Ljus i mörker

Det börjar se ljust ut nu :) Gillör!




Jag döör, så snygga!


Rå heta skor som ska bli mina! DOCK så var det så klart slut när jag skulle klicka hem dem så jag får la vänta. Kommer att bli topp ett i min sko samling ;)
Jag vill ha dem NU!!!!!

Party!

I lördag när jag var ute och fikade med Elina och Dzeneta så kom jag på den briljanta iden att dra till Kd och festa järnet. Jag var så jävla trött på att plugga så detta gjorde gott för själen, aja sakt som gjort drog vi in på bolaget och köpte en jävla massa sprit in på ica och köpte lime blandricka red bull chips etc. Sprang hem duchade fixade mig från topp topp till tå, tog bilen och hämade Elina och Dzeneta och körde med en jävla fart till dunkande musik ut till hammarö på fest. Var bara att korka upp och sätta en cigg i munnen så var det party hela natten lång.
Blev alldeles för mycket dricka för oss tre tjejer, slutade med att jag och Elina låg på golvet och gapflabbde åt allt som fanns. Gick å la oss kl fem, somnade i Antons säng med en boxer tik i min famn, det var mys dä ;)
Dagen efter var väl kanske inte lika roligt! :P

















Dom vackraste bilderna behåller jag för mig själv, haha :)


Pluggis ^^

Jag är fanimej fullt upp hela tiden, hinner inte med nått nu förtiden tycker ja. Är så mycket i skolan nu oxå. Men till helgen så ska jag inte plugga en sekund och jag ska inte jobba en minut. Ska bara vara ledigt å umgås med vänner och famil. Ladda batterierna helt enkelt. Det behövs!

Nej har fasen inte tid att sitta å slö surfa, måste börjar plugga om jag ska ha ledigt i helgen :P

Puss

Sommaren 2009

Tänkte göra en sammanfattning av sommaren 2009 i bilder.


Jag och Ekam i gbg på liseberg.


Var å kikade på EMD :)


Bror tog studenten.


Midsommar hos Ekman


Vi drog upp till Malung på dansbandsveckan.



Jag och krstiffer drog till Varberg med mamma och pappa, tror pappa försökte se farlig ut eller nått, haha


ute och käkar


Ullared, Yeha ;)


Gick på strandpromenaden


Var i sunne och härjade


Hemma hos sandra


Cyklade mycket med Ekman, Och mycket med Eva :) Saknar er brudar!


Dop för Ester


Karate fylla i Oslo med bäste madde :)


Dzeneta var oxå med å härjade :)


Ja det var väl i princip sommaren 2009 dä, vart inte så mycket för jag jobbade as:et av mig på sättragråden :P!

Några bilder från dopet

Kom på att jag kan lägga in några bilder från  Esters dop








Lett läppen

Det är jag nu det.
Honey och jag har planerat hela veckan att vi skulle åka till karlstad idag och på kvällen var vi bjudna hem till mamma och pappa på tacos.. Men det blir det inget med! De ringde från jobbet och jag måste  i väg å jobba. Sen ska jag jobba lördag kväll och söndag delad tur 7.30-11.00 sen 15.00-21.30 och sen ska jag jobba måndag kväll oxå. När ska jag hinna plugga? Måste lära mig att säga NEJ någon gång. Men är alldeles för snäll.
Men pengar är men väl alltid i behov av.

Jaja ska gå å lägga mig och läsa lite om cancer och äta polly och tycka synd om mig själv.



Den här lilla söt ungen gör mig alltid glad iaf :)

Torsdag

Dricker kaffe nu och funderar på när jag ska dra tummen ur rööva för att börja plugga. Är så jävla trött idag, vet inte vad det är med mig.
Fick  tillbaka första studieenheten idag och jag fick iaf VG på den, så det blev jag nöjd över, jag menar det blir juh bara bättre och bättre :) Så jag hoppas på ett MVG nu på den andra för den blev jag mer nöjd över.

Till helgen så blir det filipstads marken oxå :) Ska dit med honey och han föräldrar. Ska dra in till Åse och kika lite i permarna för att få lite insperation. Jag och broder ska juh skaffa oss en till :) Men hon ska få rita en till mig igen, vill juh inte ha som någon annan har. Skulle aldrig i hela mitt liv bara ta en tatto ur en perm som 1000 andra har.

Eftersom det är olaligt att ladda ner musik osv nu så har honey skaffat ett musikpogram på nätet nu åt mig, verkligen all musik finns där oxå, skit bra. Men det kostar flera hundra i månaden men han fixade så det är gratis, vet dock inte hur snillen gjorde.



Mammas finaste kille<3 ska börja på valpkurs nu till veckan, Bättre sent än aldrig. Har stått i kö sen han var 3 månader. Är övertygad om att det kommer gå bra, eftersom vi har tränat honom så mycket hemma. Väldigt lätt lärd och vill verkligen träna.





 

Nej nu ska jag läsa lite om cancer, sen blir det en långpromenad med Wille.
Puss puss

RSS 2.0