Sjuk

Bara för att jag skulle börja vara så jävla duktigt den här veckan så blir jag sjuk! Va är det för fel? Jag som aldrig är sjuk. Kanske är menigen att jag ska vara fet haha! Nej fy fan.
Så fort jag blir frisk åker löparskorna på och mp3 snäckorna i öronen och så ska det springa s utav bare faan!
Märker hur jävla rastlös och spring i bena jag har om jag inte får träna.

 Jag pluggar som en idiot och dricker kaffe som en idiot,  Men nu är jag äntligen färdig så nu kan jag konsentrera mig på veckans uppgifter som vi får i morgon. Jag gillar att ligga steget före!

Det sticker och river i halsen vill bara köra in hela handen i munnen och riva med naglarna nere i halsen. Men dricker kaffe nu så det lindrar lite iaf, Äckligt det skulle vara med e bull nu da. Mormor kom upp med en 10 påsar nybakade bullar iförrgår suger litte i bulltarmen nu.

Jag är så himmla sugen på att shoppa hela tiden! Tror jag får göra mig en sväng till Karlstad nån dag nu framöver :)

Den här jackan klickar jag snart hem :)  så himmla fin!



Pussen


På väg hem till mig..




Blev så sjukt inspirerad av Linda H  http://micromiss.blogg.se/  Min favvo blogg.
Så jag var tvungen att beställa hem lite galna färger. Ska bli kul å se hur detta blir! haha.


På måndag så ska jag dra igång med allt vad sport och hälsa heter, Har haft en liten svacka nu ett tag nu, men det ska det bli ändrig på. Nu blir det 3 Dagars löpning 2 dagars simmning och 2 dagars Cykla/power walk. Lika bra att rivstarta med en gång. För fan va mycket bättre man mår när man tränar och äter rätt.
Har juh införskaffat en mp3  där den mäter hur fort jag springer,hur långt,musiker ökar juh fortare jag springer, och hur mycket jag har förbränner osv, och på köpet så är den rosa haha.

Nej nu ska jag ta och fixa håret och sminket sen blir det upp till urskogen i skoga med Daniel och Louise! Nice!

Puss!

YEHA!

Idag så är det första gången jag har betalat mina räkningar själv på internet för mina egna pengar! En riktgt bortskämd skitunge e vad jag har varit. Vuxenpoäng till mig ;)

Nu ska jag dra tummen ur röva och börja plugga lite, för sen har jag planerat att dra hem till syster.
Sen vettu fan vad det blir.

Pussen

Liv

Jag har blivit en riktig jävla pluggis på sista tiden, syns inte det? Brillor å hela köret! Hoho..



Men jag gillar det, det är faktist riktigt kul att plugga. Nu ska jag göra klar min studieenhet, sen ska jag baka äppelmuffis med kanel på. Blir mummsen det.
Senare ikväll så ska jag dra och simma och bada  bubbelpool, så jävla härlig avkoppling i allt pluggande.

Pussen

Sko bruden

Det är jag dä! Jag köper jämt skor! Jag älskar skor!

Sköpte ett par riktigt snygga stövlar som jag ska ha nu under hösten. Sen så klickade jag nyss hem ett par stövletter nu och. Hoho på fyllning i min skogarderob. I like it ;)

Ikväll ska jag och honey ha en myskväll, Det blir räkmackor, den nya wallanderfilmen och chirre och dirre och grönsaker. Mumma!

Lite pirrig inför skolstarten ja, Köpte massa block och pennor klisterlappar osv idag, Jag är riktigt taggad inför kursen! Ska bli såå kul att börjar läsa igen. Undrar hur klassen blir?! Har ingen aning om vilka det är som ska gå. Det löser sig, kul att träffa nya människor :)

Måste börja leta efter en maskerad dräckt oxå, Men vettufan vad jag ska klä ut mig till?!  Det är väl rätt så lungt egentligen, maskerad festen är juh inte förns i oktober! Haha

Nej nu ska jag göra räkmackor, ha det så bra
Puss puss!

Aktiv?

Nopp...


"Smile honey"

RSS 2.0