För precis ett år sen

För ett år sen låg jag i magsjuka, tackar gudarna för att jag inte fått det än!
Var tydligen även sugen på att klä upp mig och göra mig fin, dricka mig full och röka och det är precis vad jag ska göra ikväll :) ses i dimman ikväll gott folk :)


Sol

En promenad på 50 minuter i solen var underbart! Älskar att våren är på väg!


Mar. 23, 2013

Längtar så mycket tills jag får krypa ner hos mina killar till morgonen. Eftersom det inte blev många timmars sömn idag så är jag sjukt trött.
Ser även fram emot att jag kommer att vakna av att honey har gjort brunch åt oss till morgonen eller ja vaknar väl runt tolv, ska bli smarrit:)
Puss


!!!!!!!!!!

Tänk om man fick gå in och bryta nacken av grannen va gött det skulle va. Att spela musik i på högsta volym är inte ok, respektera grannarna för fan. 4 timmars sömn nu på morgonen och jag så jobba i natt igen! Tack!!


Bitch in thaa house

Det är fan inte lätt att vara tjej alltså. Speciellt inte när man är en riktig bitch! Men det får man vara ibland, tur att jag är så snäll och go annars så det jämnar ut sig ;) haha!
Snart dax att göra ett svandyk ner i bingen, slutar om en timma:)
Puss


Klänning

Nyss klickat hem denna godbit :) Hoppas den passar:)


Hockey

Hockey kväll med honey :) dock helt slut efter 8 dagars jobb!
Nu ligger jag i bingen, honey tog Wille på kvällsrundan, guld värt❤️


Puss

Bästa killen alla kategorier!


Tankspridd

Har under de senaste månaderna blivit otroligt morgon trött, annars brukar jag studsa upp som en fjäder när klockan ringer, men nu tar jag mig knappt upp, går upp 15 min innan jag drar till jobbet. Så imorse glömde jag kamma håret, målade endast ett ögonbryn, trosor ut och in och Ena strumpan ut och in. Herregud!
Tur jag får sova till morgonen iaf:)

Nu ska jag strax dra tillbaka till jobbet och göra skift nr två.
Puss

Dagens virrigaste tjej!


Snyggo

Nu är hon fin igen min lilla pärla :)


Brillerväder!

Älskar att solen börjat titta fram, och att få börja använda min Rayban brillor gör livet lite lättare! Puss


Morgon mys när det är som bäst!

Det är så himla trist när Klockan ringer tidigt på morgonen och J ska dra på jobb, och själv ligger jag kvar! Det är ju just då när klockan ringer man vill ligga kvar länge och snoza å mysa!! Men ikke! Men är ledig hela helgen, då blir det sova och mysa hela helgen! Gott!


Faller

Att ha rast i två timmar var ju otroligt skönt! Dock inte sovit en minut, ligger bara och tänker..
Har lyssnat på pod och Lars Winnerbäck, man hinner tänka en hel del under den tiden, både bra och dåligt, livet, och allt som hör till.
Egentligen är jag så jävla trött så vill bara gå hem och gråta och dra täcket över huvudet! Men det får jag göra kl åtta ikväll.


Pod och sova! Guld.


RSS 2.0