Magsjuka

För några dagar sedan så satt jag och var så kaxig över mitt immunförsvar som var så himma bra. Nu ligger jag här i magsjuka. På söndagen nöp det till mig i magen så det var bara att spinga hem från jobbet. Hela söndagskväll och natten tillbringade jag på toaletten men en hink i näven. Det var den värsta kvällen och natten jag har varit med om, fy fan! Trodde helt ärligt att jag skulle dö, då kan ni tänka er hur jävla dålig jag var.
Har inte ätit en smula sen söndag kl 12, ska ta mig en smörgås och se om jag får behålla det.

Fick juh en jävla hacka tillbaka på skatten oxå, så det blir att köpa nya fälgar till bilen och ett par nya arbetskor och så blir det nog lite över till shopping oxå:)

Nu ska jag kolla på BB och dricka blåbärssoppa.


Sleten tjej

Just nu är jag så himmla trött så jag tror jag sommnar sittande med kaffe koppen i handen.
Har jobbat kanske liiite för mycket och liiite för intensivt nu ett tag. Förra veckan så jobbade jag hela veckan och hela helgen + att jag gjorde dubbel pass. Denna vecka två pass under veckan och dubbla pass från fredag till måndag. Har inte en gjort hälften av helgen ens och jag är redan slut i kropp och knopp.  Magsjukan härjar runt på min arbetsplats och har hållt i sig i två veckor. Jag måste ha ett grymt bra imunförsvara, för jag har inte blivit smittat. Stålkvinna!
Tur är att jag har sådana underbara arbetskompisar som förgyller tiden när man jobbar röven av sig. 

Alltid när jag startar datorn och får se min bakgrundsbild så ler jag och tänker på mina fina vänner som bor alldels för långt bort i från mig.
Här är bilden:


Bilden är såå äkta, älskar den!

RSS 2.0