Stockholm.

Regnet vräker ner här i Stockholm, kan inte låta bli att bli lite depp. MEN jag ska rycka upp mig! :) ingen vill var med en lett tjej ;)
Sitter på vårt fina hotellrum nu och dricker kaffe och äter naturgodis. Ska strax byta om och fixa till oss inför kvällen :)


Lycka!

Det pirrar i magen bara jag tänker på morgondagen, kommer bli så himla kul. Kommer dock sakna mina två hjärtan här hemma, men det är nyttigt att vara ifrån varandra sägs det ;)

Jimmie ska kakla om köket hemma hos mig när jag är borta, världens goaste är han! Hoppas det blir fint bara ;)


Grymme..

Äntligen är bilen färdig efter tre långa veckor på verkstan. Nu hoppas jag den är riktigt fin och att jag blir nöjd :)

Om två dagar dra jag och Evelin ner till Stockholm på lady gaga, kommer bli grymt. Kommer självklart att bli massa shopping och festande oxå!!! :) grymt juh!!!


Boring...

Sjukt mys sugen! Tur att honey kommer hem snart och myser sönder!!! Åhh!


Onsdag

Gud vilken mysig dag jag kommer att ha idag. Bara få umgås med mig själv en hel dag, kan ju inte bli bättre det ;) (känn ironin) Nej man får väl föra det bästa av situationen, det har regnar hela dagen så det blir att rulla in i i filten i soffan och ladda hem nån film och bara mysa, det är jag bra på.

För övrigt var jag till Sunne igår och hämtade bilen, kommer dock att få skicka tillbaka den på lackering imorgon, kul! Jävla oflyt hela tin.

Grym kväll på tallhult igår kväll:)


Jag och Kent

Har kommit underfull med att Kent är rätt så behaglig att vila öronen med, rätt grym faktist :) Otippat!

Slutade jobbet för en halv timma sen och jag är redan rastlös, herregud vad ska jag hitta mig på med ända tills sena kvällen? Är ledig i morgon så nått lajbans lär det väl att bli :) Kanske får bilen idag oxå, så entra blir det en tur till Sunne eller så kommer de hit med den. Hoppas på det sistnämda :)
Än så länge är jag ledig onsdag torsdag och fredag, fett skönt juh :)

Ska koka mig en kopp kaffe och sätta mig ute på ballkongen å måla naglarna, fint fint :)

Puss

Stupid hoe!

Trött är vad jag blir på folk som är så jävla vrånga!! Den bästa medicinen är att betala med samma mynt tillbaka!


Lördag

Dålig start på dagen, var riktigt dålig när jag Vaknade i morse, av vad kan man fråga sig?! Tre öl, ett vin glas och en grogg... Kan dricka det dubbla utan konstigheter, men men.
Sitter på jobbet och väntar på att gå hem på rast, ska hem och tok mysa i 45 min med smölen, fint fint :)


Ledig dag

Igår var jag ledig, så värt att vara ledig en dag när det är strålande sol från morgon till kväll. Bjöd Madde på en god frulle hemma, sen tog tog vi bilen till Lysvik. Solade,badade, fikade och pratade massa strunt, sjukt skönt.
Sen hem och ut på nya äventyr, blev en tur till mussjön för bad, åka ring och vattenskidor. Efter lite mat i kistan så blev det att däcka i sängen, fint fint.


Kul

Att vara nykär är både bra och dåligt har jag insett. Ställde mig på vågen imorse och skrek rakt ut!!! Nu är det jag som bosätter mig på styrkan och i löpspåret, det här går ju inte!! Herregud!


Lördag

Nyss varit och käkat den största mjukglassen ever med Evelin, var riktigt gott! Nu ska jag hoppa in i duschen sen sova en stund, penicillinet tar kål på mig! Ikväll blir det grillning uppe i de djupa skogarna, men först lite förkrök hos Jonas! Sen dans mitt ute i ingen stanns, kvällen kan bli hur som helst. Det gillar vi!

Smölpöjkan å ja :)


Kär!!

Att gå hem 1 timma innan bryggan stänger betyder väl bara att man är jävligt kär ;)


Torsdag

Bara för att jag inte kan och inte får så vill jag göra allt jag inte kan får göra. Extremt träningssugen, åka till Göteborg, löpning, spinning, långa pw med Jimmie och Willson, åka hit och dit och vara överallt, men inget att göra åt, får bli en stillsam helg, kan kanske vara rätt så nyttigt eftersom det har gått i 200 varje helg.


Släng er i väggen!!

Trottsar den onda foten slänger kryckorna i väggen och drar å jobbar, bra eller dåligt får dagen utvisa. Promenaden med Willson gick sodär, fick ont efter halva rundan, men ut måste ju killen :) Göteborgs resan får jag nog ställa in, kan inte hålla på för mycket, det går flera tåg....

Godare mellis får man leta efter! Puss


Tjejer

Tjejer som har nått innanför pannbenet <3


Trött tjej

Fattar inte hur trött man kan bli?! Sedan Jag började äta penicillin kan jag sova dygnet runt, sover alltid till 11.30 går och lägger mig på eftermiddagen sover nån timma ,somnar i soffan på Jimmies arm några minuter och sen går vi och lägger oss och oftast sover jag tolv timmar varje natt nu, sjukt!! Jag som är van att sova 6-7 timmar per dygn och nu kanske jag sover 15 timmar.


Bästa vän

Sitter hemma i soffan och dricker kaffe och kollar på os. Att vara sjukskriven är nog det tråkigaste som finns. Jag får panik av att inte kunna göra nått. Känner mig inlåst i min egen lägenhet. Kan inte ha Wille hemma hellre för jag pallar inte att gå ut och gå med honom, Jimmie är en klippa att ställa upp när längtar blir för stor efter min lilla snos, det värdesätter jag högt! Penicillinet börjar sakta men säkert ta form, foten är inte lika svullen och smärtan är inte lika svår. Så det kommer bli bra det här, med mycket vila och massor av piller så blir det bra hoppas vi. Utöver allt detta mår jag sjukt bra, har en pojkvännen som gör mig galen (på ett bra sätt) <3!! Lycklig tjej :)


Bra dag, NOT!

Hade pärlan iaf två veckor innan det blev skrot av henne. Krockade i vågbacken igår ikväll, det värsta jag varit med om. Inte en skråma på kroppen, men dessvärre i knoppen herregud kunde ha kört ihjäl oss alla tre, fy fan!


RSS 2.0