Fredag

Idag sov jag ända tills 9.30, Skönt att få sova ut lite. Vaknade av att wille satt mitt framför ögon på mig med en hårsnodd i munnen och var på ett rikit bus humör. Han vet mycket väl att han inte få ta mina hårsnoddar men han smyger upp på bordet och tar en bara för att vara jävlig ;) Han brukar även gå in i badrumet och sno ett paket med tamponer och sliter sönder, himmla kul not! Men får väl tänka på att han inte är mer än ett år och är en valp/unghund fortfarande.
Till våren hoppas jag på en grund kurs och hösten ska vi börja på agility. Dock är jag lite rädd för att han är för ivrig för att vara en agility hund. Han vill juh göra allt på en gång och snabbt ska det gå. Men med åren bli det nog bra.  Annars så får han bli en cirkus hund för jävlar i min lilla låda va lättlär och va många trick han kan.
Just nu håller jag på å lära honom dansa :)

Nej nu ska jag svepa min kaffe kopp och börja plugga lite matte. Sen bli det gymmet vid två tiden! Löpning, ben och mage står på schemat idag, låter fin fint dä!


Ingen ro i kroppen alls

Vet inte vad är med mig idag, har ingen ro i kroppen. Måste göra nått hela tiden. Är förmodligen för att jag hade en "vilo" dag i går från träningen. Men idag blir det kondition träning, ska simma i 50 min idag ska bli jävligt gött.
Sen jag har skaffat gym kort så har jag börjat träna styrka oxå.
ca två kg har rykt nu i januari, Fint som snus dä. Bara sex kvar^^

Nej nu ska jag ta mig en apelsin och sätta på kaffe tills honey kommer hem!


Kaaatjing 2

Det sa även Kaaatjing i min sko samling. Jag och mamma var i kd i helgen ett par skor var jag juh tvungen att köpa mig. Fick bli ett par rejäla skinnstövlar från bianco, dret snygga och sköna att gå i trotts den 10cm höga klacken.



Kaaatjing!


Kilirr i sminkväskan sa det, Fick bli en Dior mascara :) Ska bli kul att testa och se om den är så bra som alla säger.  Nån som redan provat den kanske?

Lett

Blir så himmla trött på hagfors så jag tror jaf spyr!
Jag och brudarna tänkte att vi skulle festa lite ikväll. Började hemma hos mig och sedan så skulle vi dra ut.
Hade tänkter oss att prova det ny stället "my pub", med där var det typ 40+ så vi gick vodare till milano, där var det inte en käft ,bara personal. Vi drog vidare till Parken där det var tio pers. Så vi drog till baka till my pub och då var det fullt där. Jahapp bara att dra hem det. Sakt som gjort!
Fy fan blir så himmla lett, vill fan inte bo kvar här, så jävla tråkigt!

Inatt ska jag sova ensam utan mina killar:( Ingen Wille och ingen Kristoffer. Känns tomt som fan! Men det är väl bara att gilla läget och stänga dom små blå.

Natti natt! 

Torsdag

Idag känner jag mig mycket bättre, dock så rinner näsan fortfarande men febern är bort iaf, sköönt!
Undrar om jag dra iväg på ett träningspass än då i dag även fast jag är lite sjuk än. Gymmet blir det inte men tänkte simma, det kan väl inte vara så farligt? eller?

Jag är sjukt sugen på att dra utomlands oxå, jag och kristoffer satt och kollade på resor för några dagar sen och det suger i tarmen. Fan va gött det skulle vara att komma iväg.
Men han jobbar juh helt tid och jag pluggar på helt tid så det blir lite svårt att dra någonstans just nu. Men till sommaren så ska vi bannimej iväg! Vi har sakt i två år nu att vi ska åka utomlands men det ena hindret efter det andra har kommit så det har lixom inte gått. Tror vi ska kosta på oss två veckor tillochmed ;)

Nej nu ska jag sätta mig och plugga lite matte sen blir det mat och skolan kl ett!


London 2007, Glad jag var ;)


London 2007


Cran canaria 2006

HAHA va små vi var!

Sjuk

Ja nån gång så smäller det juh och det gjorde det igår eftermidda/kväll. Jag är tok sjuk! Förkyld och feber och ett huvud som spränger. Jag är kanake sjuk två gånger om året och när jag väl blir det så är det rejält oxå.
Men tacka vet jag mitt emunförsvar ändå, under december månad så gick det både spysjukan och magsjukan förkylningar osv osv....ALLA på sättragåren var sjuka utom ja typ. Var väl tur dä, vem skulle annars ha jobbat röven av sig? ;) Så jag har väl rätt så bra emounförsvar ändå!

Gick å la mig kl 20.50 i går kväll och vaknade 09.15 imorse men trött och slö ändå. Så ingen skola blev det idag men har gjort en helt studieenhet iaf + att jag ska räka matte nu snart efter jag har sett PH på webben, missade juh såklart två ansnitt igår eftersom jag la mig så tidigt.

Nu ska jag gå och stoppa upp två papperstussar i näsan, för det står elva undernäsan hela tiden känns det som ;)

Ha en fin dag mina vänner!


Sleeten

Gick upp klockan åtta i morse fy fasen va trött jag var. Men jag hatar att sova bort hela dagen på veckodagarna så det är lika bra att ta tjuren vid hornen å gå upp i tiia.
Har faktist hunnit med rätt så mycket dag ändå, diskat en stooor disk, fikat med mormor,gått en långpromenad med wille, varit till pulsen och kört ett pass, käkat mat och nu blir det aftas kaffe och sen en massa plugg och klockan är bara tre :)

Har iaf nyss köp mig ett kort på pulsen, tog 3 månader tog jag, tröttnar så fort på gym så det är lika bra dä.
Så tråkigt att träna själv bara! Men det är väl bara att köra på det:) Får hoppas att jag och Sofie kan ta några pass tillsammans.

Nej plugga blir det nu, sen kommer älski hem:)




Söndag

På tisdag så börjar skolan igen. Det ska faktist bli riktgt skönt att få en rutin på vardagen, jag är en rutin och klock människa, allt blir så mycket enklare då. ;)
Dock så kommer denna termin blir mycket jobbigare än den förra. Vi har dubbelt så många ämnen denna termin.
Jag som tyckte att jag hade fullt upp förra terminen, jaja det blir nog bra:)


Ska dra iväg och simma klockan fyra och basta lite, sen ska jag och älski dra iväg på bio, ska kolla på 2012. Den håller på i 2tim och 30min och då hoppas jag för mitt eget bästa att filmen är bra och spännande från början annars kan det lätt hända att jag får kryp i bena och inte orkar sitta still hela filmen.

Tror jag ska ta mig en lite promenade nu innan jag börjar med lunchen det ser ut att vara så himmla gött ute, men det är 24 minus! inte att leka med. Får ta på mig skoteroverallen och rånarmössan så går det nog bra :)



Min prins<3


Min lilla skäggis :)

Imorgon

Smäller der rejält kan jag säga. Imorgon så börjar mitt gammla liv igen, och jag längtar som bara den.
December har varit en allt för goood månad, som börjar visa sina små spår på kroppen och det är inte okej!!
Har till och med gjort ett tränings schema för en månad sååå taggad är ja.
Dock är jag rädd för att jag har tagit i lite för mycket för långa promenader osv, men då är det bara att korta ner. Är även rädd för att det ska vara alldeles för kallt ute så att jag inte orkar vara ute så länge, men då får jag la hoppa och stutsa inne i lägenhten haha!


Såhär såg jag ut på nyår, tofflorna var juh verkligen pricken över i:et^^






Pontus och kaxen var och med oss på nyår :)

Nej nu ska jag hoppa in i duchen!

Ciao ciao!

RSS 2.0