curry i oljan.
2. Skölj linserna och tillsätt dem.
3. Häll på vatten, buljong och lagerblad, koka i ca 10 minuter eller tills linserna är mjuka.
4. Smaka av med salt och peppar. Servera med bröd. Soppan räcker till lite fler än 4 portioner och går bra att frysa in.



Nyttig och går snabbt att laga :)



Nu ska jag faktist göra äppelmuffins, blir mumma det :)
Puss på er :)

To day i'm happy

Heelt utan anledning, men fan va skönt det är när man vaknar upp på morgonen och känner " det här kommer blir en bra dag" Solen skiner honey kommer hem snart och mina matbröd blev precis klara, bättre kan det inte bli just nu för stunden.



En gald lina


Mina Matbröd som vi ska ha till linssoppan i kväll :) 



Och en trött Wille ligger brevid mig på golvet

Ha en fin dag allihopa, puss puss

Tokigt

Haha, jag kom nyss på mig själv att jag har juh förfasen glasögon, de har jag nog bara använt EN gång sen jag kom hem i från norge, Herregud, inte undra på att jag har ont i huvudet och i ögonen varje dag. Jaja tur jag kom på det iaf.  Tokigt det kan bli. hehe.

Mormor ringde mig förut, hon ville bjuda mig på mat :) gott då slipper jag äta ensam. :) Och så får jag träffa Ester oxå, dodingen det, och sen så får juh Wille träffa hans bästa kompis Hugo oxå, det gillar han.

Andra natten i rad nu som har inte ska ut, fan va skönt. Vi har märkt att lellskiten är mörkrädd oxå, Ända sen han kom till oss så har vi sovit med en liten lampa tänd, så att vi ska kunna se honom å så. Men i natt så släckte vi lampan och då blev han lite rädd, han pep och gick runt i rummet. Men tillslut så gick det bra och somnade i sin korg med en filt runt sig.

Nu kom han upp i mitt knä oxå, dax att sova tycker han<3

Vi hörs senare,

Puss puss

Måndag

Nu har jag nyss duchat efter en långpromenad med Hugo ute i snö/regn vädret! Eller lång och lång promenad ska man väl kanske inte säga, men jag gick iaf en timma! och det räcker baskimej i detta jävla vädret.

Blev väckt av Maria i morse, jag och Wille flög upp i sängen när hon plingade på dörren, hoho.
Vi gjorde inte så mycket, satt å stre och skrattade och lunchade ilag. Mycket trevligare att äta med nån annan än man ska sitta själv och käka.

Nej nu ska jag dra ur turbanen ur håret och föna och våffla det lite hade jag tänkt. På tal om våffla så är det juh förfasan våffeldagen nu på onsdag, det kan man juh inte missa. Hoppas mormor bjuder ner mig, för hennes våfflor är godast :)
Annars så får väl jag bjuda hit ett gäng och käka :) Fick ett våffeljärn i födelsdagspresent av gammel mormor, ett bubbel oxå :) mycket smidigare att ha det!

Tror jag är lite poppis här i HSB, alla verkar känna mig, men jag vet inte vem nån är. Har nyss lär mig hur mina grannar ser ut. Alla säger "Hej lina, åhh vilken fin hund du har, Vad är det för ras?, har du slutat i norge?, Är du arbeslös nu?, bla bla bla bla.... Jaja trevligt att stri med fölk iaf.. :)

Ha det så bra min vänner,

PUSS PUSS<3

Det snöar!!!

Uch va lett jag blir, det har tok snöat hela morgonen! Jag som verkligen trodde att våren var på väg! Hade tillochmed på mig vårjackan i onsdags, jaja. Stackars Wille nu när det blir massa snö och kallare, det tycker han inte om! Tror han har en riktigt slappis dag idag, har har legat å slöat och sovit sen kl 8 i morse, han har varit ute en gång sen kl 06.30 i morse.
Idag så kommer M som vanligt hit på en promenad, Hon rinde förut och sa, "Vi har massor kul att prata om idag" Haha undra va hon gjorde igår? HAHA!!

VI var iaf hem till mamma igår eftermidda. Drack kaffe var ute och gick lite å så, sen på kvällen så beställde vi pizza, Fan va gott det var!  Wille fick hälsa på Aston och fia. Trodde aldrig att det skulle gå bra med aston och Wille, men det gick hur fint som helst, Aston var såå snäll och go mot Wille han förstog nog att det var en valp :)
Fia var rädd för Wille hon, Haha. Skällde bara och vågade inte titta på honom.
 
Nej, nu ska jag ringa ett samtal till min saknade vän!

Ha det så bra

PUS!S!


Lördag

Fasen va skönt med lördag hörrni! Solen skiner inte, men det är ca 9 grader ute, och det är skönt som fan!
Skulle ha villjat göra nått kul i dag, typ åka till karlastad å så, men ingen vill med.
Ekman kommer iaf hem till mig nu, ska gå ut och gå en långpromenad.

Idag så har jag ont i HELA kroppen, Gjorde armhävningar å massa övningar här hemma igår, hela kroppen värker! Det märks att man är otränad huua! Men det ska det väl bli ändring på hoppas ja.

Vad händer ikväll då? Inte en blekaste aning. Pizza ska jag och honey köpa iaf..


puss puss

Fullt upp

Ja idag så har jag haft fullt upp hela dagen! Wille vaknade som vanligt vid sex tiden och ville ut, men Kristoffer tog honom i dag så jag fick sova tills kl 06.30 iaf. Kollade som vanligt på vaknade med the voice som vanligt. Efter 30 min så gick vi till baka till sängen och sov ända tills 10.15, de var gött de.

Jag och Wille har varit hemma hos familjen Ekman i dag, blev bjudna på lunch, det var gott med soppa:)
Wille tyckte inte det var kul att åka bil, har pep och var nervös hela tiden på vägen dit, men på vägen hem så sov han, gött de iaf.
Sen efter det så drog vi in till mormor, där var Ida och Ester hon bjöd oss på fika å götti :)  Full rulle som vanligt på Wille, han är helt tokig i Hugo :)

Nej, nu tror jag att jag ska höra med mormor om hon vill passa Wille, vill till Lidl och löpa lakarn med resår i :)
Tror jag ska ta mig en promenad dit i det sköna vädret! Men blir glad av att se och känna solen!

Föresten så har jag och ekman varit riktigt hurtig den här veckan, gått långpromenader varje kväll nästan, skönt att komma ut och få frisk luft och nån vettig att prata med, Tummen upp för oss två :)

Tror jag ska dra hem till mamma och pappa i kväll kanske? Kan vara skönt att komma hem och bli ompysslad, det blir man knappast här!

PUS!S!

Kaffe

Blodpudding, det var inget vidare alltså! Den tror jag wille ska få smaka av ist. Ucha,,

Jag har även tagit bilder på honom idag, tog när han låg och sov, lättast så.


Han sover lite hur som helst han!


Tröttis

 
På väg ut här, satte på honom en tröja så han inte skulle frysa så.

I dag så kommer eva hit med ett täcke till honom som hon har stickat till honom, alltså ett täcke han ska ha på sig ute. Hoppas det passar på honom, han växer så det knakar!

I kväll ska jag se på den rätte för rosing, haha det är så bra, eller nej det är det inte men det är otroligt kul att titta på!
Nu ska jag sätta på lite kaffe, är otroligt sugen!


PUS!S!

Vårväder :)

Fy fan vilket väder vi har, ååhh jag vill bara vara ute och gå nu. Men det vill inte Wille har fyser och blir blöt det gillar han inte. Han står mest och piper och vill upp i famnen! Godingen.

I dag så är det jag som är en riktigt tröttis, Wille väcker mig som vanligt vid 05.30 den lilla vapen måste ha en väckarklocka innom sig! Men vi gick upp och åt frukost och myste en stund framför tv:en men vakna med the voice. Vi delar alltid på ett glas med A-fil på morgonen, mummsigt det.
Sen så gick vi å la oss i sängen och sov i två timmar timmar, men var lika trött när han väckte mig.

Har damsugit hela lägenhten idag, det var verkligen väl behövligt. Tror vi hade ett kilo grus i hallen.  Wille blev rädd för damsugaren oxå, men när han har fått lukta och kollat på den så gick det bra sen.

Imorgon så kommer Mailn till mig oxå, det var juh sjukt länge sen vi umgicks, men det ska verkligen bli jätte kul.


Har en blodpudding som ligger i kylen och väntar på att bli uppäten, men vettufan om jag vågar smaka , är det gott??
Kommer iaf ihåg hur det luktade när vi fick det i skolan.


Ska försköa ta lite bilder på wille i dag oxå, men det är inte det lättaste det.

Ha en fin dag mina vännner! Puss puss

Ny vecka

Wille är en riktig tröttis i dag han, han bara sover och sover. Han ligger här i soffan bervid mig och jag vågar inte röra mig ur fläcken för är rädd att han ska vakna, får la sitta här tills han vaknar vilket kan bli vääädigt länge.

Längtar efter min honey nu ja, men han är väl hemma snart hoppas ja, eller ja om 2 timmar iaf.

Tror jag ska klämma ett avsnitt av skärgårdsdoktorn nu ja! Är juh så sjukt tråkigt pogram på dagen.

I Kväll hoppas jag på en långpromenad, Är så skönt att få komma ut och gå/springa när man har suttit inne en hela dag. Känner sig som en ny människa när man kommer in tar en duch och sätter sig i soffan.

Nej, Ha en så fin dag

PUSS <3

Söndag


Nu ligger lell skrutten och sover på sin filt under boret.

Var  bara ute en gång i natt med honom oxå , kl 05.00 pep det till i korgen bara att dra på sig kläder och springa ut. Blev kiss och bajs, han är så duktig. Är så stolt att han säger till när han är nödig.
Sen när vi kom in så trodde han att det var morgon och började busa som en galning, gick inte att få honom att somna i korgen så vi tog upp honom i sängen och sov till 08.30 då var det dax igen:) Men det var min tur att sova denna morgon så jag sov tills kl 10 fan va skönt det var :)

Honey har åkt  till Filipstad med erik och pontus, de ska till pontus och umgås idag, blir kul för han.

Jag har nyss kommit hem i från mormor, jag och Wille var där och åt våfflor med grädde och sylt, det var mummmma :)
Hugo och Wille gick bra ihop oxå, det var väntat eftersom hugo är den snällaste hunden som finns.

Fan vilket härligt väder vi har föresten! Har varit ute och gått en långpromenad i dag med hugo i det härliga vädret, fan va skönt det var. Synd att inte wille har nog stor än så vi kan ta lång promenader, men det kommer väl det oxå.

Nu när solen skiner in ser man verkligen hur dammigt det är. Tror det är dax att damma av lite.

Har några bilder på honom som ni kan få se, ska bli bättre med att lägga in bilder på honom.





Ha det så bra allihopa, så hörs vi när jag har tid igen :)

Puss puss!

Fredag :)

Sorry för dåligt uppdatering :S men hoppas ni förstår att jag har fullt upp här hemma med wille :)
Just nu ligger skrutten och sover, har har sovit i 4 timmar snart utan att kissa eller bajsa, så såfort han vaknar så blir det att rusa ner och släppa ut honom.
Fy söörn va jobbit det är att springa i trapporna hela tiden! Med viken gratis träning jag får :) inte helt fel.

inatt har han varit så duktig var bara vaken en gång och då gick vi ner med honom så han fick göra sitt ,och sen upp igen och sova till kl 6, då är det bara att gå upp för då vill wille ha mat och så är han full i bus, så då är det bara att slänga sig ner på golvet å busa. :)

Han börjar även tycka att det är kul att gå ut och gå lite oxå, även om kopplet kliar som fasen så sprätter det i benen på honom. :D

Nej nu ska jag göra mig nudlar, har inte ätit sen 6 i morse.

PUS!S!

Människor!

Hoho, skrattretande!
Stör mig nått så grymt på människor som inte kan vara glad för en annans skull när man har gjort framsteg i livet!
Lix inte ens ett ord!
Tack för det, bra att veta tills nästa gång!


Håller iaf på att laddar hem hela säsongen av skärgårdsdoktorn, Ska bli grymt att se på igen juh!
Sen så har jag sökt till skolan i dag oxå :) får se hur det går! Har iaf sökt nu och det känns bra.

Nej, har inte gjort denna promenaden jag snackade om hellre förut. Det ska bli nu! men först ett äpple!

PUS!S!


God morgon

Tisdag i dag, Hoppas denna dag går fort som tusan för i morogn så åker vi till örebor och hämtar min guldklimp :)
Har några nya bilder som jag kan lägga upp nu.


Flinga och Wille


Alla syskon


Heeela familjen :)

Tänk att i morogn så kommer jag få ha han i min famn, Ska dra i väg och köpa torrfoder till honom i dag.

Men nu ska jag ta å höffsa till mig lite, jag och sandra ska till skolan vid 13.00, Etfer det blir det nog en runda på stan, om hon har tid. Sen blir det en långpromenad.

PUS!S!

Grubbel. . .

Jag är vaken, men ack så trött. Det är ingen ide att jag lägger mig än, orkar ändo aldrig somna förens vid ett tiden än då. Ligger och tänker alldeles för mycket, har lix en  stor knut i magen som inte släpper, vad jag än försöker med.  Tänker så mycket på dagarna att jag alltid har huvudvärk på kvällen.
Plus att jag ligger i en säng som jag inte är van vid, plus att honey tvinnar som en tok gör det inte bättre.


Jag vet inte om jag har gjort rätt?! Fan....



Jaja vill inte tråka ut er i onödan, det kommer blir bra.
Har iaf kollat på rallybrudar ikväll, den var helt OK. Rolig och gammel värmland.
Även kollat på Charterhjältar, bra det oxå men det slår fan inte chrterfeber i norge alltså, det var mitt favvo pogram det :)

Nej nu ska jag slå igen butiken och gå å borsta tänderna, ska ställa klockan på 08.00 så jag kommer upp i tid. Då blir det en långpromenad och sen ska jag till skolan å prata med karin. Vi får se hur allt blir. Hoppas på det bästa, annars kanske det blir arvika?! humm jaja..

God natt PUS!S!

Äggga!

Gick nyss in på thepiratebay.org och skulle kika om rallybrudar har kommit in. Å visst fan hade den gjort det!  Jag är glad:)
Så det blir det att titta på i kväll! Nån som redan har sett den?

AlltÅInget

Nu har jag nyss drukit kaffe och ätit lite bananpengar och äppel klyftor, det var mumma det. :)

Idag så har wille varit till vetrinären å fått chip och spruta, han skrek lelle fisen. Men allt är bra med honom nu.
Skönt det är att ha så bra kontakt med uppfödaren, verkligen jätte trevliga begge två.

I dag så har jag och syster gått 1 mil, bena känndes som deg när vi hade gått klart, (har gått på asfalt hela tiden). Men gud va skönt det var att komma ut å skuva lite :)

Nej jag tror att jag ska dra iväg till ica å panta lite, har 5 stora påsar som står i hallen å skräpar. Uch hatar att panta!


PUS!S!


Måndag..

Yes i dag är det måndag, ny dag, ny vecka härligt.
I går så var jag och Ekman på bio här i hagfors, andra helgen i rad nu :) Vi kollade iaf på Benjamin buttons otroliga liv, den första 1,5 timmen var så dryg så jag var på väg att dra hem, men jag stannade ändå, å tur var väl det för fasen va bra resterande av filmen var.

I dag så har jag inte mycket planerat, tänkte gå en promenad bort till syster och Ester fisen lite senare i dag.
Sen blir det nog att  åka till pekås å stor handla, jobbigt att bära alla tunga kassa själv men får se det som träning :)



Ger filmen en 7 av 10, hade dock förhöga förväntningar (som alltid) Och den dryga början drog ner poängen rejält!

Nej nu ska jag gå in och prova en Scrub som jag fick av madde, den verkar super :)

Ha en fin dag

PUS!S!


Mojjje mojjje

Nu har jag nyss kommit hem från "stan"
Jag och honey var till Telehuset och käkade frukost, blev en latte och bagge med skagenröra och en MOLUSK, det var så jävla gott, men fasen va mätt jag blev. Det var mys iaf<3

Sen gick vi till L-store och där storhandlade kristoffer minnsan, fick massa snyggt.
Sist med inte mins så fick vi till bolaget. Har tänkt att jag ska dricka mojito i kväll, det blir nog alldeles för gott det! :)

Det drar minnsan ihop sig till onsdag nu brudar¨, jag är pirrig i magen hihih.


Madde´s bild :)
Fy söörn va god den drinken va!





LUGG

LUGG JÄVEL! Klippe juh lugg igår, skulle jag aldrig ha gjort. Får aldrig till den så den blir snygg! Taggig sne och konstig! Baj, jaja,´blir väl bättre när den har växt lite kanske.

bara det jag ville!

Nu ska vi gå å äta pizza

Ha en fin kväll mina vänner!

PUS!S!

Go ettermedda!

I dag så har jag snozat så mycket på godingen Ester:) Från kl 10 i morse tills nu! Mys.
Har även varit ute och gått en promenad med henne, så nu har jag provkört vagnen oxå :)
Åt lunch hos mormor och så har vi även fikat, så nu är magen full av goda grejer.

Ikväll så ska vi hem till anna eva och micke å Nemo, ska bli kul. Var länge sen känns det som.

Nej nu ska jag in till mormor å hämta mammas tvätt sen ska jag till asplundskolan å hämta mamma, sen till vintervägen! Mamma ska få fägra mig, gud va gött det ska bli!

I morgon är det ferre :)

PUS!S!

Tröttis

Go kväll på er :)
Inte ofta jag bloggar på kvällen inte. Sitter uppe och letar mönster till hundkläder som svärmor eva ska sticka till Wille.
Det är juh så sjukt dyrt att köpa, När vi var i örebro i söndags så var vi inne i en affär och kollade på massa kläder, Och en liten jävla tröja kostade 500 spänn. När man kan sticka en egen för 50 spänn.

Inte länge kvar nu förns Wille kommer 6 dagar för att vara exakt. Hihi Pirrigt :D
Det blir jag mamma och pappa som åker till örebro och hämtar honom. 

Har lekt med ekman i dag. Vi var och fikade på telehuset och strosade runt på stan. Var en sväng till bibblan oxå och lånade en bok om Chihuahua. Var en bra bok ,redan läst halva.
Sen så bakade jag muffins oxå, sågt jätte bra ut till en början MEN sen var jag tvungen att gå på toaletten och då vart dom jävlarna lite brända och torra! Jag som hade gjort dubbel sats och allt, jaja bättre lycka nästa gång Backman!

På lördag blir det ferre för hela slanten :) grymt taggad! BLir lix "sista" festen nu på ett par månader framöver, så jag satar på en kanon fest och massa gott dricka!

Nej nu ska jag bannimej gå å lägga mig bervid min snoz som redan sover.


Godmorgon

Inte är jag uppe med tuppen iaf :) Men det behöver man inte vara första veckan som man är "arbetsledig". Nästa vecka blir det andra bullar! Då blir det väl att ligga halvvaken halva nätterna.

Sitter och dricker frukost nu, har nämligen gjort mig en smoothies, med en apelsin en banan och yhoghurt med mango och passionsfrukt, mumma var det :)

Nej nu får jag lov att klappa igen, ska ut och gå med 3 hundar nu på vintervägen hohoo...  Sen blir det klippning hos Linda sen ska jag och Ekman busa lite  :) får väl se vad vi hittar på för kul, en fika på telehuset blir det garanterat :D

PUS!S!

Onsdag

Fasen vad mycket jag har hunnit med i dag! Jag har käkat frulle, Varit bort till vintervägen och gått med begge hundarna, varit till pekås och till lidl, Käkat lunch och nu har jag nyss slängt i två proppfulla maskiner med tvätt! Fy fan va bra jag är!

Köpte bajspåsar och tuggben till Wille i dag:) Åhh man vill bara köpa massa grejer till han. Dock är juh inte utbudet så stort här i affärerna! Tror vi ska göra oss en sväng till KD nån dag framöver nu. VIll köpa en Pläd på ikea som skrutten kan goza i :)

Ska dra upp till domus och köpa hårfärg oxå, ser fan för jävlig ut i håret!  Sen skulle jag behöva dra upp till Lina och Lindas och klippa mig oxå, men jag har inget nummer dit! Skit! Nån av er som vet nummret??

Nu ska jag leta recept på Broccolisoppa, Vi ska äta det i kväll hade vi tänkt!

Ha en fin dag vänner!

PUS!S!


Tisdag

Fasen  va skönt det är att vara hemma i Hagfors, Jag känner mig som en ny människa! Att få vara hemma med honey är underbart. Ingen stress, ingen panik, tar allt som det kommer! Det gillar jag.

Nyss käkat lite lunch, blev lax men nån grönsaksmix, så nu är magen mätt :)

Var ute och gick med pappa aston och uno och hugo förut i dag för förmiddagen, blev en tur på 8 km. Skönt som fan.

Ska ta mig en tur till bibblan nu snart, ska låna lite böcker om valpar osv. Måste juh vara kunnig när Wille kommer, så allt blir rätt i från början.
Nästa onsdag får vi hämta lill skiten, huuua va spännande allt är. Kommer vara stenhår på att ingen får komma å hälsa på de närmaste dagarna, Wille måste få känna sig trygg i sitt nya hem och med oss så klart.

Han är så himmla liten så jag är lite rädd för att tappa bort honom här i lägenheten. Men jag tror det kommer gå bra, men pirrit det är det.

Lite nervös över när vi ska hämta honom, uch lämna sina syskon sin mamma och sin pappa. Jag tänker mig själv in i situationen. Men så är djurens gång. Det kommer gå bra! Han får juh en ny mamma och en ny pappa :) och massa kompisar:)
Vi har iaf gjort upp med Joel och Elisabeth att vi ska träffas en gång om året, eftersom de har släkt i munkfors så passar det juh bra att de kikar förbi när det är å hälsar på munkforsingarna..


Våran prins wille<3

RSS 2.0