Glad tjej

Att ett telefonsamtal kan förändra ens liv på några sekunder, till det positiva då såklart! Kan äntligen börja planera mitt liv, för nu vet jag hur , när, och vart jag ska jobba och framförallt när jag är ledig. Underbart :)


Crazy

Livet är inte alltid så lätt. Jag och J är två riktigt virrpannor! Flytta är väl nr ett på listan. Står i valet och kvalet mellan hus i Hagfors eller köpa en lägenhet i Karlstad eller nån annan lite större stad.
Jag vill ju helst flytta till hus , dock kanske inte i Hagfors utan i en annan stad men vart får man 3000000 ifrån? Har inte lust att köpa en lägenhet för jag vill flytta till hus. Bahhh!!
Är det någon klyftig jävel som kan berätta för oss hur vi ska göra?!


Apr. 11, 2013

Fixade några Cup Cake till honeys födelsedagsfirande :)
Dock var jag så mätt efter alla smörgåstårta så jag orkade bara en liten smula, men gott var det.
Imorgon kommer flickorna och syster, får bli en massa söta rosa Cup Cake då:)


Apr. 10, 2013

Ångest ånger ångest! Fattar inte att jag tar på mig nattskift när jag egentligen hatar dem?! Tänker hela tiden på att få gå hem och krypa ner hos värdens goaste pojkar. Men länge är det kvar än, och jag får inte ens krypa ner hos dem till morgonen för de båda pyser iväg tidigare än va jag slutar.


Lycka!

Framtidsplaner gör mig otroligt glad och lycklig!


Apr. 03, 2013

Har varit borta från Sättragården i fyra dagar. ( tro inte att jag har varit ledig i fyra dagar inte, bara två)
När jag går in i omklädningsrummet så säger en arbetskamrat, Gud va kul å se dig igen Lina, man blir så glad av att bara se dig:)
Hon gjorde min dag <3


Påsk

Fest och massa mys hela helgen.
Fredag blev det utgång på Monica, vet inte om jag hade roligt eller inte?!
Mat och massa gott hos mormor på lördag sedan på kvällen dansade vi loss till top cats i Sunne, riktigt kul och killarna är ju grymma, kom hem kl 05.30 på morgon kvisten så på söndagen var det inte många knop kan jag säga.

Puss


RSS 2.0