Heeelt ok

Det blev en rätt bra kväll ändå tillslut. Är glad att jag har sådana fina människor omkring mig som gör mig glad.
Blev en härligt promenad med wille sen gick jag och mormor upp till brasan i blinkenbergsparken. Alltid lika drygt att höra muskikåren spela och när dem håller tal osv. Men det är en tradition och de ska man hålla på tycker ja. Brasan var stor och fin iaf, värmde skönt mot slutet. Wille var med och ville busa med varenda hund han såg, helt tokig var han. Gick till domus efteråt så ja fick köpa mig ostbågar, som jag sitter och mummsar i mig nu.
Nyss duschat och satt på mig mjukis byxorna, sköönt! Var länge sen jag hade de på mig.
Men det hade som sagt varit roligare med fest, men man kan inte få allt här i livet. Aå sen så är det nog nyttigt för mig att få all den vilan jag behöver, eftersom praktiken suger alla energi ur mig just nu. Å sen så vill nog wille ha mig hemma oxå ;)
jalla va jag dillar...

Nu ska jag iaf hitta nån bra film jag kan kolla på, är inte trött för fem öre så det blir nog nån rulle ikväll. Honey ringer säkert i natt och vill bli hämtad. Men ikke, vågar fan inte gå ut till parkeringen när det är kolsvart ute, haha mörkrädd eller vad. Wille är juh inte till sådan stor hjälp om det kommer nån fuling och ska ta mig, höhö.

Nej ha det bra hörrni, Sov gott.

 
Gammal med söt bild på mig och gullrompa :)

Fredag

JAG VILL FESTA IKVÄLL!!!! Men alla är juh så  jävla tråkiga.

Slut

Hinner inte blogga. Ska jobba röven av mig i en månad.

Ha ett kul liv!


Söndag

Har nyss landat i soffan efter en uppigande fikastund med honey. Blev smörgåsar, kaffe och skorpor med ost och apelsinmarmelad. Mätt i magen är vad jag är just nu.

Var ute och gick runt sjön förut med wille och kristoffer, fast Kristoffer cyklade brevid mig den latmasken. Tror jag aldrig har gått så fort förut.

Imorgon så börjar praktiken oxå, Pirr i pirr! Ska bli gött å slippa skolan ett tag. Dock slipper man inte studieenheterna har fem st som ska vara inne om fyra veckor. Hur ska jag hinna plugga när jag jobbar hel tid och är borta 12 timmar om dagen?

Till nått roligare, Resan till Rhodos är beställd. Fjortontusenfemhundrakroner fattigare, men hey det kommer vara värt vartenda jävla öre. Hotellet är helt underbart och där kommer jag må som en prinsessa.
Kanske kan lägga upp nån bild:)

Nej nu ska jag gå bort till sättragården och fylla i min lönerapport sen till nöjesbutiken för att köpa busskort!
Ha en fin Söndag hörrni!

Den här bilden får mig att längta efter sommaren i Oslo! Love it!!!


Fredag

Blir så jäka irriterad på mig själv, jag och min beslutångest!
Skulla ha beställt resa igår, men det blev inget för jag kan inte bestämma mig om jag vill ha allinclusiv eller ej.
Visst jävla skönt att slippa bry sig om mat osv, men tycker att det är lite av charmen med att åka utomlands och testa olika stället att äta på. Det är juh såå mysigt att sitta på nån fin uteservering på kvällen och äta och dricka gott.
Tror det får bli frukost buffe bara, sen fixar mat mat själv. Japp!

På måndag börjar praktiken i Karlstad oxå. Pirr i pirr! Ska bli så kul.

Ska åka ner till KSD imorgon och se hur jag ska gå från busstationen till sjukhuset.
Sen ska jag även försöka komma in på avdelning och säga hej^^, Om jag vågar.
Blir även en massa shopping, det sugen i shopping tarmen. Var inne på nelly.se igår kväll och herre va snygga klänningar dom har fått in. Vill ha allt! Men allt kan man inte få, får nöja mig med en tur till KSD inte fy skam det hellre.

Som ni vet så har juh jag planer på att flytta ner till KSD själv för honey ville bo kvar här. Men så igår så började han kolla på lediga jobb i ksd osv, pratar på hur han tyckte att vi skulle bo och så.
Så nu verkar det som om han vill flytta med mig ner :) Det värmde i hjärtat.

Nu blir det att plugga om mag och tarmsjukdomar, Jipppi!

Ha en underbar dag alla :)


Bild från i vintras.

Valet och kvalen, hjälp!!

Nu har honey fått JA från chefen att han får ta semester vecka 23. Så det innebär att det är bara att beställa resan till Rhodos. MEN när ska den där jävla vulkanen sluta upp med dumhterna den håller på med?? Vågar man beställa? Tänk om det inte går att flyga i juni? Sist så höll juh den där jäkla vulkanen på i ett år. Hur länge ska den hålla på nu?

Skulle ni ha besällt iaf, eller hur skulle du ha gjort?


Om man beställer resan och har avbeställning skydd, får man hela summan tillbaka då om man inte kommer iväg, eller hur ligger det till?


Är i valet och kvalet, Hjälp mig.

Valet och

Tandtrollet Backman...

Jag hade ett hål och påbörjan till hål, fy fan jag skäms ska jag säge er! Känns som om jag har gjort nått riktigt dumt. Men nu är det slut på godisätandet och allt som förstör tänderna, fy fan va smal jag ska bli och snygga tänder såklart :) Haha!
Men egentligen är det väl inte så farligt, finns de som är i min ålder som säkert har haft 20 hål.

Aja ska sluta töl om hål i tänderna. Nyss varit ute och gått 8 km med Annie, sköt som fan. Nu blir det mat korv och bön gryta med bulgur, mumma! :)

Måndag

Sitter och pluggar som vanligt. Har gått och blivit världens värsta plugghäst, pluggar jämt! Men hey, om en vecka så börjar jag min praktik i KSD och ska jobba heltid vilket  innebär att jag inte har tid att plugga på en månad. Så särför måste jag göra ALLT nu.
Så jävla nervös inför praktiken, ska lära mig ta massa olika prover osv, är juh själv spruträdd så jag vettu fan hur detta ska gå, övning ger färdighet :)

Ska till tandläkaren idag oxå, ucha vill inte har inte vara där på två år nu och tänk om jag har hål?! Har juh varit lite slarvig med tandtråd å grejs men men, nån gång i livet måste man juh få hål i tänderna. Inte ett hål på 22år, mäkta stolt! :)
Ska inte ha min vanliga tandläkare hellre för han hade inte tid, så det blir väl nån dansk jävel eller nått som jag inte kommer förstå ett ord av vad han säger, kanske lika bra det?!

Nej nu ska jag fortsätta med nackskador här, I ettermedda ska jag och Annie ut och gå, ska bli kul länge sen jag såg tjejen!

Ha det bra!


Saknar mitt långa hår :P

Löradag

Vill bara tipsa er om en så jävla rolig blogg, eller såå jävvvvla roliga kanske den inte är. Men om man har tråkigt nån kväll så kan man sitta å plöja hur mycket som helst i denna blogg. Anagina.blogg.se , ni har säkert redan läst den och att det är jag som är efter men ville ändå bara tipsa för jag tycker det är kul när folk tipsar om andra bloggar. Läser inte så mycket om vad hon skriver utan kollar mest videobloggarna är de är så jävla roliga.
Kollade några igår kväll och jag höll på å pinka i brallorna av skratt.

Ikväll kommer Malin och Henrik till oss, blir film mys. Var meningen att vi skulle laga Sushi men det blir inget för Henrik hade spelat fotboll och var hungrig och sushi är inte mycket för en fotbollspelare. :P

Nu ska jag dricka en stor kopp kaffe och äta en hemgjort fransk våffla :)

Ha en fin helg hörrni :) 


Sex mil på cykel

Fy fan vilken dag! En hrälig dag dock men jävligt jobbig. Jag och Eva gjorde upp idag att vi skulle cykla runt uddeholm ca 1.3 mil. Men den stöllen kom på att vi skulle cykla till Munkfors istället. Men vi vände vid Höje. Mina knän pallade inte mer. Hade mormors cykel och mormor är jävligt kort i jämförelse mot mig så ni kan juh täka er vad låg den sadelen var, därav blev knäna sönderslitna. Jippi!

Har ont i röva och resterande av underdelen. Nästa gång blir det vadderade byxor. Åker aldrig mer sex mil i mjukisbyxor, det är en sak som är säker iaf.






Stannade och tog en fika paus i råda. Kakor och bananer. Måste juh få massor av energi när man cyklar så lång.


Eva var hel nöjd ho :)

Nej nu ska jag vila röva, hur man nu gör det?

Pjucks..

Känner att jag kan börja använda mina röda textilskor vilken dag som helst. Dom är inte jättefina men lite små charmiga sodär:) Fint att ha ett par färgglad skor nu när våren är här.

Förövrigt så sitter jag och pluggar röven av mig. Skriver om brännskador och får se en massa vidriga bilder. Drack en smoothie till frukost idag och när jag har sett för många bilder av blodiga sår så tyckete jag det började smaka blod och järn av smoothien. Det var den frukosten dä.

Nu har jag bara en STOR enhet och en liten enhet kvar att göra sen är jag färdig. Men eftersom jag redan har gjort två snart så pallar jag fan inte att göra två till. Nån måtta får det vara.

Jag och honey har tittat på utlandsresor och vi planerar att åka vecka 23. Om kristoffer får godkänt från chefen så åker vi.  Blir tidigt pga av att jag ska jobba heeela sommaren. Vecka 24-34 ska jag jobba och jag har fått många turer, inte mig emot för jag vill juh tjäna massa pengar :)

Vill ut och ta en långpromenad nu, ska ringa till Äva och höra om hon ska med hon brukar inte banga :)

Ha en härlig dag!

Söndag

Jag vill bli frisk! Blir galen på att kuta runt och vara sjuk. Vill juh börjar tillbaka med löpningen som jag så fint kom i gång med.
Men egentligen får jag väl skylla mig lite själv oxå, för jag har varit ute och gått flera mil den här veckan och ansträngt mig riktigt ordentligt. Men jag orkar faktist inte sitta still måste få röra på mig, annars blir jag hyper och ursinni!

Igår kväll drog jag och Äva till KSD te nöjesfabriken. Ska tilläggas att jag var nykter hela kvällen, visst slank det ner en öl och en cider men jag var inte alls påverkad. Vi spelade bowling (som jag faktist var riktigt duktig på), pratade, bitchade oss, dansade och hade allmänt kul bara. Så roligt att kolla på folk som är fulla och hur dem beter sig. Man fick sig många skratt;) HAHA!
Efter åkte vi till donken och käkade sen bar det av hem och så skönt att lägga sig utan att det snurrar och vakna pigg och fräsch :)


Köpt mig nya skor, matchade min outfit jävla bra:)





Mer bilder kommer ^^

Påska

Vilken bra påsk det har varit hörrni! Massa mat,godis och fest :) Har varit riktgt seg idag men otroligt effektiv. Vaknade kl 11.30 sjuk som ett svin, alltså inte fyllsjukt utan sjuksjuk. En hals som är svullen och ömmar som bara den, slemmar och hostar som en tok, inte nice!
Men trots detta så tog jag mig i kragen och rensade mina garderober, massa kläder som ska slängas, massor jag inte använder. Gött å bli av med all skit man samlar på sig under åren. Dammsög hela lägenheten, städade badrummet och fixade i lägenheten. Så himmla gött när det är rent och iordning. Hatar verkligen när det är stökigt och skitigt!
Nu är jag trött som en sill, sitter och dricker coal ZERO och det smakar skit! Ska vara vanlig cola, annars kan det kvitta...blabla...

Jag är så himmla sugen på att träna, men ingen bra kombo när man är sjuk. Blir bara värre och tar längre tid innan man blir frisk.

Imogorn blir det middag hemma hos mormor, gött å slippa laga  mat :)


Var till domus förut och handlade och blev så himmla ledessen när jag fick se en tjej jag vet är med barn full som fan och förmodligen hög som ett hus. Mår illa bara jag ens tänker tanken.

Hoppas ni har haft en bra helg mina vänner :)


RSS 2.0