Error..

Att vakna och vara helt spyfärdig känns inte helt bra.. Bara att spotta i nävarna och dra till jobbet och se glad ut, även om jag inte är det.


.....

En giraff och två taxar på språng, hur ska detta sluta?!


Oct. 19, 2012

Nyss vinkar av honey vid tågatationen, jag drar till Göteborg och han till Riga, fint fint :) känner på mig att det här helgen kommer bli grym, kan bli precis vad som helst :)


New in!!

Kärlek


Torsdag

Kl 21.30 ikväll kastar jag in handduken för den här veckan. Otroligt skönt med tre dagar ledighet, det har inte jag haft sen juni, ska bli grymt!
9.11 går mitt tåg till underbara Gbg, ska spendera hela helgen där kommer bli en grym helg med massor av skratt och mys! Kommer garanterat komma hem med ett sex pack på magen;) hoho..
Fredag bli det fest för hela slanten, exet har sponsrat oss med biljetter så vi får väl lov att gå dit;) lördagen bli det shopping, fika, middag ute på restaurang sen vet man aldrig vad som händer! Puss


Proppmätt!

Idag är det en tvärtemot tisdag. Brukar alltid vara grymt taggad för body combat , äta bra och regelbundet hela dagen komma hem på kvällen och äta massa protein typ.
Men idag, sjukt trött! Ringde och strök mig på combat, gjorde kyckling och potatis bollar med bea?! Ligger i soffan nu och dör lite. Ingen lust med nått. All energi jag har lägger jag på jobb! Är det så det ska va?
Har iaf tagit ledigt hela helgen och drar till Göteborg. Det var sju eller åtta veckor sedan jag var ledig en hel helg, sjukt jag vet. Just därför jag inte har lust eller ork till nått just nu. Ska bli fett att komma bort ett tag och se nått annat än jobbet ;)
Puss på er!


Hat..!

Det finns ingen hejd på hur mycket man kan OGILLA vissa människor!!!!! När ens egen av samma blod och kött råkar illa ut tänder jag till rejält!!


Kärlek utan gränser<3

En sån liten sak man kan bli alldeles varm i hjärtat av<3 underbara du.


Fredag

Inledde fredagen men en PW på 50 min med min skot, därefter ett hemma pass med magövningar och rump övningar, sjukt jobbigt! Hade inte tid att dra till styrkan idag så det fick bli hemmagym:)
Nu drar min jobb helg igång som alla andra helger. Dock kommer denna helg bli bättre än de andra är nämligen på mitt favorit ställe, ABB!


Oct. 12, 2012


Love.

Att somna med ett leende på läpparna och vakna med ett lika stort leende på morgonen är en underbar känsla<3 Lycklig tjej!!


Today

Idag är det en sådan dag jag bara vill vara ledig och hemma, dra täcket över huvudet, bara sova och ta det lungt.
Jobbat hela helgen och är inte ledig förns på torsdag.
Ska springa ner till tvättstugan nu, har inte ett par torsor att sätta på mig så entar blir det att kuta runt näck eller helt enkelt  tvätta.
Puss

Lördag.

Tor ni jag är ledig denna helg som jag skrev att jag skulle vara, nej så klart inte! Dryga tjejen som bara jobbar!
Har mycket att se fram emot idag, efter jobbet blir det ansiktsbehandling( blev aldrig av i helgen) efter det hem och fixa mig för fest:) utgång med mina arbetskamrater! Kan inte bli annat än kaos dä! :) puss


Till salu

Någon som är intresserad av att köpa mina jeans, aldrig använda. Stl 28
Köpte dem för 899:- styck
Säljer båda för 400kr
Märke: D Brand


Tisdag

Precis klippt 5km i vågbacken med Pappa, Aston och lilla Wille. Sjukt skönt att gå fort och babbla en massa med pappa :) Inte en tyst minut är det då! :)
Nyss hällt upp en kopp svart kaffe och en banan blir det till mellis, får väl käka nån macka inna jag dra iväg på träningspass nr 2, Body Combat i 60 min inte att leka med, svetten sprutar, precis som det ska vara:)
 
Var uppe till ica och hämtade ett paket från nelly som jag beställde för 14 dagar sen kanske och fick det idag?! Sjukt dåligt, fick 60 spänn som plåster på såren?! Öhh?
Kan lägga upp bilder på skorna sen.
 
Nej nu ska jag lägga mig rak i soffan, surfa lite sen kommer väl Evelin och drar vidare till styrkan :)
 
Puss
 

RSS 2.0